Måla, måla, måla... :-)

 
Jag var lite skeptiskt till vårt tillbygge av verkstaden, men nu är det ju bara till att konstatera att åtminstone dottern har haft användning för den två gånger - och det innan den ens har blivit halvfärdig! :-D Vi hade ju hennes studentfest där för drygt två månader sen, och nu är det även där vi håller till när vi målar om hennes köksluckor och -lådor från nån slags aprikosgul nyans till vitaste vitt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men idag är det lördag, och då har vi ledigt! :-) Riktigt lyxig känsla, för på mitt forna jobb var det ju ofta arbetspass både på lördags- och söndagsmorgnar. Idag har jag istället glassat omkring i Älmhult några timmar under förmiddagen. Shoppat lite, men mest bara haft det gôtt!! :-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Vad bra det verkar med en sån där stor yta att måla på! Själv får jag ju lägga ut tidningspapper överallt om jag får för mig något sådant.. Glassa omkring, hehe, jag tror jag vet vad du fotade då! :D

2012-08-18 @ 13:11:25
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Lennart O

Gomiddag! Imponerande aktivitet i tillbygget. För ovanlighetens (nåja) skull regnar det här idag, vilket dock inte hindrat mej från att besöka lördagshandeln på torget. för första gången i sommar faktiskt. Inte för att jag handlade något där men jag träffade en del bekanta som jag inte sett på ruskigt länge. Något handlat blev det dock inte trots att grönsakerna såg fina ut.
Ha det gott!

2012-08-18 @ 13:20:55
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Herr Nilssons Fru

Stora ytor är kanonbra, framför allt när man ska måla.

Kramiz

2012-08-18 @ 14:51:19
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Lotta

Sedär, ibland blir man själv glatt överraskad över hur bra saker och ting blir. Mycket snyggt kommer köket att bli. Tänk vad lite ny färg kan göra.
Vilka fina ekorrebilder du bjuder oss på. Jag måste ta mig själv i kragen, för att ta mig tid att fota mina här ute i eken. Det går ju ingen tristressnöd på en precis :-)
Ha en go fortsättning på din slapplördag :-)

2012-08-18 @ 18:40:50
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: mimmi

Det var ju jätte smart :)
och du ... tänk att du såg det på min bild .. du har nog så rätt så rätt .. efter att ha läst din kommentar hos mig .. gick jag in och letade fram bilden på datorn och zoomade in jätte mycket .. och ta mig tusan .. var det inte två små horn som stack upp där .. vilket syn du måste ha :D
kramizz :)

2012-08-18 @ 19:28:54
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: mimmi

MEeen .. hamnade min kommentar i skräp posten ..nu igen ...

2012-08-18 @ 19:29:45
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Jane

Dottern är väl jättenöjd? Kul med lite nytt och fräscht. Med ett sådant toppenställe att måla på skulle ni kunnat använda färgspruta = snabbt! Minns en gång när vi hade gjort nya fönsterluckor till mina föräldrars stuga. Under tiden jag målade en fönsterlucka, med pensel, hade min pappa målat 7 med färgsprutan, dessutom var det lättare att få jämnt och snyggt.
Idag har jag bara klippt gräsmattan och sedan suttit i hammocken och fikat. Var ganska slut, dels pga veckans hårdkörning på jobbet, dels för att det var ganska svårt att sova då ungdomarna under mig hade fest i går kväll/natt - en sådan då man skriker och gapar för att överrösta musiken, plus att man måste köra gemensamma ramsor samtidigt som man hoppar jämfota. Tror garanterat att de hade kul ... men det hade nog inte övriga i huset ...

2012-08-18 @ 20:19:53
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Ulrika - Fotograf u.norman

Jag har haft turen att se dem två gånger, verkligen Sveriges bästa liveband! Har sett Salo i Jesus Christ Superstar också, den är värd att kolla på. Mer opera på svenska än musikal, men ändå :)

Hoppas du har en fin helg :)

2012-08-18 @ 20:38:49
URL: http://unorman.wordpress.com
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Bra jobbat, sambon gjorde så men jag ville lämna in dem...blir jämnare...hmm ja där står vi nu o köket blir inte klart...:-) men inte går jorden under för det men lite trist. Nåja nu är det friggebod i stället, gästhus o kombinerat för vovvarna att vara...med utegård

2012-08-18 @ 22:09:55
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Anonym

wow va ni målar:) kul ! hoppas du haft en bra lördagskväll

2012-08-18 @ 22:45:55
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Malin B

Rena rama Tupperware-effekten då man får nytta av samma "grej" på flera olika sätt! ;)
Jag valde ju aprikos till mina luckor för en sisådär 20 år sedan och tyckte att det var jätte läckert. Sedan dess har de varit gråa och nu "latte" och så drömmer jag om vita jag också.
Omväxling förnöjer, var så säker!

2012-08-18 @ 23:08:35
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: annette

Vilket drömutrymme när man skall måla om hela köksinredningen, brukar ju vara jättebökigt just med utrymme, och Din dotter ser verkligen ut att gå in för det helhjärtat.
Skönt att Du fick lite ledigt i helgen från målarjobbet, och det måste ju vara jätteskönt att vara ledig på helgerna när många andra är lediga!

2012-08-19 @ 18:27:57
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0