Hackspett i högstubben... :-)

 
 
 
 
 
Själv befann jag mej under ett äppelträd, så både frukt, grenar och kvarhängande blad "råkade" komma med på bilden. (Det blurriga röda och gröna som liksom ramar in Hacke, alltså). 
 
Ser det inte helt underbart ut med en BLÅ himmel, förresten!? Undrar just när jag senast såg en sådan...? <:-I
 
Jo, några stråk av blått visade ju sej faktiskt i fredags - när jag och dottern var ute och powerwalkade i 7,5 kilometer på eftermiddagen. En timme och tio minuter tog det - när hon går själv gör hon den rundan på fem minuter kortare tid. Men jag är fullt nöjd med att jag inte sinkade henne mer än så! :-) Jag var inte helt säker på att mina skor skulle funka på en så pass lång och rask promenad, för de har långt i från bästa tänkbara dämpning i sulan. Men fötterna klarade sej oväntat bra, och någon träningsvärk längre upp i skånkarna har faktiskt inte heller gjort sej påmind. Så nu blir det väl till att öka tempot lite grann nästa gång då...Pjuh! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Tycker att högstubben börjar att se lite "maläten" ut. Den borde kanske förses med någon form av hatt som hindrar vätan från att strömma in stubbens känsliga inre. Röta och tid är ingen lyckosam kombination.
På tal om väta så finns den i riklig form utanför väggarna idag. Hoppet står till väderprofeterna som utlovar högtrycksväder fram i veckan. Dock skickar de med en jobspost, högtryck vid denna årstiden medför sällan solsken.
Ha en bra inledning på veckan!
PS. Såg i lokalblaskan att Ingvar Kamprad avböjde alla former av intervjuer i samband med invigningen av det nya IKEA-varuhuset i Älmhult. Han ger numera inga intervjuer efter att han så många gånger blivit feltolkad och missuppfattad i tidigare intervjuer. Ofta avsiktligt misstolkad kan man väl tillägga. Under de senaste åren har väl många journalister haft målsättningen att på något sätt försökt "sätta åt" Kamprad. Möjligen en form av illvillighet eller kanske ren avundsjuka. "Du ska inte tro att du är något!"

2012-11-05 @ 09:38:48
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Fotograf Annie

Ja, det var ett tag sedan det var blå himmel här också. Mysigt att du och dottern din powerwalkade :) Själv går jag inte sådär jättefort, föredrar att gå lite långsammare med kameran och stanna till lite här och där :P

2012-11-05 @ 11:57:12
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: kaffehörnan

Ja
Var gärna med i min Dagens Stjärna

2012-11-05 @ 14:25:54
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Ronnie

Snyggt "inramat" som du skriver . Hoppas Spetten hittade lite godis i den murkna .
Blå himmel ja eller nä menar jag det var det skitdåligt med i helgen , fick vara glad om det var uppehåll nån timme eller två (lö) . Kom rätt i en älgjakt med bilen , ja det stod ett gäng bilar en bit framåt i en backe , fasen också precis där jag skulle ut o fotospatsera lite o hann inte mer än tänka tanken så sprang det en älgko rakt över vägen ett 30-tal meter framför mig. Bromsade in lagom för att se att hon stannade ett 50-tal meter in slyn o snabbt upp med kameran o hann plåta ett par bilder innan hon drog vidare. Körde 75 meter o där till vä stod en jägare i ett torn o hälsade.
Undrar vad han tänkte ?
Han borde sett älgen när den sprang över vägen men då får de inte skjuta antar jag o sen kanske de bara hade kalv kvar av kvoten vad vet jag ?
Ha det gott !

2012-11-05 @ 15:19:17
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Ronnie

Blev så exalterad av mitt älgskrivande att jag glömde ju berömma dig för powerwalken , bra jobbat o ingen träningsvärk , imponerande !

2012-11-05 @ 15:25:18
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Yvonne

Blå himmel var det väldigt längesen det var här nu också...det är bara det att om det blir blått så blir det också kallt nu, och det vill jag inte! Powerwalkar gör jag helst inte, powercyklar gör jag inte heller ;) Det går saaaakta att cykla både hem och bort...

2012-11-05 @ 17:02:29
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Lisa | majamyra fotograferar och funderar

Bra kämpat! Men själv får jag ångest. Har inte rört mig så mycket på länge...förutom min simtur på en kvart för ett par helger sedan. Fick t.o.m träningsvärk på den lilla turen.

2012-11-05 @ 18:55:10
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: annette

Blå himmel såg jag i lördags morse,men när jag kom ut var den gråsvart;)
Bra tid för stavgång på 7,5 km, skall Du vara helt nöjd med, och Du skall oxå vara nöjd med bilden på "hacke", har sett sådana på en kyrkogård här, dock aldrig haft kamera med när jag varit där.
Hoppas helgen varit bra i övrigt!

2012-11-05 @ 19:35:45
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Per-Anders

Jättefin bild. Visst är det härligt med blå himmel!

2012-11-05 @ 20:45:55
URL: http://peranders.blogg.se/
Postat av: Majsan, Lindsjo taxar

Jättefin bild, blurret som du skrev ramar in det jättefint.
Har mannen din fått något vildsvin?

2012-11-05 @ 20:58:30
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: soffie

wow vilken bild ,tänk jag slutar aldrig att förvånas över deras hackande kära nån att de inte blir snurriga i bollen av allt hackande:) kramen

2012-11-05 @ 21:52:36
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Jane

Ja, visst är det härligt med blå himmel :) Lägger Hacke upp ett förråd för vintern, eller?
Här har dagarna tillbringats i soffan med te och honung i massor. Rackarns baskelusker som hoppar på en precis när man ska vara ledig :( Kraften tar ju slut direkt ... Bara jag får "luft i lungorna" igen utan att drabbas av hostattacker ska jag powerwalka. Måste få upp konditionen.
Det var bra jobbat av dig att gå så långt! Har du stegräknare? Det tycker jag är rätt kul för man blir lite peppad att ta liiiite till :)
Ha det bra!

2012-11-05 @ 22:51:30
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Lotta

Jag vill också ha blå himmel och en hackspett som sitter i mitt träd. Detta diset gör en ju inte så munter precis. Jag som ville prova mina nya inställningar som jag har i läxa.
Men i morgon är det säkert fint väder :-)
Gozzi är kvar på djursjukhuset, bukspottkörtel och lite annat var inte så bra.
Mycket tomt utan hund!
Ha det gott!

:-)

2012-11-05 @ 22:56:46
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Elisabeth

Det blev ju en riktigt snygg inramning av hackspetten! :)
Jo, det är väl så att barnen "går om en" både bokstavligt och bildligt talat... :D
Ha en fin tisdag!

2012-11-06 @ 02:44:32
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0