Jaha...

 
En ny j-la decimeter snö att börja dagen med. Eller avlägsna från den här dagen...
 
Gudars, vad jag är less på att skotta!!!
 
Och så fort jag ställde ifrån mej skyffeln, började det ta mej tusan att snöa IGEN...! 8-(
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jo, det ÄR ju väldigt ljust och fint... Särskilt när solen skiner! 
 
Me-e-e-e-en...? <:-/
 
AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Tänk på vilken fin motion du får av att skotta snö och det helt gratis. Tänk på vad det kostar att få sin motion på ett svettigt gym! ;-)
Själv har jag inte skottat något än idag, tänker vänta tills sopbilen har varit här. Den brukar nämligen ha som sport att köra i den uppskottade snödrivan så att stora delar av drivan hamnar på trottoaren igen. Men det nöjet ska jag inte ge dem idag!
Läste i morgonblaskan att tre av tio förskollärare har tinnitus. Detta är ju illa men hur är det med de små barnen som vistas i samma miljö. Det kan man ju undra.
Nu är det kris när det gäller boendet för alla asylsökande som strömmar in i landet. Just nu mellan 200-300 i veckan. Bert Karlsson, av alla, "ställer upp" och hjälper till. Han raggar upp lokaler som han hyr billigt och sedan hyr ut till Migrationsverket, som utan att pruta betala Bert det han begär, dvs dyrt. "De betalar vad som helst bara för att få tag i lokaler idag". Så kan det gå. Förresten skulle inte några hundratal asylanter kunna beredas plats i riksdagshuset, där finns ju gott om utrymme. Det är ju tragiskt att asylverksamheten nu blivit en affärsidé för samvetslösa lycksökare. Ytterst ansvariga för att det blivit så är ju våra kära politiker, men de är tydligen inte beredda att ta sitt ansvar.
Ha det bra och akta ryggen!

2012-12-10 @ 09:06:03
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Lotta

Oj oj vad det snöar hos mig kan tänka mig att vädret är sig likt hos dig och nu sa de att det skulle snöa till på onsdag, bara ett litet uppehåll i em, men det tror jag på då jag ser det.
Vilka härliga bilder och din hund är ju så häftig.
Ge inte upp Anna, det kommer en underbar vår snart den är nästan bakom krönet......bara lite jul först och lite nyår och så några dagar till...tiden går ju så fort, du vet! :-)

Styrkekramar!

2012-12-10 @ 09:11:25
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Ronnie

Det är med ett stort leende man läser dina texter !
Fina bilder speciellt härlig den sista .
Långt till våren du men det behöver väl ingen bli påmind om he he.

2012-12-10 @ 09:23:01
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Jessica K

En till bild på söta vovven, yay! :) tycker han är såå fin i snön, men det kan inte va roligt när snöklumparna i pälsen tinar sen och blöter ner inomhus? Ljuset i bilderna är ju jättefint, gillar hur du har fångat snöglittret i första! Jag älskar solnedgångar och det där varma, röda ljuset, så jag var glad över att jag hann fånga det i helgen :) Tack för kommentaren hos mig, din kamera & objektiv verkar grymt bra, det lilla jag hann läsa om dem nyss. Kanske blir min nästa investering.
Ja en fin dag (trots all snö) ;)

Postat av: annette

Nu skall vi vara glada, tänk så hemskt det var i november med allt regnande och så mörkret;(
Själv uppskattar jag verkligen snön i år, höll på att gå i däck när det var som värst för ett par veckor sedan då jag var ledig och alla dagar regnade bort.
Dom som skall skotta hos mej skiter fullständigt att skotta utanför våra garage, men jag skottar utanför mitt jag, var så lätt snö ikväll så det gick snabbt!
En som gillar snön hemma hos Dej är nog vovven i alla fall
Imorgon kommer det mer;)

2012-12-10 @ 18:10:08
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Bonnfrua

Det är det med har en bonde m traktor til... :-) idag har jag varit i residentsstaden o inhandlat julklappar fr mormor till våra barn. Rätt så halt men fullt körbart! Och jag gillar snön, det blir så mkt ljusare då och såmslipper man all geggiga i köket (har ju ingen hall just nu utan köket gäller som ingång nu...).

2012-12-10 @ 18:30:23
Postat av: Yvonne

Ljust och fint, jojo...jag haaaatar det uttrycket! Jag vill ha mörkt, mysigt och milt ;) Nu slipper jag ju skotta (det har inte snöat här på flera dagar) och så har vi bara balkong...men snö och kyla är blääää!

2012-12-10 @ 19:24:41
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Gunnar

Vilka härliga foton! Särskilt på vovven. Här är vädret skapligt sol och bara ca 5 minus op dan. Och sol istället för snö.

2012-12-10 @ 21:18:11
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: Majsan, Lindsjo taxar

:-) ja du gillar verkligen inte snön...nä det gör jag inte heller. Vi kanske får en släng av snökanonen som skall träffa Smålandskusten, suck..trist med att jakten/träningen med taxarna är slut, mailar.

2012-12-10 @ 21:36:16
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: majamyra | tired parents and happy kids lives here

Amen gud, lyckan i den vovven! Det lyser ju verkligen igenom i denna bild :D

2012-12-11 @ 21:41:07
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Suss

Jag VET! Jag skottar och skottar, kör med skrapan och sopar trappen och sen snöar det igen och då har jag ändå flyttat långt från Västerbotten, där jag höll på med dessa aktiviteter tidigare! Nå, på helgerna är det inte jag som häver runt med snön - tack och lov!

2012-12-11 @ 21:41:40
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0