Irk, så varmt och klibbigt...

 
 
 
 
Jag har inte 100% koll på dagens väderleksprognos, men den fuktiga värmen får det iallafall att kännas som om jag också har nåt typ hål i huvudet... Åska på G, eller!?
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Go eftermiddag! Ja man varnade för åskskurar och häftiga regnskurar. Något sådant har dock inte synts till här. Tvärtom skiner nu solen från en nästan klar himmel och termometern visar närmare 30 grader. Som sagt, regnspanarna spanade förgäves ännu en dag.

Mitt rönnträd har i år en osedvanlig rikedom av rönnbär. Enligt gamla tecken skulle ju detta tyda på en kall vinter. Inte för att jag tror på det, men bara tanken på vinter, snö, is och halka gör stundens värme något mer uthärdlig.

Annars händer här inte så mycket nu, allt yttre arbete på huset, som lagt sordin på sommararna de senaste åren, är nu som bekant åtgärdat för många år framöver. Och allt har skett utan min medverkan rent fysiskt, men i gengäld har bankkontot krymt märkbart ihop.

Ha det gott!

2013-08-06 @ 17:32:35
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: mimmi

Vi har väntat på åska hela dagen och har trott att den var på gång ..5 gångar ..men icke sa nicke..och just nu har molnen blåst bort och blivit ersatt med sol :)
kram:)

2013-08-06 @ 17:37:37
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com
Postat av: Ditte Yvonne

Sprängar Jim? Nån koll på vem det var? :O Här har det regnat och åskat, dock alldeles för lite åska enligt min mening...fast lika kvavt är det ändå, nästan så jag längtar efter svalare väder och höstluft! Och svampletning...fast de trivdes väl efter detta regn kan jag tänka...

2013-08-06 @ 18:59:04
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Peranders

Hjälm är ju bra att ha när verksamheten så kräver. Här i norr har vi idel varma och soliga dagar.

2013-08-06 @ 21:43:24
URL: http://peranders.blogg.se
Postat av: Gubben

Här har det inte börjat med åska ännu, fast det är väldigt kvavt och varmt. Kommer säkert i natt.

2013-08-06 @ 23:16:49
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Inga M

Jag tror vi hade behövt ett ordentligt åskväder igår som urladdning. Det var verkligen tropiskt hett och allt stod helt stilla, inte en vindpust. Läser om dina gratisätare och fnissar lite. Helt klart läge för motprestationer! Undrar vad man kan begära av en ekorre? Kanske räcker med poserandet framför kameran?

2013-08-07 @ 05:42:33
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0