Hej-Svejs!
Eeeh... Börja jobba klockan FEM på morgonen - är det riktigt sunt det!? 8-X

Har iallafall gjort det idag, och det fina i den kråksången är förstås att jag är färdig nu när jag annars kanske hade börjat arbetspasset istället. Vilket är av nöd tvunget, för att jag ska hinna passa en annan tid nu under förmiddagen... Ska nämligen skjutsa dottern till tandregleringen i Kristianstad.

Återkommer!! :-)

/AnnaKK

Kommentarer
Postat av: lizaloop

Peter börjar 5 hela veckan, nä inte fredag då är han ledig! Själv har jag sportlov :) Ska hjälpa några kompisar att fixa ett barnrum så idag blir det spackling (ehh heter det så...) för hela slanten!!

2012-03-05 @ 09:07:38
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Lennart O

God morgon! Morgonstund har guld i mund, heter det ju.

Efter ett påpekande från en av grannfruarna om att mina julgardiner fortfarande sitter uppe, är det väl nu dags att verkställa bytet till påskgardinerna. Har faktiskt plockat fram dem och sett att de nog borde tvättas också. Men vad fasen vem märker om de är lite solkiga? Inte jag i alla fall!

Svenskarna mår dåligt av Facebook, kan man läsa i dagens media. Ju mer vi använder Facebook, desto sämre mår vi. Exakt vad det beror på vågar forskarna vid Göteborgs universitet inte slå fast, men de tror att beror på att användarna jämför sig med andra profiler. Någon säger att "Fejjan" är en drog som aldrig går att tillfredsställa. Så mår ni dåligt ibland så kan det bero på Facebook!

Det gäller att ha sjukdomsinsikt! Ha ha!

Ha det bra!

2012-03-05 @ 09:26:11
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Morten Pedersen

5 !!! det er tidlig det....

2012-03-05 @ 09:55:44
URL: http://foto.dv.no
Postat av: Elisabeth

Ha ha, den var go att se!

Jaha, du är också en sådan som måste åka till tandreglering långt bort. Tillhör den mammaskaran också, ska dit på onsdag, 7 mil enkel.Det verkar bli vanligare och vanligare... På gott eller ont, det är ju inte alltid för att det behövs, utan även för utseendet. En gråzon när det gäller att förändra oss till ett gällande ideal?

2012-03-05 @ 11:33:14
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com
Postat av: Bonnfrua

Strongt gjort att fixa jobbet innan tandregleringen! Där är inte mina barn än, men hur det blir återstår att se. Skruttfia 5 år har en dubbelglugg nere i munnen nu, bara lite stolt! :-)

2012-03-05 @ 16:41:44
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: Jane

Antar att du var lika pigg som figuren på bilen :))

Skulle gärna börja tidigare också men jag tror inte jag skulle ha några elever i klassrummet då ...

Idag var det första arbetsdagen efter sportlovet, kom hem med en huvudvärk av "guds nåde", inte kul! Tur att det snart är påsklov, he he!

Apropå glada bebisar, du som har Facebook, sök på Krypet så kan du se en liten filmsnutt med världens goaste (mitt barnbarn).

2012-03-05 @ 17:34:56
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: annette

Ja, vid den tiden gäller det att ha humöret på topp, gick själv hemifrån vid 05.15, skillnaden mellan Dej och mej är att jag inte kom hem förrän vid 18.15;)Hoppas det gick bra i storstaden, kanske Du hittade ngt att fota oxå!?annette

2012-03-05 @ 19:11:00
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Det skulle passa mig! Nåja...nästan iaf! Är ju vaken alldeles för tidigt..Jag brukar åka hemifrån vid sju, är på jobbet halv åtta senast och då gör jag kaffe...vattnar blommor..läser lite...

2012-03-05 @ 20:06:55
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Lotta

Fem är en mycket bra tid för då brukar jag bara ha två timmar kvar på jobbet, men annars stiger jag bara upp fem när jag ska till Boris lilla butik :-)Hoppas det gick bra för dottern hos tandregleraren.:-)

2012-03-05 @ 21:22:04
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: mimmi

Klockan fem,.. det är ju nästan den tid jag skäckar lampan och skall sova ;)

kram

2012-03-05 @ 21:25:50
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Malin B

Jag tycker att det räcker med att GÅ UPP vid fem jag! ;)

Fast nu när det går mot ljusare tider är det allt lättare att gå upp och sedan när jag till och med får promenera i ljuset både morgon och kväll då är det fint!

Du förresten, du som kan Hässleholm och resor. Nu när tösen ska ner till Malmö igen så gick det inget direkttåg Malmö-Nässjö utan bussbyte i Hässleholm... Jag som har gillat de där direkttågen!!! Är det stor i Hässleholm? ;)

2012-03-05 @ 22:00:46
URL: http://malinbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0