Så där ja!

 
Skickade alldeles nyss in min hemtenta till läraren, och det känns bara så-å-å-å skönt att få lägga den bakom sej nu!! Och om jag inte åker på en omtenta eller komplettering, så är jag faktiskt halvvägs kommen med den här kursen nu. Härligt!!! :-)
 
Funderar starkt på att fira det med att städa bort alla böcker, block och lösblad från mitt bord - och börja använda det som det faktiskt var tänkt, när jag köpte det för några månader sen: Som ett pysselbord, och inte som ett skrivbord!! >:-)
 
Låter det som om jag är less på pluggandet!? ;-) Hm... 
 
Ändå ska jag försöka hitta en ny kurs att söka innan den 15/4, så jag har nåt att göra i höst också... Kanske...
 
Vi får se hur det blir med den saken! :-)
 
Den här saken (Klicka!!) är iallafall på sin rätta plats nu; Ute i skogen, ett lagom skotthåll från sonens vildsvinsåtel.
 
 
 
 
 
 
Jag sökte lite på nätet här innan efter någon tidningsartikel eller dylikt från konstutställningen jag var på i fredags, men tyvärr hittade jag ingen bra... Hade ju varit kul med bildexempel på sånt som var med (och då menar jag INTE Björn Ranelid...), men ni får nöja er med lite egen-fotad offentlig konst istället:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en fin tisdag allihopa!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Solen skiner men det är alldeles för kallt om nätterna (i natt minus 10) för att våren ska kunna göra sig riktigt märkbar. Snövallarna utanför huset är ännu för höga för att de inte ska påminna om den dryga vinter vi genomlidit.

Min förkylning har nu avancerat till stadiet hosta, vilket medför att det är bäst att hålla sig borta från kontakt med mina medmänniskor. Så några konstrundor blir det inte för min del, i varje fall inte under de närmsta dagarna.

Idag har vi hört att kärnkraftverken i vinter haft en tillgänglighet på 97 procent. Däremot nämndes inget om att vindkraftens tillgänglighet under vinterns köldknäppar varit under 5 procent. Utan kärnkraften så hade vi i vinter varit beroende av stor import av dyr och miljöovänlig kolkraft. Men det talar man inte gärna något om.

Ha en fin vårvecka!

2013-04-02 @ 08:52:02
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Jane

Vet hur känslan är när man skickar iväg tentor ... så skönt!!!! Nu är det bara att bita ihop och ta itu med nästa ... fast kanske inte precis just nu ... liiiiite senare ;))
Solen skiner idag igen från en klarblå himmel. Nu har vi nästan fått igen alla missade soltimmar sedan i höstas :) Det är så härligt, hoppas bara på lite mer värme också, snön måste försvinna nu!!! Var iväg en sväng till IKEA igår för att köpa lite ramar - trots det otroligt vackra vädret var parkeringen fullsmockad med bilar. Har folk inget annat för sig i det fina vädret ... kan inte tänka mig att alla akut behövde köpa ramar, hrmmmm :)
Ha en bra dag!2013-04-02 @ 09:07:10
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: Gunnar

Har du jobbat på påsklovet? Även elever som utbildar sig på distans måste väl ha ledigt? Men jag kan tro att det är gott att ha det gjort.
Har ni mycket vildsvin i närheten?

2013-04-02 @ 09:32:30
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: Herr Nilssons Fru

Oh vad skönt att du fått iväg de.
De ja, de var ett fint litet hus han ska sitta o skjuta vildsvin ifrån.

Kramiz nu är de april o då måste de väl ändå vara vår också. :) här skiner varjefall solen idag

2013-04-02 @ 12:04:45
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se/
Postat av: majamyra | tired parents and happy kids lives here

Detsamma!
Vad ska du söka för kurs nästa gång?

2013-04-02 @ 12:38:50
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: annette

Snyggt jobbat med tentan, vila lite nu från det och så på igen;-))
Nu blir det vildsvinsjakt så det bara ryker förstår jag, sonen kan ju bli en mästare på att skjuta dessa otroligt fula djur, vanliga grisar är ju söta men inte vildsvinen!
Hoppas Du hunnit njuta av solen idag, här har den lyst, fast jag har inte njutit, bara jobbat, men jag skall ut en sväng lite senare!
Ha det gott!

2013-04-02 @ 17:04:04
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Marianne

Jag skulle behöva en sån där koja att sitta i och skrämma bort alla våra hjortar. Skicka hit sonen vettja.
I natt har de varit framme och slickat och stångat på våra bilar. De är ute efter salt som sitter på våra skitiga bilar fick jag veta av en granne. Men det är inte kul att se reporna i lacken efter deras horn.
Vi gör allt vad vi kan för att hålla dom borta. Ingen fågelmat finns framme till kvällen, stackars fåglar. De letar förgäves efter sina frön nu när kvällarna är lite längre. Men jag är uppe med tuppen och ger dom ny mat varje morgon.
Det är ett jäkla bestyr att ha koll på alla husdjur. Men vad gör man inte för de små liven.

2013-04-02 @ 18:21:17
URL: http://livetsommajsan.blogspot.se/
Postat av: Per-Anders

Coolt med figurerna i fönstret och med dragspelet. De parkerade cyklarna ser ut som om de är en del av konstverket. På det viset förändras konstverket från dag till dag. Jag gillar konst som är funktionell

2013-04-02 @ 20:08:44
URL: http://peranders.blogg.se
Postat av: Yvonne

Jag gillar verkligen såna där skulpturer som man ser vad de föreställer! Jasså, det var inget utedass heller då, den där storholken ;) (Förresten, bor du långt från Hallaryd?)

2013-04-02 @ 20:55:56
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Va fin koja han byggt....du ny frys kanske är att tänka på :-)

2013-04-02 @ 22:09:02
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Morten Pedersen

Flott med alt som er ferdiggjort.

2013-04-03 @ 08:40:32
URL: http://foto.dv.no
Postat av: Lotta

Hahaha...fågelholkar! Undrar om det inte är e holk till dig där du kan sitta skyddat och fotografera de där vildsvinen då de bökar runt :-)
Vad skönt med tentan som är över. Redan halvvägs, här går det undan. Du får dela upp ditt skriv/pysselbord i två delar. En för lek och en för allvar.
Vad blir det för kurs i höst?

:-)

2013-04-04 @ 21:42:31
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0