Go´morron - Go´middag - Go´kväll...!!

 
 
/AnnaKK
 
 
(Ja, det är alltså fortfarande lite hektiska dagar här... <:-) Men snart blir det nog (??) lugnare, och mer tid över för bloggen igen).
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Ännu är det för tidigt med någon ko på isen. Själv tillämpar jag numera långsamhetens filosofi. Skjuter gärna upp till morgondagen det jag kunde gjort i går. Alltid retar det någon! Förresten läste jag någonstans att stress dödar hjärnceller, så det gäller att vara rädd om de som eventuellt finns kvar.
Ha en bra dag!

2012-08-30 @ 08:59:28
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Vilken toppenbild......tror du inte att jag såg den stora älgtjuren igår kväll på samma ställe där jag fotograferade den sist?? Men klockan var strax efter 20.30 o rätt mörkt. Inte att tänka på att fotografera. Kunde locka på den o den stannade så fint
Skall nog sätta mig där en morgon el kväll och försöka locka fram den. Den lär nog inte överleva jakten om den beger sig från detta område där det inte jagas. Tycker sådan här fina tjurar skall sparas o så spara man taggar upp till 4???

2012-08-30 @ 09:11:45
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: annette

God Kväll säger jag då, hoppas att Du liksom jag har avslutat Din arbetsdag och kanske liksom jag ägnar Dej åt fritdsintressen, typ dammsuga;)

2012-08-30 @ 19:07:53
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Ronnie

Vi njuter av denna underbara bild så länge !
Testade lite i PicMonkey men vågar inte lägga nån i senaste fotot ännu bara i mixatfliken.
Ha en fin fredag o helg !

2012-08-30 @ 20:13:15
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: soffie

å vilken fin bild på lilla kurren;)gokväll på dej med!!!

2012-08-30 @ 21:11:20
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Jane

Go´kväll :) Tänk att jag inte har sett en enda ekorre i år däremot kryllar det av vildkaniner här. Max blir alldeles galen varje kväll när de gömmer sig i gräset och hoppar upp framför nosen på honom.
Hoppas målningen har gått bra och dottern är nöjd :)
Har varit på föredrag Med Bosse Rappne, intressant och mysigt eftersom det var på mitt favoritställe, Hedvigs Trädgård. Tog lite bilder och han frågade t.o.m om han skulle le :)
I helgen är det hundutställning i Högbo, hoppas det blir uppehållsväder för då ska jag banne mig dit för att fota!

2012-08-30 @ 22:28:27
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Jane

ps har faktiskt "silvertejpat" för ett rör i badrummet, under handfatet. Det är en gammal koppling till tvättmaskin och man hade inte satt igen den så det skvätte vatten då och då på golvet ... inte så kul! Har alltid en rulle hemma ;)

2012-08-30 @ 22:33:08
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Majsan, Lindsjo taxar

Försökt ladda ner picmonkey men får bara massa annat, finns ingen tydlig sida där man laddar ner den. FÅr massa annat om jag fortsätter.
Det gör ni rätt i att spara 4-8 taggar. Då ser man ju anlagen oftast till fina tjurar, men som vi spara upp till 4, unga tjurar vet man ju inget om. Vi är med i älgskötselområde o det bestäms ju där

2012-08-30 @ 22:33:29
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Lotta

Jag tog min kamera med mig för några dagar sedan för att vänta ut min lilla ekorre som bor i närheten av mitt. Jag satte mig ner där jag vet att den brukar synas till och väntade, väntade, väntade....
Så gick jag hem utan någon ekorre i sikte, in med kameran och så tog jag nycklarna till tvättstugan och vem möter jag då, jo EKORREN!
Så nu får kameran följa med till tvättstuga i fortsättningen.
Men som tur är så får jag njuta av dina fina bilder.

:-)

2012-08-31 @ 00:10:33
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Victorias fotovärld

Vilken fin bild! Jag gillar siluetten! Ekorrar kan vara svåra att fånga, men ibland har man tur. Hoppas det går bra med allt du ska göra! :)

2012-08-31 @ 09:01:59
URL: http://victoriarennerstahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0