Helg på G... :-)

 
Det har varit några riktigt fina sensommardagar här nu i veckan, fast lagom till helgen har (så klart?) vädret slagit om så det nu är mulet och regnet hänger i luften...
 
Men, men! Vattendroppar har ju sin charm de också...
 
 
 
 
Men helst ska de vara pyttesmå - och exponeras i solsken... <:-)
 
Trevlig helg på er, hur som helst!!
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin B

Men du vilken röra där på "platsen"... =(
Att folk inte kan öppna munnen och säga till om något är på tok ställer ju till det enormt och ofta är det så att det är samma, snälla ideella människor som får ställa allt till rätta hela tiden.
Själv har jag ledig fredag i dag, velade lite hit och dit om jag skulle åka och jobba ändå (lite typiskt det där antingen har man INGET jobb eller MASSOR med jobb...) men beslöt mig för att stanna hemma och "vila upp" så att jag har extra krafter till nästa vecka. När man är 41 är man ju hur klok och smart som helst. ;) En "hemmafru" dag behövdes här kan jag ju i och för sig konstatera men när jag har bytt lakan i sängarna (tog en sovmorgon också!) så ska jag roa mig med att prova den där "assistentvispen" jag fick av pappa i födelsedagspresent. =) Att vispa är bland det tråkigaste jag vet men det förstod jag inte förrän min vispdel till matberedaren gick sönder... Försökte hitta en ny men den är ju säkert 15 år så det fanns ingen, kollade på Tradera om ingen ville sälja sin identiska matberedare men hittade inget napp där heller. VET att jag talade om det för pappa också men han hängde inte med riktigt för när jag öppnat den stora, fina presenten och blev så glad så säger han: "Just det ja, mamma köpte ju en likadan matberedare som vi köpte till dig, den använder jag ju aldrig. Du kunde ju ha fått den (och så en annan present nu). Men det hade känts lite "knöligt" att lämna tillbaka den här nya, fina ooch sagt i affären "Jag fick två förstår du så nu måste jag lämna tillbaka en." Fast det hade ju i och för sig varit min stil att göra det men nu är jag ju gammal och gillar att få NYTT. (För vem vet snart kanske något annat på den gamla matberedaren går sönder?) Fast jag gillar aldrig att lära mig nya grejer så på så vis hade det varit smartare att bara hämtat vispdelen hos pappa...
Om du hade bott närmare kunde du ha kommit över på en kopp kaffe och nybakat så hade vi inte behövt skriva max-inlägg i bloggen. ;)
Ha en skön helg! (Vi ska till N och hämta hem V i morgon.)

2012-08-10 @ 08:43:00
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Ronnie Isacsson

Skönt att du fick lite fina dagar , hoppas prognosen inte stämmer den här gången heller utan blir till det bättre !
Fin bild !
Ha en Go Helg !

2012-08-10 @ 09:30:43
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Lotta

Jag som lovat alla att solen ska skina hela helgen, jag lär nog få äta upp det några gånger nu när väderleksrapporten säger annat. I och för sig har jag ju aldrig sagt var det fina vädret skulle vara :-)

Ha en trevlig fredag!

Kram

2012-08-10 @ 12:02:49
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Bonnfrua

Tack för inspirationen har tappat den på väg till jobbet kanske? Nejdå, men oj vad känns i huvudet att jag varit ledig o segregering ett tag. Men nu är det helg igen, utan jobb!
Önskar dig en bra helg!,,,

2012-08-10 @ 17:51:48
Postat av: soffie

mmm va vacker bild, å du du får ta och komma till mej å Yvonne så ska vi ta med dej till Cafe August:)

2012-08-10 @ 21:14:42
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Vackert, rallarros säger jag med, snyggt. Här är det lite skurar av o till men vi har suttit ute 2 kvällar i rad med middag o kvällsol

2012-08-10 @ 23:05:57
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Ja, här har det varit regn och sol om vartannat en längre tid...få se om det blir en dag utan regn idag! Ikväll hoppas jag att det blir regnfritt, för då ska vi till...tada...Café August! (du får hemskt gärna följa med dit om du skulle råka komma hit nån gång!!!) Haha, jag ser här ovan att Sofie också tycker det ;) Ja, då får du träffa oss båda två!

2012-08-11 @ 09:32:28
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: annette

Här har vi högsommarväder, varmt och svettigt som sjutton i svampskogen;)
Hoppas helgen varit bra!

annette

2012-08-11 @ 20:21:56
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Ragnvi

Morning! Hoppas du haft en fin o solig helg...det har inte vi! Men jag klagar inte...vatten är livsnödvändigt!
Sicken häftig bild på både älg o rådjur! Avis!
Kramen!
Ragnvi

PS. Antar att du vet att tanduslingen är borta...

2012-08-12 @ 08:29:22
URL: http://rankans.blogg.se
Postat av: Gunnar

Vi tog med oss solen till Karlstad. Tyckte att den hörde hemma här liksom...

2012-08-12 @ 16:49:11
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: Jane

Vädret är verkligen knepigt, molnen som kommer är alldeles regntunga men där emellan skiner solen och det blir stekhett. Man vet ju inte om det blir någon nederbörd eller inte ... svårt att planera några uteaktiviteter då, tycker jag
I morr´n är det dags för arbete igen, känner mig inte alls upplagd för det men vem gör väl det efter en sådan här sommar? Trots vädret har det faktiskt blivit en hel del gjort på kollo, skönt, då behöver jag inte ha dåligt samvete för det i alla fall :)
Hur går det med promenaderna? Hittat någon svamp?

2012-08-12 @ 20:46:41
URL: http://www.janesmax.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0