Den där fotbollen...

 
...som jag trodde var på väg ut ur vår familj, har plötsligt tagit en högst oväntad vändning!
 
 
 
 
 
 
Sonen, som begravde sitt fotbollsintresse redan i 12-årsåldern, gjorde - HÖR & HÄPNA!! - ett träningspass med herrlaget igårkväll!!
 
Och främsta anledningen till det är att han har blivit ihop med en tjej som INTE spelar fotboll, och som heller aldrig har varit intresserad av att hålla på med den sporten... Men hennes bror spelar - och deras pappa är tränare för herrlaget... Så efter viss påtryckning kunde tydligen inte sonen stå emot längre, utan lovade att iallafall testa...
 
Måste vara en av de underligaste come back-erna i våran idrottsförenings historia!? ;-)
 
Fast jag hoppas den inte blir långvarig... 8-X Och så hoppas jag framförallt att sonen "hämnas" genom att tvinga med tjejens bror och pappa till folkracebanan för en "match" där nångång fram över!!! >:-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anki

Vad gör man inte för kärleken :) det kanske är precis nu som hans fotbolls karriär startar. Klart att de andra får börja köra folkrace nu, fattas bara :)
Oh fotbollen, först trodde jag att ögonen spökade men den rörde sig ju.
Ja det är underbart att vara hemma igen!!!!
Kramiz

2013-12-04 @ 10:20:52
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se
Postat av: Lennart O

Go fm! Ja, underliga äro Herrens vägar! För att ytterligare anspelar på den teologiska utvikelsen: Kärleken förmår att förflytta berg!

I övrigt har jag ägnat min förmiddag med att dyka in i skoldebatten som ju blivit högaktuell efter gårdagens PISA-rapport. Min ståndpunkt som jag framfört i debatten lyder sålunda: Den svenska skolans framtid ligger i att läsförståelsen radikalt måste förbättras. Om eleverna inte förstår vad de läser kan de inte heller lösa ett läsetal i mattematik eller förstå innehållet i en naturvetenskaplig text. Läsförståelse är A och O om den svenska skolans utveckling ska kunna vändas på rätt köl igen. Sedan är det också av stor vikt att lärarnas auktoritet i någon mån återvinnes. Det får inte vara, som en lärare i Bergsjön uttryckte det i radion, att normaltillståndet i klassrummet är kaos.

Allt gott!

2013-12-04 @ 11:34:01
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Ronnie

Ja man slutar aldrig att förvånas det är inget som är givet o tur är väl det !!
Önskar se en korre vid min matning också de är bara för sköna . Såg visserligen ett par som jagade varann så det bara rök tallbark om dem nere vid Kyrkö mosse härom veckan , var bara omöjligt att fota dem , fullt ös hela tiden tills de försvann, ändå var de bara några meter från mig som närmast.
Ha det gott ! Ronnie

2013-12-04 @ 12:48:55
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Ha ha ja vad gör inte killen för att impa på tjejen o hennes familj.
Jepp sådana stora högar har vi med lite här o var. Måste leta efter något knep för hela gräsmattan är som ett gungfly då det är gångar under gräsmattan överallt

2013-12-04 @ 17:11:12
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Ditte Yvonne

Haha, ja så kan det gå...Kul foto också med fotbollen som växer! Jag trodde först det var en mullvad som höll på att trixa...

2013-12-04 @ 17:46:48
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: soffie

vad roligt hoppas han blir kvar ett tag för det är ju väldigt bra träning:)

2013-12-04 @ 20:47:38
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Ingrid

Kan säga att här har minsann båda sönerna comebackat med säkert 10 år emellan.

2013-12-04 @ 21:27:24
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: Pernilla

Min fjortonåring la också av med fotbollen tidigt. Kan ju var för att ingen i den här familjen var pigg på att stå ute hela helgerna på matcher. Ingen pepp från oss inte.....stackars barn.
/P

2013-12-04 @ 23:04:09
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Lotta

Hahaha...den var bra! Skulle inte förvåna mig om han blir kung på plan. Om jag inte minns alldeles fel så tro jag att du vid något tillfälle skulle vilja stå vid sidan om plan när herran spelade för att fota lite....så nu är det bara till att fram med stativet och putsa av linsen. Väntar med spänning på alla kommande foto på sonen.

Ha en finfin torsdag!

:-)

2013-12-05 @ 01:05:29
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Haha, det var väl kul att han var med på en träning i alla fall:)

2013-12-10 @ 12:41:25
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0