Ibland är det roligt på mitt jobb också! :-D


Tex när man hittar kvarglömda nakna pojkar i omklädningsrummen:Om jag inte missminner mej alldeles, så finns det en film som heter Kalenderflickorna? Ett antal damer skulle samla in pengar till något, och så gjorde de en almanacka med nakenfoton på sej själva som de sedan sålde. Och nu verkar det som om Virestads IF´s ekonomi denna säsong, hänger på hur många liknande kalendrar deras herrseniorspelare lyckas sälja till vänner och bekanta!?

Tyvärr har jag inte sett hela, för de här båda sidorna var av någon mystisk anledning urrivna... Men iallafall - jag tycker det är en strålande idé!! Alla behöver väl en almanacka, och visst är det väl trevligt med både fotbollar och hundar!? :-D

Tror minsann att jag vet en förening till som skulle behöva testa något liknande koncept för att rädda en ekonomi på kraftigt glid utför!! Men jag hoppas att städerskan inte behöver vara med och posera - hon kan däremot tänka sej att vara den som håller i kameran!! ;-)

Go´morron!!

/AnnaKK
Uppdatering:

När jag tittade efter en gång till, så såg jag att kalendern ju var för 2011...

Men då så! Virestads IF finns mej veterligen kvar - alltså fungerade kalendern ypperligt!? De här båda bladen kanske är från det absolut sista kvarvarande exemplaret, och kanske killarna är fjolårets skyttekungar eller nåt sånt!? 8-)

Ja, vem vet om tanken t o m var att dessa blad skulle säljas styckevis (och kanske inramade och signerade!?) i samband med seriepremiären - för det tiodubbla priset av vad kalendern kostade ifjol!? ;-)

(Och så bara tog jag dem för vanligt skräp, och slängde dem i soporna efter avfotograferingen... Ooops!?!)

Kommentarer
Postat av: Ankii

Haha..jasså du, bakom kameran kan du vara:)

Jag jobbade också på en idrottsförening en gång i tiden o en gång mötte jag en naken dommare i gången, de blev lite pinsam vill jag minnsas:) trevligt ställe, hände alltid något skoj:)Kramiz

2012-03-22 @ 09:31:02
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Lennart O

Morning! Ja så kan det gå. Men uppslaget för att förbättra klubbens ekonomi är väl inte så dumt? I prekära lägen bör alla metoder provas.

Förresten hörde jag i radion att idrottsklubbar och andra föreningar kommer att drabbas hårt när bankerna kommer att upphöra med sin kontanthantering. Det blir till att installera korthanterare på alla platser där man tar inträdesavgifter och försäljning av godis, glass och läsk. För att inte tala om loppisar! Ur led är tiden!

Ha det bra!

2012-03-22 @ 09:43:35
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: mimmi

Ja nog verkar det hända något kul på jobbet ...ser jag .. jag gillar ju också hundar,,fotboll därimot.. kan gå an i nödfall ;)

rama in dom och häng upp dom på väggen där sen ..du kanske får löneförhöjning ;)

kramizz

2012-03-22 @ 16:22:46
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Jane

Ha ha, ser framför mig ett gäng lärare (kollegor) som kalender"flickor" ... undrar bara vilka attribut man ska ha istället för fotbollar? Matteböcker? ;))

2012-03-22 @ 16:44:37
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Bonnfrua

Sitter här och skrockar för mig själv när jag läser din text! :-)Har du fått fram cykeln än??? ;-)

2012-03-22 @ 17:42:32
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: Elisabeth

Ha ha, ska jag hjälpa dig sätt ljuset då? :-)

Föreslog våra brandmän vi skulle göra en, men de backade! :-)

2012-03-24 @ 00:47:23
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0