Sist med det senaste...


För kännedom: Även jag fotade Venus och Jupiter i förra veckan! :-)Fast jag gjorde det nog någon eller några dagar efter att de hade stått som närmast varann...? Och inte vet jag vilken av dem som är vem. Hm!? Men Venus brukar väl vara "ljusstark", så jag gissar att det är den som syns mest och bäst, även om Jupiter är den egentliga bjässen av dessa båda planeter. :-)

Efter snöfallet igår klarnade det tack och lov upp igen, och solen tittade fram. Men det var ett förskräckligt blåsande sen resten av dagen, och det var inget vidare utomhusväder alls faktiskt. En liten stund var jag dock ute med kameran:Hittade en fullt utslagen tusensköna i gräsmattan - och en spindel bakom vedboden! :-D

Det mest otrevliga med blåsten var att luften uppenbarligen blev full av pollen (hassel och al, misstänker jag), så på kvällen kliade det rejält i mina allergiska ögon... :-( Nös och snorade lite grann också, förresten...

Så det får bli en sväng till Apoteket idag, för att inhandla lämpliga medikamenter! <:-)

Go´morron!!

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Inte att förglömma att idag är det dagen D, dvs Vårdagjämningen. Inte för att vädret är direkt vårlikt men det utlovas ju vårväder fram i veckan. Vi får väl se.

Kanske blir det idag ny skjuts på uppstädningen i trädgården med häckar och trottoarer. Alltid är det något som pockar på. Kommunen anmodar tomtägarna att sopa ut sand och annat skräp från trottoarerna ut i rännstenen, så att de kan börja sopa upp det.

Ha en fin dag även om den blir snorig!

2012-03-20 @ 09:44:48
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Madde

Härliga bilder, man får sådan vårkänsla:D

2012-03-20 @ 10:21:53
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: Fotograf Annie

God morgon (lite sent kanske?)

sovit gott har jag gjort :) Hoppas du också har det :)Häftigt med bilden på Venus och Jupiter, jag har totalmissat det :P

Är det inte tidigt med Tusenskönor redan i mars? Kul i alla fall, tycker att sådana blommor är så söta :)

2012-03-20 @ 12:38:20
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Madde

sv: usch inge roligt, men skönt för allergin:D

Får ut på tomten i gräset och fota droppar ;)

2012-03-20 @ 12:43:55
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: Gunnar

Vi kollade också på planeterna som syntes tydligt på himlen i det klara vädret. Jag tror att du har rätt i att det är Venus som lyser starkast. Tusenskönor är ett säkert vårtips. En underbar vårdag här i Årjäng. Hoppas att det finns Tussilago på farmen som vi ska åka till senare idag.

2012-03-20 @ 13:20:36
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: Yvonne

Visst är det Venus som är störst...som vi ser det i alla fall! Och i öster syns ju Mars, som är närmare. För övrigt har jag drömt om utomjordingar i natt, får nog sluta kolla ut genom fönstret på de här planeterna när jag lagt mig ;) Här är rätt varmt idag, fast så mycket kryp eller blommor har jag inte sett till än. Får väl ge mig ut på blåsippsjakt snart igen.

2012-03-20 @ 14:52:48
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Victorias fotovärld

Verkligen fina bilder! Kul att bilden på Venus och Jupiter blev så skarp! Tror det är som du säger att det är Venus som lyser starkast.Usch, spindeln var lite ruggig fast fascinerande samtidigt!

2012-03-20 @ 18:13:08
URL: http://victoriarennerstahl.blogg.se/
Postat av: fjällripan

Jättefin bild du fick av planeterna! Blomman och spindeln blev också riktigt bra, trots att jag inte är sååå förtjust i spindlar. Fint ljus på den :)

2012-03-21 @ 15:59:36
URL: http://susannelindsfoto.blogspot.com/
Postat av: annette

Missat totalt att det var något så spännande som hände "däruppe", så är det när man vare sig läser dagstidningar eller ser på nyheterna;)

Kollegor på jobbet brukar ibland rapportera, men det hade dom missat!!

Tusensköna redan, naturen är förunderlig, trots det kalla vädret så exploderar det massor därnere i myllan!annette

2012-03-21 @ 19:39:48
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0