Blåmes på grönbete... :-)

 
 
 
 
 
För att vara så här långt fram i november (fotot är taget i fredags), är ju gräset fantastiskt grönt och frodigt fortfarande. Och i detta nu får det sej en rejäl genomvattning också, så det hinner säkert både växa och bli klippt innan julafton - om vädret ska fortsätta på det här viset!?
 
På sina håll är det förresten julskyltning ikväll. Jag tror jag rent av hade varit beredd att betala feta mutor för att slippa gå på det, om nu nån hade försökt tvinga med mej på sånt. <:-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: soffie

så vacker bild på den lilla blåmesen!å det är verkligen helt otroligt att det fortfarande är grönt ute på gräsmattorna,värmen som varit har gjort att mina vårlökar tittat fram i rabatten,hmm undrar om de klarar sig då det blir kallt. kramen

2012-11-25 @ 21:22:31
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Ronnie

Fin o härlig bild på en av dessa små näpna varelser. Hade otur i turen eller hur man ska uttrycka sig igår. Var ute i bushen igen då en liten blåmes satte sig bara 2 m ifrån mig i ett litet nedfallet träd men vågade inte röra en fena(inte andas heller) o när jag började tänka tanken så upptäckte den sitt misstag o flög vidare.Tänkte ev åkt in till Växjö för lite julplåtande igår em men sen kom ju regnet som "räddade" mig.
Bara lugn ang. gräsmattan om nu SMHI:s prognos håller inför slutet på veckan.
Ha det gott !

2012-11-26 @ 05:54:07
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Lennart O

Morning! Regn och åter regn under snart ett helt dygn. Man får glädja sig åt att det inte är snö som faller, vilket det lika gärna kunde varit med tanke på årstiden. Kvällsblaskornas löpsedlar trumpetade i går ut att det blir snökaos till 1:a advent. Men med tanke på dessa obskyra alsters förhållande till sanningen så behöver man väl inte ta detta bokstavligt.
Det är väl dags att ägna dagen eller den kommande åt att leta fram ljusstakar och julstjärnor. För att konstatera hur många glödlampor som fortfarande är driftsdugliga och hur många glappkontakter som tillkommit sedan sist. Det slog mig plötsligt att även vissa gardiner ska bytas och fönster ska putsas. Av någon anledning verkar dessa tillkommande bestyr just nu nästan oöverkomliga, i varje fall så länge det fortsätter att regna.
Ha en bra måndag! (Om det nu finns några sådana ;-))

2012-11-26 @ 09:13:56
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: annette

Så liten och näpen den ser ut i det gröna, här vräker regnet ner sedan flera dagar tillbaks, läst lite om miljö och klimat senaste dagarna, verkar ju som det väder vi haft i år med mycket regnande är vad vi har att förvänta oss framöver, just nu är det väl Grönlandsisen som smälte i somras som vräker ner över oss, egen teori;)

2012-11-26 @ 17:48:42
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Majsan, Lindsjo taxar

Halloj....jättefin bild, härliga färger. Har du fått ner allt i frysen nu? Vårt större jaktlag sköt en 5taggare och en kalv i går, VI var ju inte med utan ute med unghundarna. Kalven är vår som är 6 o dela på så lite mer i frysen blir det hos oss med

2012-11-26 @ 20:46:37
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Johanna Fåglund

Sv: Tack :))
Okej, härligt med lite sol iaf :P Här regnar det typ heela tiden, men tror det ska bli lite bättre i helgen (om det stämmer det som står nu). Fast då är ju november slut och en roligare fotomånad börjar :))

2012-11-26 @ 21:26:13
URL: http://stargirlphoto.blogg.se
Postat av: Lotta

Jag kan bara hålla med om att lite snö skulle sitta fint, vilka härliga bilder vi skulle kunna ta då.
Kollade pappas fågel-mat-ställe idag....många fina fåglar men jag hade ingen kamera med mig.

Det sägs att snön ska komma till helgen :-)

2012-11-26 @ 22:38:02
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Gunnar

Vilken underbar bild på Blåmesen. Den ser glad ut på bilden om nu fåglar kan känna glädje. Troligen inte men bilden känns ändå positiv.
Nu till helgen är det ju 1:advent. Vi får besök på adventsfika redan på lördag så vi får tjuvstarta lite.

2012-11-27 @ 07:41:15
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: fjällripan

Vilken vacker bild på den lilla blåmesen!

2012-11-28 @ 00:35:46
URL: http://susannelindsfoto.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0