Akrobatik... :-)

 
Varning för hoppig bild!!
 
 
 
 
 
Kunde gjort den här animeringen betydligt bättre, men tyckte inte att jag hade lust att lägga ner så mycket tid på den. Vill bara visa lite i största allmänhet hur kul det ser ut när ekorren äter!
 
För den som tycker sej bli åksjuk av sånt här, lägger jag även in några stillbilder. :-)
 
 
 
 
 
 
Inte åksjuk, men lätt äcklad, blev jag igårkväll... <:-I Var med maken och lyssnade på en föreläsningskväll i biodlarnas regi, och det handlade än om förgiftade bin och än om allergiska biodlare. Urk...
 
Om ni visste hur många bisamhällen som dukar under varje år i USA på grund av bekämpningsmedel som vräks ut över grödorna där, skulle ni bli mörkrädda! Och nu är det på god väg att bli lika dant här i Europa, och även i Sverige...
 
Och för att stanna kvar i Sverige: Varje år dör 2 personer här av bi-/getingstick. Vilket väl i och för sej inte är så många - men iallafall... Man ska definitivt inte hålla på med biodling utan att ha motgiftspreparat hemma!!
 
Nån som kan maila över lite betapred...? <:-X
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica K

Haha, vilken rolig animation! Härlig akrobat den där ekorren, tänk vad många roliga bilder du måste ha på lager :)
Har ni biodling? Det låter som en kul hobby, skulle jag också vilja lära mig mer om, fast det är bara ett problem... jag är rädd för bin! Men det kanske vore bra att ta tag i min rädsla, se den i vitögat typ..?
Hur somn helst, egen honun g vore minsann inte fel det! Och så hjälper ju bina till att få trådgården att grönska, det är ännu ett pluspoäng där ;) jag hade ganska många bin/ humlor på min lilla balkongträdgård förra året, de gillade flera av mina blommor. Särskilt min lavendel tyckte de om. Just nu ser ju trädgården ganska trist ut ja, men det kommer snart. Mina rosor och min magnolia står vid väggen här och ser bleka och eländiga ut, men bara solen tittar fram mellan regnskurarna så tror jag nog att de ska klara sig bra. Minusgrader är det ju inte i alla fall, som tur är!
Hoppas att det går bra med tentan som ska in - och med den du får tillbaka :)
Själv förbereder jag min för en konferens i helgen - hjälp! Ha en fin dag!!

Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Va bra gjort! Jättefina bilder.....det blir läckert med honung ska du se...

2013-04-23 @ 14:45:45
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Peranders

Man skulle kunna säg att det är en lösningsorienterad ekorre. Hungern är en drivkraft att lösa problemet.

2013-04-23 @ 18:26:43
URL: http://peranders.blogg.se
Postat av: Gunnar

Häftiga foton! Kul med animering också.
Bi-och getingstick är inte att leka med. Särskilt om man är allergisk. Det är inte jag som tur eftersom jag en gång fick getingbett i båda läpparna.

2013-04-23 @ 19:11:08
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: Jane

Ekorrarna brukar vara rätt listiga när det gäller att komma åt maten ... och riktiga balanskonstnärer :)
Visst är det hemskt med alla bisamhällen som dör, det blir ju otroliga problem med växtligheten eftersom det inte blir någon pollinering - vilket man inte verkar förstå :/ Det behövs riktiga krafttag inom det området (också).
När det gäller bi/getingstick så är ju problemet att man inte vet förrän man blir stungen om man är allergisk. Man kan ju få en reaktion även om man tidigare inte reagerat ... Äh, bäst att hålla sig inne! ;)

2013-04-23 @ 19:57:51
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Min morfar var allergisk mot getingstick och hamnade i koma en gång efter ett! Sen dess hade han alltid med sig (kortison tror jag det var). Kul liten ekorre, jag blev inte åksjuk ;)

2013-04-23 @ 20:26:22
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Lotta

Vilka gulliga bilder på lustig-korren :-)
När vi var på fotoutflykten så fick min kompis en grymt bra bild på en av ekorrarna som flög i luften.

Jag få alltid bära med mig betapred nu mera. För tre år sedan så blev det akuten 5 gånger. Dumt nog så bet jag på en då jag satt ute och fikade. Förra året klarade jag mig som tur var. :-)

2013-04-23 @ 23:21:08
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0