Fjärilarna, så väl som sommardagarna,...

 
...bara fladdrar förbi...
 
 
 
 
 
Har just varit ute och promenerat i si så där 40 minuter. Solen sken i åtminstone fem av dem! Och det har faktiskt INTE regnat en endaste lite droppe på mej. :-)
 
Jag har brukat se mitt arbete som ett slags fys-pass. Intensivt städande i allt mellan 30 och 120 minuter, typ. Något som man faktiskt både får upp pulsen och svettas lite av! Så nu när jag inte ska motionera på det viset mer (inte för tillfället iallafall), så känns det vettigt att lägga mej till med någon annan slags "gympa" i motsvarande mängd och tid... Så den här veckan testar jag med dagliga promenader! Fråga mej dock inte vilken runda jag ska ta när jag ska gå i två timmar... Den gamla vanliga sex gånger om, eller!? NOT!!! 8-I (Idag gick jag den dock två gånger! ;-) Grannarna var nog inte hemma, nämligen! Ähum...)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ronnie Isacsson

Skön oskärpa !
Anatr att du inte har kameran med dig på promenixerna ?

2012-08-08 @ 10:38:37
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: annette

Lite mysigt "blurr" i bilden, gäller att njuta så länge dom finns kvar!
Bra att Du tar tag i det direkt så Du inte "slöar" till, men ta Du och utöka Dina vyer, kan ju vara kul när Du skall göra 120 minuters passet:-))
Men hur skall det gå med städningen för föreningen, gratis arbetskraft eller skall det bli som för många andra föreningar att det blir "görskitigt" och snuskigt när spelarna själva skall städa och skiter i det!?
Har själv kört styrketräning idag för första gången på drygt tre veckor, det var tufft det!
Tack för tips på bok!
Ha en bra dag!

2012-08-08 @ 11:48:29
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Yvonne

Ibland går jag ut och går utan kamera...det funkar liksom inte att motionera om man ska stanna och fota var femte minut :D Kanske KANSKE ska jag börja träna nåt med styrka nu i höst...har aldrig varit en träningsmänniska, men kan ge det en chans i alla fall. Det ligger ett ställe på väg hem från stan, för att cykla hem och sen cykla bort nånstans och träna funkar inte för mig, det vet jag!

2012-08-08 @ 12:04:19
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Ronnie Isacsson

Promenixerna framöver skulle man skoja till det i andra kommentaren men det sket sig !

2012-08-08 @ 12:25:46
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: MADDISENJ

Härligt att ta promenader när det inte blir jobb!

2012-08-08 @ 12:44:21
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Vespa Vulgaris

Tråkigt det där med ditt jobb. Snart kommer nog föreningen på att de inte klarar sig utan dig. Skulle du acceptera att jobba lite färre timmar/vecka hos dem?
Ditt förslag om vitlökspulver var bra men jag lutar lite åt att lägga in en del i olja. Jag har hört andra pyssliga människor som gör sådant. Jag borde kunna göra det också :-)

2012-08-08 @ 13:10:05
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com/
Postat av: leonardo

Gomiddag! Det där med motionspromenader har jag under senaste åren blivit lite av expert på. Att gå samma runda flera gånger för att uppnå den erforderliga längden kan vara ett problem om man bryr sig om vad grannarna tycker. Men mina grannar känner mig numera och vet att jag hellre promenera än, att som de, ägna mig åt trädgårds-och fastighetsunderhåll. De anser mig, kanske med viss rätt, vara en konstig prick som inte gillar att jobba med trädgården eller skrapa färg på husväggarna. Vilket dock inte hindrar att jag just i em ska ge mig ut i trädgården för att brotta ner en del växtlighet, som tagit sig friheten att svälla ut oroande mycket.
Ha det gott!

2012-08-08 @ 13:23:40
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Jane

Att gå samma väg flera gånger kan vara positivt i den bemärkelsen att du inte behöver stanna för att fota ... det har du ju redan gjort ;) Hastigheten ökar likaså pulsen. Går du nya vägar kan ju pulsen förståss öka för att du ser något som är värt att fota, fast det kanske inte räknas som motion ;)

2012-08-08 @ 18:22:32
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Bonnfrua

Sex varv på samma runda känns som om du hinner bli yr i huvudet då...

2012-08-08 @ 19:22:39
Postat av: Gunnar

Jag tror att promenader äe en utmärkt motionsform. Helst på stigar och eller motionsspår så att det blir lite oregelbundna steg. Går man allt för monotont så ökar risken för slitage

2012-08-08 @ 21:38:46
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: soffie

läcker bild, vart tusan tog sommaren vägen det här året, vi har bara packat strand väskan 2 dagar för långa stranddagar direkt på morgonen.... (ja inte då vi va i Spanien då men det räknas ju ej) kramen

2012-08-09 @ 00:48:55
URL: http://soffie69.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0