Telenor reparerar snabbare än Telia! :-)


På den tiden när vi hade fast bredband genom Telia, fick man räkna med att vara utan både telefon och internet i veckor när något strulade. När det stormade och trillade ner träd över ledningarna, för att ta ett exempel. Vi var utan fast telefoni i en månad i samband med stormen Gudrun 2005... Och efter alla ihopskarvningar sen, räckte det med lite regn för att det skulle komma in fukt i ledningarna och orsaka knaster och sprak - och bitvis inget internet alls. Så det var inte något svårt val att gå över till mobilt bredband istället - och de få gånger det har varit något vajsing med det, så har felet lagats inom ett eller ett par dygn.

Numera ska det förresten finnas täckning för Telia här också, men ännu så länge har vi inte funderat på att byta leverantör. Särskilt inte till Tele2, som ringer hit gång på gång och vill pracka på oss ett 4G-abonnemang trots att de inte kan tala om ifall det är i masten vi bor intill som de har "hängt upp" det, eller i nån annan här i trakten som vi kanske bor utom räckhåll för!? Värst är väl att de inte kan acceptera att vi säger nej, för de ringer bara igen och igen och igen. De fattar inte att man faktiskt kan vara beredd att betala lite mer för något som man i gengäld är säker på att det alltid (nästan iallafall) fungerar... Och vi som är vana vid att surfa i måttliga hastigheter, skulle väl bli åksjuka om vi fick ett så snabbt bredband som Tele2 lovar!? ;-)

Telenor is good enough! :-D

/AnnaKK

Kommentarer
Postat av: ingrid

Här har vi nyss under stor vånda sagt nej till fiber som dras häromkring... men 30000kr bara för att få det sen en månadskostnad också... Vet att många säger att det bara kommer vara fiber om ett tag, MEN själv tror jag de kommit på något annat till dess.

2012-05-04 @ 08:16:26
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Gunnar

Dom ringer till mig med. Jag brukar börja med att säga nej. "till vad? frågar dom. Allt säger jag o lägger på.Trevlig helg!

2012-05-04 @ 09:05:51
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: Madde

sv: åh, tack så mycket, så här några dagar senare;)Vilken vacker bild på något jag tycker riktigt lite om ;)

2012-05-04 @ 12:55:42
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: ingrid

Svar; Härligt!!! Då väntar jag med spämnning på bilder!!! Vem vet kanske ses vi ute på vägarna någon gång..

2012-05-04 @ 15:54:31
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: ingrid

..och förresten om ni tänker på att studera möbelriket närmare någon gång, vet du var det finns gratis ställplats!!

2012-05-04 @ 15:57:06
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: annette

Skönt att det blivit ordning på "torpet" igen, ser fram emot när jag i början av juni skall upphöra med fast internetuppkoppling och även skrotar fasta telefonen.

Blir dock telia då jag ringer mobilt med dom och då får lite rabatt, känns bra att ha tagit steget, nu är det ju bara att dra iväg utan att tänka på flytt av internet m.m om/när det dyker upp ett lämpligt byta av bostad;)Ha en toppennhelg med lagom fart på internet!

2012-05-04 @ 19:10:47
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Lotta

Jag kör med Telenors bredband och det fungera mycket bra även om jag inte har så mycket tillit till dem för övrigt.Sv; om jag väntar lite till med att måla om huset så är det alg grönt av sig självt:-))Hoppas du får en trevlig kväll!Kram

2012-05-04 @ 20:06:32
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Malin B

Jag vill ha det som fungerar sedan får det stå vad som helst på räkningen - tänkte jag skriva och syftade förstås på logotypen och inte siffrorna. ;) Härligt att höra att det fungerar bra hos er!

2012-05-04 @ 21:42:35
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Anonym

kikar in en snabbis å önskar dej en härlig helg:)

2012-05-04 @ 21:52:02
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Arto

Hej

Snigelpost.

Nu var du snabb med att fånga den, fast man ser fartränderna efter den.

Bra komposition och kul att alla "sprön" är ute i detta ögonblicket.

Mvh Arto

2012-05-05 @ 23:41:27
Postat av: Per-Anders

Vilken gullig snigel. Snyggt fångad!

2012-05-06 @ 12:12:23
URL: http://peranders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0