Första advent...

 
 
 
 
 
Undrar hur många ljus man skulle behöva tända för att smälta bort all himla snö vi har fått här i natt!? 
 
Ja, det är så klart ingenting mot vad som har kommit på andra håll i landet, men vi skulle inte få nån snö alls här - och nu ligger det likförbannat en fem centimeter eller nåt sånt på marken. Och det trillar dessutom ner mer...
 
Förmodligen ligger förklaringen i att jag parkerade bilen UTANFÖR garaget igår, istället för i det...? Jättekul att börja dagen med att "gräva" fram den ur snön med bara händerna (var är min kombinerade isskrapa och snöborste nånstans???), för att vi över huvudtaget skulle kunna köra in den i verkstaden och byta från sommardäck till dubbdäck...
 
Men nu är det gjort iallafall! <:-)
 
Trevlig söndag på er allihopa!
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Go förmiddag! Gott att redan ha vinterdäcken på plats. Även här vaknades det upp till ett vitt landskap i morse. Inga fem cm men kanske en, vilket dock inte hindrat min sysselsättningsberoende granne att ägnat morgonen och förmiddagen åt att skrapa och borstat bort varje snökorn som nedfallit. Själv tror jag att snöskottningen får anstå tills det kommit lite mer eller tills att värmen kommer åter och tar bort den på det naturliga sättet.
Ha det gott!

2012-12-02 @ 11:03:33
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Yvonne

Törs jag säga att vi här i Karlstad inte har nån snö alls? I alla fall bara 00,1 cm eller nåt, lite har det väl singlat ner. Men kallt som saaaat-n är det, hu! Så nån cykeltur till stan blir det inte i morgon...tur man inte har långt till bussen, och jobbar nere i stan.

2012-12-02 @ 11:18:14
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Bara ett litet lätt puder ligger det här..

2012-12-02 @ 14:17:27
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: mimmi

Trevlig advent till dig också;) även om den började lite snöigt.Här har vi inte ens en cm med snö på backen ..men vi har Kallt...och kallare skall det tydligen bli.
kram:)

2012-12-02 @ 17:22:07
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Ronnie

Ha ha , du var nog inte ensam om att bli "något" förtretad över de delikata prognosernas överensstämmelse med verkligheten.
Skulle inte komma en snöflinga här(norr om Växjö) heller , både yr.no o smhi hade fel ! Har kommit snöflingor mest hela dagen inga mängder(ett par cm) men ändå , skulle ju t.o.m. bli rätt mycket sol på dagen !
Ang. istappar så blev det fotat en hel del både på långt o nära håll men de flesta får ligga på hårddisken så länge. Nä något stativ behöver du inte om du inte vill inkludera rinnande vatten o göra det mjukare med längre slutartid som i det du kommade men då hade jag ju ett träd att slingra mig om. Provade ännu längre tider idag o då kom stativet till pass. Igår var det en strömstare på plats men den satt inte still tillräckligt länge för att bli förevigad. Idag var den tyvärr inte där vad jag kunde se (var ju tvungen att prova igen).
Ha en fin fortsättn. på första advent , snyggt ljuskort !

2012-12-02 @ 17:23:02
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Gunnar

Inte nån snö här men bistert kallt.

2012-12-02 @ 18:27:07
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: Johanna Fåglund

Sv: Tack så mycket! :))

2012-12-02 @ 20:44:38
URL: http://stargirlphoto.blogg.se
Postat av: soffie

verkar som om alla har fått snö men inte vi,,skönt att du fått på vinterdäcken nu :) kramen

2012-12-02 @ 21:14:33
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Lotta

Gozzi och jag kom just in från en underbart fin promenad i skogen. Så ljust och fint. Det snöar lite fortfarande. Förhoppningsvis så får det ligga ett tag nu så jag slipper det här gråmoddet.

:-)

2012-12-02 @ 23:50:18
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0