Bland asfalt, affärer och gatsten...


En kvartett tämligen mediokra gatufoton tagna från höften med Ixusen...

Borde väl egentligen inte lägga upp dem på bloggen, men jag gör det iallafall - som en påminnelse till mej själv om att inte pausa för mycket och för länge när det gäller gatufotandet, för då är jag snart tillbaka i nybörjarstadiet igen där jag tvivlar på om jag över huvudtaget törs trycka av kameran mot okända människor på stan.

Just nu känns det väldigt avlägset att gatufota helt öppet och ogenerat genom sökaren på systemkameran... <:-I För att inte tala om att hitta intressanta människor och händelser att föreviga. 

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Jen

Jag är väldigt förtjust i dina gatubilder och hoppas att du fortsätter med dem. :) Dels för att jag är en av dem som inte vågar rikta kameran mot okända människor. :/Sv. Ang vägen så är den en gemensam väg som löper förbi vår gård och slutar hos grannen.

Lustigt att du säger hur vi ska lösa problemet, för det är precis vad vi diskuterade med grannen häromdagen. :)

Vägen behöver höjas och just nu ligger det 2 trummor i bäcken som går under vägen men det behöver installeras ytterligare en till.

Sen ska vi även bredda bäcken en aning, för att allt vatten som kommer ens ska få plats. Annars svämmar våran trädgård och åker över lite titt som tätt. Detta är dock något vi får lösa vid torrare väder. Så det blir att hoppas på att våren inte orsakar för kraftig flod. :)

2012-01-08 @ 11:58:12
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Med en liten kamera kan man ju låtsas att det är en mobil som man kollar lite på...det är svårare med en stor system :P Få se om jag vågar mig ut nån gång och fota på stan, det är lättare på sommaren med mer turister i omlopp! Men på mitt nya jobb ska jag få fota också har dom lovat ;) Kul! Men jag gillar dina rullatorbilder! De kan ju inte springa ikapp dig och skälla på dig om man säger så ;)

2012-01-08 @ 12:33:25
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Fina bilder, dottern med pojkvän har precis skickat efter en systemkamera så får väl be att låna någon gåg.. Lite för tungt för mig med ledbesvär tyvärr.. men någon gång sådär.. :)

2012-01-08 @ 13:36:57
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Linda Elm

då tycker jag du ska fortsätta att fota gatufota så jag kan lära mig och ge mod till mig och också börja fota människor:)

2012-01-08 @ 19:18:22
URL: http://lindaelm.blogspot.com
Postat av: soffie

jättefina foton, hoppas du haft en härlig helg

2012-01-08 @ 19:45:35
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Suss

En av mina kompisar kallar det där för "magbilder". Kameran hänger fram på magen och hon bara knäpper helt slumpmässigt. Ibland blir det riktiga höjdarbilder. Vi praktiserade det ganska ofta när hon bodde i Kina och jag var där på besök!

2012-01-08 @ 20:34:25
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Bonnfrua

Skönt att du mår bättre igen!Även jag gillar dina rullatorbilder, speciellt den med farbrorn på!

Önskar dig en bra vecka nu!

2012-01-08 @ 20:45:02
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: Gunnar

Jag gillar särskilt den översta bilden. Ja man får vara försiktig med att lägga ut bilder på folk. Det händer att folk blir sura om dom upptäcker att dom själva eller anhöriga är fotade. Jag undviker dock framför allt bilder på barn.

2012-01-09 @ 07:31:08
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0