Jag fick en stavmixer i julklapp...


Den har jag invigt idag. :-) Gjorde nåt slags rotmos för ett par timmar sedan.

Och sedan dess har jag diskat, och torkat av än det ena och än det andra i köksregionen... <:-]

(Fast just nu försöker jag få bort den här kursiva skrivstilen från blogginlägget - varför i h-vete blev det så, och framförallt: varför i dubbelh-vete går det inte att få bort det igen!? 8-X Knapparna man styr skrivandet med tycks ha fastnat, eller låst sej eller nåt...? STÅNK!!!)."Mosigt" snö-/smällbär... Fotat i trädgården på nyårsafton, med Ixusen.

(Det var då märkligt, det här med den kursiva texten!? Det är inga problem att skifta mellan vanlig och fet stil, och det går att göra både över- och understrykningar... Men att få texten rättuppstående, så som jag brukar ha den, är fullkomligt omöjligt!? Gaaah...).

Så...

Nu återgår jag till diskhon, där jag åtminstone för stunden känner mej mera proffsig än här! <:-) Och snart ska förresten det däringa stavmixade rotmoset avnjutas! :-D

Trevlig kväll på er!

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: lizaloop

Nu var det nästan som om du frestade mig, rotmos är gott, men det får jag ju inte äta...! Jag får steka mig ett ägg istället!

2012-01-02 @ 17:26:13
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Hahaha, ursäkta att jag skrattar åt kursiva stilen ;) Jag har också en stavmixer och det enda den INTE är bra på så är det att göra mos ;P Jag har provat och det blir klistrigt...fast din mixer kanske är bättre. Annars är det kul att göra smoothies (eller hur det stavas) Haha, STAVAS, nu överträffade jag mig själv i ordvrängning, helt omedvetet :PMin förkylning är inte värre idag iaf, men jag har mest legat framför tvn...

2012-01-02 @ 17:26:51
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Jane

Åh, det var länge sedan jag åt rotmos, det låter gott!

Visst är det irriterande när man inte kan fixa som man vill på bloggen ... på min har de ändrat gränssnitt som de kallar det, alltså gjort om hela apparaten där man fixar med inlägg osv. Innan jag har lärt mig det, phu!Droppen under snöbäret såg spännande ut :) Tänkte på dig idag, man hittade nämligen en slaguggla i en park nära mig. Tänk om jag hade vetat och kunnat fota den ;)) Ugglan hade nog blivit stressad av alla fyrverkerier och det slutade med att den flög in i en ruta. Några fågelexperter tog med sig den till Furuvik där den fick mat och vila upp sig.

2012-01-02 @ 17:38:32
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Precis så var det hos mig för ett tag sedan, höll på att slita mitt hår.. Tror det bara var borta och funkade till nästa inlägg.. (jösses, vilket dåligt minne...)

2012-01-02 @ 17:58:36
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Malin B

Det kändes faktiskt lite konstigt att du "var på sniskan" här i bloggen. ;) Ovanligt för att vara DU!Ja, den där Magnus Uggla han har minsann en låttext för varje tillfälle. ;)I dag har min tös dragit söderut igen och jag har börjat jobba. Får hämta hem henne vid tåget på lördag igen.

2012-01-02 @ 18:50:54
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: annette

Ja, jag föredrar nog den lte mer upprättstående texten, så vi får hoppas att det rättar till sig, kanske blev för mycket skålande för "någon" som har hand om det;)

Skrattar gott åt detta med stavmixer, tror nog att vi alla har torkat "köket" efter dom första testen med en sådan, hoppas rotmoset smakade gott i alla fall!Ha en fin kväll!annette

2012-01-02 @ 19:07:18
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: soffie

va kul med en ny mixer du får se till att ha nåt över då du mixar nästa gång, minns när jag gjorde nåt med en sån där å jisses va det skvätte överallt, kramen å vilken läcker bild,

2012-01-02 @ 19:42:38
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: mimmi

Ja ..datorer kan göra precis som de vill för att reta oss upp .. jag tror de gör det medvetet ;)Jag har också en sån stavmixare... den ligger väl nån stans ..tror jag.. jag använde den ett par gångar ..men inte fick jag bra mos . och pudding och annat jag testade .. så jag gjorde säkert fel ..nån stans på vägen ..

kram :)

2012-01-02 @ 21:28:20
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: elena cn

Jag gillar kursivt;-)

Sonen min fick en stavmixer av mormor...den ville jag ha! Det var en massa finesser med:)Gott nytt år önskar jag dig!!

2012-01-03 @ 00:10:25
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Lennart O

Morning! Kan den lutande lite trötta stilen möjligen bero på det myckna firandet kring nyår?

Rotmos låter inte så dumt efter all jul-och nyårsmat. Men jag föredrar nog den fabriksgjorda färdiglagade. Inte för smakens skull utan för att slippa alla kringrutinerna som det hemlagade för med sig. Vilket du tydligen just upplevt!

Ytterligare en dag med plusgrader och lite duggregn och med en ny annalkande storm i faggorna. Denna något märkliga vinter när man i början av januari ännu kan plocka kantareller så långt norrut som i trakten av Stockholm. I min något misshandlade gräsmatta har även där poppat upp en mängd svampar, dock inga kantareller.

Ha en bra dag!

2012-01-03 @ 09:05:12
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Suss

Jag vet inte riktigt vem det är som styr ibland, för ett tag fick jag bara fetstil och understruket. Helt omöjligt att få vanlig text när jag skrev. Jag var minst lika frustrerad som jag märker att du är.

2012-01-03 @ 19:51:37
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: fjällripan

Wow vilken läcker bild!! :)

2012-01-03 @ 20:33:22
URL: http://susannelindsfoto.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0