Framtidsutsikter...

 
Det ser inte så lovande ut angående att komma in på den här utbildningen:
 
 
 
 
Det irriterar mej lite att jag inte var mer förutseende i våras, och sökte någon utbildning i rätt tid! För jag hade på känn redan då att det skulle bli skit med mitt jobb... <:-I Nu skickar jag in sena anmälningar till lite allt möjligt, men det är ju det samma som att man hamnar på en reservplats hur långt bak i kön som helst... SUCK!!!
 
Men å andra sidan! Det är ju snart den 15:e oktober - sista dagen att ansöka till vårterminens kurser!!! ;-)
 
Något närmare i tid ligger klockan 18 ikväll. Då ska det, enligt SMHI, börja regna här... <:-I
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 Uppdatering: En första regnskur redan klockan 06.45... Tack för det, SMHI! 8-I Å andra sidan... So-o-o-olsken klockan 8.00!! Får hoppas det håller i sej hela (eller åtminstone halva?) dagen nu då! :-)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Här har vi fortfarande sol och inget regn så långt ögat når. Men det kan ju snabbt ändra sig, för jag hade planer på att klippa gräsmattan idag!
Trycket på studieplatser lär vara extra högt i höst kanske främst beroende på den kärva arbetsmarknaden. Frågan är väl vad alla ska sysselsätta sig med efter studierna. Läste någonstans att Sverige har de mest utbildade arbetssökande ungdomarna Som sagt vad hjälper det när det är jobben som saknas. Säkraste sättet för att garantera jobb framöver lär vara att utbilda sig till något inom vårdsektorn.
Ha en fin måndag!

2012-08-20 @ 09:06:25
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Ronnie Isacsson

Tråkigt med jobbet men hoppas du kommer in på en givande utbildning + att du får nytta av den i ett kommande jobb. Du är ju redan duktig på fota/redigera vad månde bliva om du kommer in på fotoutb.
Gillar inte heller regn men din bild är kanon !
Uppskattar dina kommentarer !
Fint ljus o perspektiv i dina bilder från verkstaden !
Ha det gott i veckan !

2012-08-20 @ 09:30:59
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Ulrika - Fotograf u.norman

Aj då, håller tummarna för att du kommer in någonstans!

Mm, det är så himla fint i Visby! Själv älskar jag mitt 50, fast 70-200 är inte helt fel det heller. Vad jag skulle vilja ha är en normalzoom, typ 24-70 eller 17-20 2,8. Det skulle nog bli ett favoritobjektiv ;)

2012-08-20 @ 11:46:46
URL: http://unorman.wordpress.com
Postat av: Bonnfrua

Den där utbildningen passar väl dig. Ok, lite väl långt bak i kön kanske...

Själv fick jag ett brev från Jönköping att när kursstarten är och om man är reserv kan man komma dit och hoppas att någon missat/struntat i att anmäla sig/komma. Alltså en chans att komma in fast att man är reserv...

Nästa vecka börjar det. Har en gedigen list på vad jag måste hinna med innan dess, tex RÖJA skrivbordet (där företagets papper od breder ut sig som en grotesk amöba) och se till att arbetsmiljön där blir trivsam.

Putsa fönster, göra äpplemos... listan är lååååååååååååång. Tur att jag har några lediga dagar nu efter arbetshelgen! :-)

2012-08-20 @ 13:47:19
URL: http://www.bonnfruas365-bilder.blogspot.com
Postat av: annette

Liiiiiiite långt bak i kön, men se nu till att söka i god tid innan 15;e oktober så Du kommer in, finns kanske ett flertal alternativ Du kan tänka Dej, ibland måste man ställas inför för faktum som Du gjort nu för att få lite fart!
Regnet stod inte långt bak i kön inte, det kom liiiite tidigt kan man väl säga;)

2012-08-20 @ 17:02:17
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Yvonne

Hur har det gått under dagen då? Jag har fått rapporter från Borås..regn och åska! Här kom det bara en liiiiten skur mitt på dagen, sen har det inte regnat mer. Som tur är.

2012-08-20 @ 17:07:53
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Herr Nilssons Fru

Men ibland kan man ju ha tur, så man trots den stora siffran faktiskt kommer med:) ge inte upp!! förren de e försent:)

En av mina svärdöttrar kom in på högskolan men tackade nej för vipps fick hon jobb med:)

Kramiz

2012-08-20 @ 20:13:03
URL: http://anki-nilsson.blogport.se
Postat av: mimmi

Nog såg det ut på väder rapporten att ni skulle få sol ..även imorgon .. men vi stackare som bor här uppe.. vi får regn ..suck
kramizz

2012-08-20 @ 21:08:00
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Anonym

trist med jobbet ,har du kollat vilka utbildningar som finns som restplatser,det kanske finns nån som är intressant hoppas dte löser sig för dej. kramen

2012-08-20 @ 21:16:37
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Jane

Rätt var det är löser det sig, ska du se :) Under tiden du väntar kan du börja "redigera" din fina fotobok som du kommer att tjäna pengar på ;)) Du har ju massor av fina bilder att välja bland.
Fick en riktig överraskning igår av äldsta sonen. Han hade lovat att hjälpa mig med att dra upp vatten till stugan från "sommarkranen" i trädgården. Nu har han köpt hus och är tvungen att börja fixa där så det fungerar när de flyttar in ... då presentade han mig med ett nytt Canon-objektiv, 40 mm 1:2,8 STM, istället, LYCKA! Det är otroligt tyst och ska vara bra även när man filmar :)

2012-08-20 @ 22:35:05
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: majamyra | tired parents and happy kids lives here

Wow, cool bild!
Jag är också ute för sent. Jag vet ju att jag vill göra något annat med mitt liv, och så kommer jag på som i förra veckan att, ja, NU ska jag sökta mig till en kurs,..OCH TYP NU börjar kursen. Shit pomfritt! Blir så irriterad på mig själv ibland.

2012-08-21 @ 13:31:03
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Victorias fotovärld

Jag känner igen det där. Jag ansökte också för sent denna termin, så jag kom inte in på några av mina förstahandsval. Fast det blir nog bra ändå! Hoppas du kommer in i alla fall! :)

2012-08-22 @ 00:11:58
URL: http://victoriarennerstahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0