Mitt i veckan-dag!

 
Flera gånger igår fick jag för mej att det var onsdag!?
 
Men det var det ju inte... <:-)
 
Dock har jag inte haft nån förnimmelse idag (inte än iallafall!) av att det skulle vara torsdag eller så... Så förhoppningsvis är jag i rätt fas igen nu!? :-)
 
 
 
 
 
 
Mina juldekorationer är inte så storslagna i år...
 
 
 
 
 
 
Både den coola garn-domherren och duken är förresten loppis-fynd. :-)
 
Jag handlar allt mer av mina prylar begagnat - och kläder och skor också. Inte för att jag måste, utan för att jag vill!! Det är försvarbar shopping, tycker jag. Och oftast handlar jag dessutom på ställen där personalen arbetar ideellt, och hela överskottet går till bättre behövande. 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Just nu har jag fattat ett beslut om att lura staten på skatt. Något måste man ju göra för att kompensera den skamliga pensionärsbeskattningen. Jag kommer helt enkel att inskränka mitt köpande till ett minimum. Då blir det ju mindre moms till staten! Dessutom är detta skattesmitande ännu så länge helt lagligt.

I går sänktes ju räntan med hela 0,25 %, vilket Anders Borg nu tror kommer att innebära en ökad konsumtion och gärna då på kredit när det nu blir billigare att låna. Detta tåg får dock gå utan mig som passagerare.

Men tyvärr, redan idag tvingas jag göra avkall på min målsättning. Mat måste man ju ha och jag vet inte om kilopriset på kattmaten är lägre än för falukorven. Så jag får väl unna mig falukorv med makaroner. Julmat då? Den kan jag utan större besvär undvara. Sedan ser jag att jag glädjande nog inte tankat bilen någon gång under den senaste månaden. Kan möjligen bero på att jag kört ovanligt lite.;-)

Ha det gott!

2013-12-18 @ 09:03:02
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Din dekoration är ju jätte fin. Vi har också några domherrar av garn. Ingen aningen om vem som gjort dem. Inte jag i alla fall.
Jag skänker mycket till Rödakorset och till en loppis som Gotlands katthem har. Där vet jag att många är behövande och loppisen är jätte fin.
/P

2013-12-18 @ 20:40:38
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Malin B

Det är ett bra sätt att handla på. Det blir så mycket nytt med de sakerna.
Jag gillar julblommor skarpt så det här föll mig i smaken.

I dag vill jag också tacka för ett fint julkort!!! =)

I dag har vi varit på kurs hela dagen, var i Kosta. Himmel och pannkaka så mycket vackra ljusjuldekorationer det var där. Hade det dalat ner lite julesnöflingor hade julstämningen varit total.

I morgon vankas det julfrukost på jobbet, den mysigaste starten vi har på någon av jobbdagarna tycker jag. Men jag "förstår" ändå inte att det är JUL alldeles snart. Jag måste ha blivit trögare med åren?

2013-12-18 @ 21:50:26
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Soffie

Å va fint å jg gillar duken...

2013-12-18 @ 22:41:48
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Lotta

Inte lätt att hålla koll på vilken dag det är, så det är tur du kommit i fas igen.
Så fin duk! Jag gillar också att handla på loppis och i butiker som säljer till välgörenhet. Jag köpte en fin röd kruka förra veckan som jag virat ett band med stjärnor runt och så satte jag en amaryllis i krukan. Får nog göra ett litet inlägg när blomknopparna slagit ut :-)

Ha en fortsatt bra dag!

:-)

2013-12-19 @ 09:36:24
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Inga M

Du har gjort en fin dekoration och att den är gjord på second hand gör den ännu finare. Numera är det ju helt ok att köpa begagnat och ge bort. Det var rätt skämmigt för bara några år sedan.

Jag ränner ofta på andrahandsbutiker och köper allt mer där. Igår blev det en rostfri bunke till hundmat och en tomteluva.


2013-12-20 @ 09:21:52
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0