Och så var det plötsligt...

 
...en Annan Dag! :-)
 
 
 
 
 
Har haft en fin-fin jul så här långt, men det ska ändå bli skönt med en vanlig vardag imorgon!
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ditte

Jag tycker också det ska bli skönt med vardag, även om den bara varar en dag till att börja med! Ja, idag är ju mycket öppet också, själv ska jag till Ikea! Häpp! :)

2013-12-26 @ 10:37:29
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Lennart O

God fm! Skönt med lite "vinterväder" idag! Faktiskt minus fyra grader i morse och halka på förstutrappen.

Skönt att helgdagarna strax är över så att konsumtionen kommer igång igen. Utan konsumtion sjunker vårt samhälle ihop som en misslyckad sufflé.

Dagens politiker verkar lyckligt ovetande om att det är ett faktum att välfärdsstaten ovillkorligen är ett nationellt projekt. Varje nationalekonom vet detta men det är få av dem som vågar tala högt om det. Skulle någon högt våga påtala detta så kommer media omgående med rasistkortet, vilket är rött till färgen och innebär utvisning eller i värsta fall avstängning från sin yrkesverksamhet. Yttrandefrihet är inget ämne som står högt i kurs idag. Man ser nu när de politiska partierna börjat nominera namnen på listorna inför valen nästa år, hur personer som varit något för frispråkiga i pestsmittade ämnen placerats på icke valbara platser eller helt enkelt plockats bort från listorna och i stället ersatts med mera följsamma personer. Konformism kallas det visst.
Vi lever tyvärr alltmer i ett unket samhälle där de fria åsikterna sakta men säkert kvävs.

Ha det gott!

2013-12-26 @ 11:28:46
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Malin B

Jag hade tappat kollen på vad det var för veckodag i dag. Dock har jag en sådan tur att min klocka visar både datum och veckodag. En himla bra investering. ;) Naturligtvis på rea, det var en vanlig rea och ingen mellandagsrea för en massa år sedan... Har ingen reatradition, brukar ju vänta till REA PÅ REAN. Mycket trivsammare med illröda prislappar och swischa förbi klädstånden på lunchen sedan framåt januari. ;) Jag har ju varit med förr!

Vi har dock en annan tradition och det är att träffa L kusin denna annandag. Vi är på språng till henne alldeles nu. Unge herr´n får vi inte med oss. City spelar ju 18:30. Det var stora önskemål om att han skulle hänga på ifrån värdfamiljen men pyttsan att jag TVINGAR med en "stor unge".
Jag skulle gärna titta lite på matchen jag också i och för sig. ;)

2013-12-26 @ 13:46:36
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Ingrid

Ledig ett tag till som väl är, ledigheter har en tendens att alltid gå för fort

2013-12-26 @ 21:33:07
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: majamyra | tired parents and happy kids lives here

jopp imorgon blir det jobb, men skönt med helg sen igen :)
God fortsättning!
/Lisa

2013-12-26 @ 21:36:02
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Japp....bomjakt idag...Ayla fick inte tag i något. En annan hund var o drev på vår mark så det blev ju som det blev, trist

2013-12-26 @ 22:08:57
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Soffie

God fortsättning till dej med...gullig bild...

2013-12-26 @ 22:23:55
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Lotta

God fortsättning till dig också!
Jag håller på att greja med min nya dator. Känns så bra att jag äntligen kommit till skott, men det är inte bara till att skriva på som innan. Men jag kommer snart in i det. Ska lägga in mitt redigeringsprogram till bilderna i morgon så att man kan greja lite med det också.
Idag har det varit KM, så det är slutspel i morgon. Kul! Sonen har meddelat att han blir kvar två år till i landet långt borta....så nu har jag börjat planera för ett besök till :-)

Ha en fortsatt finfin avslutning på 2013!

:-)

2013-12-26 @ 23:22:33
URL: http://www.tankarombilder.blogg-se
Postat av: Pernilla

Vanlig dag är det, ändå ovanlig. Vi är ännu kvar i Dalarna och har semester så det känns inte så vanligt. Njuter lite till och håller i "ledighetskänslan"

/P

2013-12-27 @ 09:10:59
URL: http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0