Så kan det gå när inte locket är på...!
Förevigat på parkeringsplatsen utanför en matbutik i "byn", nån av de regniga dagarna i slutet av förra veckan.

Och det var INTE jag som hade köpt billiga pepparkakor!! Visserligen såg jag både burkarna och de illröda prislapparna - men ibland har t o m jag karaktär att avstå!

Och tur är väl det, iallafall när det ska sluta som på fotot... <:-)

En som däremot inte har karaktär (åtminstone inte när det gäller mobiltelefoner!), är maken. I lördags var han iväg och köpte sej en ny sådan (igen). Fast lite bra var det faktiskt den här gången - för mej! Han köpte den med abonnemang, men eftersom han redan har ett sådant så fick jag ta det nya istället. :-) Visserligen med min gamla telefon då, men å andra sidan är den inte så-å-å-å gammal (ca ett år) och det är en Android.

Så nu har jag ÄNTLIGEN en mobil som jag faktiskt KAN surfa "på riktigt" med (och inte bara i nödfall, som det har känts som innan när jag bara har haft ett kontantkort till den). Och så har jag skaffat mej ett tiotal appar - varav tre är kameror! :-D

/AnnaKK

Kommentarer
Postat av: Anki

Hihi ja men grattis. Ler gör jag lite för här var de minsann jag som fixade en ny iphone till min gubbe, han är inte mobilfixerad de minsta, men hans är under all kritik så jag tyckte de var dax.Kramiz

2012-01-16 @ 09:28:59
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Lennart O

Morning! Vilken tur att det inte var dina egna pepparkakor.

Ursäkta en novis som alldeles nyss lärt sig skicka ett sms, vad är "appar" för någonting?

Här är det gråväder idag och nollgradigt. Ska man tro på SMHI:s prognoser kan vi vänta oss vinterväder fram i veckan.

En bra måndag till dej!

2012-01-16 @ 09:54:06
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Vespa Vulgaris

Oj, oj. Nu känner jag mig ännu mer hopplöst efter som inte har en sådan där SmartPhone. Jag är lite för snål för att köpa en själv och chefen är immun för mina och kollegornas tjat. Jag tycker att jag betalar nog mycket ändå för bredband och "vanlig" telefoni.

2012-01-16 @ 09:57:42
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com/
Postat av: mimmi

Så du har redan en Android.. det visste jag inte :) Då kan du ju ta ner wordfeud och spela med oss ;)

Tur det inte var mina pepparkakor..men mest av allt.. tur det inte var maken som hade tappat dom .. för jag kan lova dig .. han hade plockat upp dom ;)

kram

2012-01-16 @ 11:31:31
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Bonnfrua

Finns det fotoappar!??? Jag har en helt vanlig gammal mobil som jag använder till att ringa med i nödfall. Fast nog är jag sugen på en iphone alltid, men man kan ju inte få/ha allt här i världen.Önsakr dig en bra vecka! Är du redo för onsdagen än?

2012-01-16 @ 12:16:49
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: Jane

Jag har bara Instagram på min mobil, finns det fler bra?

I morse kom jag för sent till jobbet ... höll på i en timmes tid med att försöka få upp låset till garaget, det har antagligen frusit. Till slut fick jag skjuts av dottern (som jag väckte). Ringde fastighetsägaren och en snubbe skulle komma och fixa det där. Behöver du nyckeln, undrade jag. Nej, sa han .... hmmm, hur ska han då veta om låset blir fixat? Spännande morgon i morrn :)

2012-01-16 @ 17:04:43
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Linda Elm

inte illa med så många kamrer,kamror el hur man nu skriver ;)tack för tipset om att göra dom som magneter det var en bra ide :) du vet möjligtvis inte vart man kan beställa det. har letat runt lite men hittar inge vettigt.

2012-01-16 @ 17:08:59
URL: http://lindaelm.blogspot.com
Postat av: Malin B

Min mobil är från stenåldern så jag hade ju också blivit glad för "uppdatering". ;) Mobilen kan ju vara en superbra leksak nu för tiden och inte bara en telefon. Ibland känns det som om det är det minst viktiga...2012-01-16 @ 19:50:18
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har med en ny mobil å har blivit fast i wordfeudspelet, spelar du det?kramen

2012-01-16 @ 20:11:53
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hejsan Anna!Här händer det saker och jag kan inte annat än hålla med dig om att denna fasen av husförsäljning är på något vis skönt även om det också är vemodigt.

Men herre min ge vad saker man samlar på sig :-)

tur att det var jag själv som fick rensa upp så att inte barnen behövde stå med detta längre fram.Kram

2012-01-16 @ 20:19:14
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: mimmi

Jag vet inte om man vågar berätta det.. men på torsdag .. då får jag en ny leksak ...igen... en liten en som man kan ha i handen .. och det är inte en kamera ;)

kram

2012-01-16 @ 21:35:26
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Suss

Vi gjorde ungefär samma sak här. Mannen skaffade sig abonnemang istället för kontantkort och jag fick glädjen att köpa ut en Iphone till mig samtidigt. Han vill inte ha någon, men det VILLE jag!

2012-01-16 @ 21:46:10
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0