Fyra temafoton - utan något bestämt tema...


Det där med fotopromenader som ska mynna ut i att jag har med mej fyra stycken foton hem på minneskortet, som går att publicera under ett sammankopplande tema...

Har inte funkat så-å-å-å bra!! <:-)

Oftast blir det nämligen bara två eller tre foton som verkligen funkar tillsammans.

Men här är iallafall fyra stycken mer eller mindre underliga blickfång, som jag förevigade när jag strosade omkring i "byn" nån dag tidigare i veckan.Som synes testar jag att publicera fotona i form av ett collage den här gången. Känns de för små, tycker ni? 

Just mina foton som står på högkant, kan jag emellanåt tycka blir för stora (särskilt på höjden) när jag lägger in dem i sin rätta storlek (knappt 700 pixlar på bredden) här i bloggen. Så ganska ofta väljer jag att ha dem 500 pixlar istället. Samtidigt kan jag emellanåt tycka att mina liggande foton gott kunde få vara lite större än vad de är...

Tror dock inte jag ändrar något i bloggdesignen just nu, men den dagen jag inte längre ska ha ramen kvar kring fotona (när Picnik stängs) så kommer de förmodligen att få växa inte bara den biten utan även lite till.

Trevlig helg på er! :-)

/AnnaKK

Kommentarer
Postat av: Therése

temat kanske är "övergivet"? Allt ser lite tomt, öde och övergivet ut... Fina bilder tycker jag, som fukar i kollage och inte är för små, inte när de ska vara sammanhängande. Kul utmaning!

2012-01-28 @ 11:01:59
URL: http://www.vilja-vara.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Nä, inte för små! Kul bilder! Just nu snöar det här...fast solen bryter igenom lite lite grand. Men inget bra cykelväder precis...

2012-01-28 @ 12:03:12
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Bonnfrua

Bra stolek när de sitter tillsammans dina bilder. BLir lite nyfiken på den där grillen som ser så övergiven ut, som en murstock i ett nedbrunnet hus. Fast i bättre skick.

2012-01-28 @ 14:20:58
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: annette

Ser nog lite tema i det här collaget, vinter, lite trasigt och övergivet, tycker för att vara ett collage så var det bra storlek på bilderna!Sv. Armen så där, klart bättre, men att handhålla kameran mer är 5-10 min är inte så lyckat, verkar segt den här gången!Ha en fin lördagskväll!

annette

2012-01-28 @ 16:41:35
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Elisabeth

I denna bloggvärld får man vänja sig vid små bilder... men jag förstår precis vad du menar. Känner likadant med stående och de liggande bilderna.

Fast på min blogg kan man ju klicka på bilden så får man se den större, i den storlek jag laddat upp den i alltså. Någonstans mellan 850-1000 px på längsta sidan. Lite olika.Med den bearbetningen du gjort så funkar bilderna jättefint ihop tycker jag. Även motivmässigt såklart, men bearbetningen ger det sista så att det håller. Känns lite ödesmättat... lite kallt, utanför sådär.När picknick stänger tycker jag att du shoppar loss ett photoshop elements. Det har Bonnfrua gjort och jag tror hon är rätt nöjd. Den ÄR faktiskt riktigt bra.Ha en fin lördagskväll!

2012-01-28 @ 18:30:20
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com
Postat av: Linda Elm

tycker inte dom är för små. lagom storlek. och jag håller med dig kort på höjden blir oftast för stora i bloggen om man inte förminskar dom.Fina bilder :)

2012-01-28 @ 18:44:38
URL: http://lindaelm.blogspot.com
Postat av: mimmi

Ja här fick du ihop till fyra bilder på ett och samma tema ..inte dåligt :)Det finns Photochape som du kan ladda ner gratis .där finns det också ramar.. och det är ett jätte bra bild och redigerings program .. och det finns på svenska.. så även jag kan begripa lite ;)

Idag blev jag rädd kan jag lova dig .. Sparvhöken kom .. vilket var kul .. tills maken upptäckte att Daisy var kvar .. puhhh

kram :)

2012-01-28 @ 18:47:24
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Jane

Jag gillar när man sätter ihop "temabilder" så där, det blir som en helhet ändå.

Läste att Picnik skulle flytta över till Google, så det återuppstår väl på ngt sätt.

2012-01-29 @ 08:21:44
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Den 40 åriga svärdottern fick en ny systemkamera i present (lagt ihop pengar) kommer säkert bli mycket fina bilder hon har haft systemkamera innan men inte digital.

2012-01-29 @ 10:35:30
URL: http://farmoringrids.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0