Måndag, och ny vecka!

 
 
 
 
 
Dagarna rusar på lite väl fort just nu (igen). 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fotograf Annie

Jag håller med, tiden går lite för fort nu :P Fast den gör väl det om man har roligt :P :)

Mysig bild :)

2013-08-12 @ 11:25:47
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Ronnie

Kanske beroende på att man vill dra tillbaka tiden något o suga på sommarkaramellen !
Läcker bild AnnaK !
Ha en skön vecka ! Ronnie

2013-08-12 @ 12:45:47
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Lennart O

Go middag! Nu är det för många den sista veckan på sommarlovet, men vi måste väl erkänna att årets sommar varit vädermässigt så bra att det bör kännas lite lättare att återvända till verkligheten igen.

Det där med tiden som rusar är något som vi äldre märker allt mer med stigande ålder. I varje fall om man är normalt funtad. Samtidigt är de nog så att man som äldre med allt kortare väg att vandra, värdesätter tiden på ett helt annat sätt än vad man gjorde som ung. Nu vill man inte slösa bort tiden på oväsentligheter, utan varje stund och minut har ett omistligt värde. Samtidigt har man en insikt om att allt som man planerat att göra inte kommer att hinna göras. Denna insikt borde kanske framkalla panik och ångest, men så är det inte, det är bara ett klart konstaterande. Kanske anlägger åldrandet också någon form av skyddsmekanism som gör att man blir mindre mottaglig för den krympande tiden som stressfaktor.

Ha det gott!

2013-08-12 @ 13:27:58
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Annette

Ja, det rusar på alldeles för fort, är ju inne på min femte arbetsvecka efter semestern och vi är i mitten av augusti och kvällarna blir snabbt mörkare!!
Ett i mina ögon brett ämne Du skall läsa i höst så jag förstår att Du funderar på vad Du kommer att behöva läsa, men det är ju rätt tänk av Dej att kolla lite av varje innan kursen börjar, börjar man bara att skumma lite så brukar det ju dyka upp en massa spännande som Du Vill läsa/lära mera om!
Har inte lämnat in kameran, får duga med den rengöring jag gjorde själv tillsvidare, men jag har inte fotat så mycket sedan alla misslyckade skärgårdskort, och bloggen den vilar i sitt sköte just nu, kör Instagram;)
Ha det gott i veckan!
Ljuvlig bild!!

2013-08-12 @ 19:36:31
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Suss

Jag började jobba idag, så nu får de gärna rusa på ända fram till november då vi har lite ledigt..... Sommarledigheten gav mersmak!

2013-08-12 @ 20:20:28
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Urnygg bild!
Nu har jag väl tagit igen mig lite....sambon har nu snickrat klart räcket på gäst/hundhuset o det börjar väl bli klart. Nu måste el o värmepump in.

2013-08-12 @ 22:34:06
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Inga M

Det är väldigt skönt att vara ledig och ha sommarlov. Men det är rätt gott att komma in i sina gängor igen och komma till jobbet, åtminstone om man trivs med sin syssla. Vi har haft förfärliga åskväder här nu ett par dagar, hoppas de ger med sig. Det funkar inte att göra nåt. Skulle både stryka och blogga igår men vågade inte.
Ha en bra dag!

2013-08-13 @ 06:55:00
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0