Söndagssteken, eller nåt sånt... :-)



Det är skillnad mot en tärning! Fast...det finns nog inga vildsvinsbuljongtärningar?? ;)
Oj, vad härligt! Måste smaka supergott :) och som tidigare nämnts ... finns nog inte att köpa?
För närvarande skiner solen, till skillnad mot snöandet igår, och det är väl någon plusgrad, man får glädjas över det lilla ;)
Bra jobbat! Sambo gjorde på älgben, kalasgod fond blev det.
Vi hadee +13 grader idag .
Jag hade velat gnaga på benen när de tagits ut ur ugnen. Sådant väcker vargen i mig :-) Apropå pippisar som filmas så ska du få en länk till ett havsörnsbo imorgon. Jag har grejerna på jobbdatorn.
Till en början var min tanke (men herregud, vad då har rester i gryta) men sen kom jag på att det är ju så man får fram en god fond till olika rätter. Så med eftertanke så är det inge äckligt :) fina bilder (trots allt, hihi)
Oh vad duktig du är! Gillar du att laga mat? Jag har aldrig smakat vildsvin men däremot grillade vi kaninkorv i dag och det var supergott.
Kramis
Häftigt med vildsvin. Jag har ätit det när jag var i Polen för några år sedan. Det var gott.
Jo visst är det hemligheten med god mat, den ska puttra och puttra, länge. Vildsvin är väldigt gott dessutom, smakrikt i alla former.
Jag kan ju bara tänka mig hur gott det blev....och den där reducerade fonden....mmmm.....de brukar inte bli dumma de:)
Mums! Så gott när det får stå en evighet för att sedan försvinna med en rasande fart.
Eftermiddagen blev isande kall med isrök som kom in från havet. Vi var lagom frusna då vi kom hem från vår 5 timmars utflykt.
Som tur var så var vi mätta och belåtna efter årets första grillning.
Då har halva denna månaden gått!
Ha en bra dag :)