Att bita i gräset, eller nåt sånt...

 
Genom att placera min bättre hälft i inträdet (maken, alltså!), fixade jag att även fotografera lite för medlemstidningen på damlagets match igårkväll. :-)
 
Och sötast på plan var utan tvekan dessa båda lirare, tillhörande bortalagets supporterskara:
 
 
 
 
Det är då en jädra tur att vi har ett konstgräs att spela på, för hur naturgräset ser ut efter en sommars vanvård och ingen större ordning på nånting efter semestern kan ni ana på fotot ovan... Ärligt sagt: Det såg ut som om någon hade sprutat Roundup på det!?! 8-X Alldeles gulbrunt, tufsigt och dant... Med tanke på att det i våras var finare än nånsin förr, blir man ju nästan gråtfärdig... :-(
 
En annan högst beklämmande sak: När man står i inträdet tvingas man numera att upplysa betalande åskådare om att biljetten inte längre kan lösas in i kiosken mot en kopp kaffe. Och tur var väl det, eftersom det inte ens fanns något kaffe i kiosken att köpa!! Inte till en början iallafall... Personen som hade kommenderats dit för att sköta försäljningen, fick ge sej ut på "byn" och låna lite kaffe nånstans... Gaaah!!! Nån korv fanns för övrigt inte heller, så de som frågade efter sån blev ju besvikna...
 
Pinsamt, ta mej fan!!! >:-I
 
Sportsligt känns det lite bättre i föreningen än på det organisatoriska och ekonomiska planet, men tyvärr blev det förlust för tjejerna i den här matchen. Som vanligt är det de rödvita dräkterna ni ska gilla mest och bäst!! ;-)
 
 
 
 
Det beiga stråket i bakgrunden är förresten naturgräsplanen! Snacka om att det har fel färg!? 8-I Det borde ha varit minst lika grönt som gräset som växer upp i stängslet bortanför - det som uppenbart ingen tycks ha haft tid eller lust att klippa/röja bort...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Yvonne

:O Märkligt med gräset...det har ju varit en perfekt sommar för gräs, liksom! Och så tråkigt när det inte finns kaffe och korv och sånt på såna matcher, det är ju det som är en del av grejen att gå och kolla på fotboll! :D Heja rödavita, förresten ;)

2012-08-24 @ 13:18:42
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Bonnfrua

Oj så pinsamt att det varken fanns kaffe eller korv! Hoppas att den fadäsen var av engångskaraktär!

2012-08-24 @ 15:26:14
Postat av: annetteVerkligen tråkigt och rentav pinsamt med med kaffet och korven, hur tror "dom" att ekonomin skall förbättras om det här upprepas!!?
Är det konstgräset som gjort att ekonomin gått åt helsicke från början, det är ju svindyrt att lägga!
Tur att det finns fina tjejer som vill spela fotboll trots att föreningen inte verkar fungera,fast det brukar bli en flykt av spelare om föreningarna inte fungerar så det är nog bäst att det händer ngt positivt. "Sparka Styrelsen"!
Gillar att se tjejfoboll när det ser ut som på Dina bilder, dom går verkligen in för det
Det är väl Din dotter på sista bilden, har hon ont i ett knä?


Skrev ett svar ang Din kommentar om min bild, lägger in det här!
Anna, inga klottrare, vi har en liberal syn på detta med grafitti här i stan, finns speciella platser med plank där grafittikonstnärer får måla bäst dom vill.
Vår kommun anlitar oxå den förening som bildats för en del uppdrag där deras typ av målningar pryder sin plats.
Pga av det här har vi väldigt lite klotter som behöver saneras inne i city, jättebra initiativ tycker jag för jag gillar snygg grafitti!

Ha en fin helg!

2012-08-24 @ 19:14:03
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: soffie

men guuu va söta små hundar:)HÄRLIGA FOTBOLLSBILDER:)

2012-08-24 @ 22:00:37
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Vilka bra actionbilder du tar, bra skärpa när de rör sig i allt...det blir nog fortsättningskursen för mig..:-)

2012-08-24 @ 22:29:45
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Fotograf Annie

Söta små vovvar :)
Trist att de förlorade och att kaffet var slut, men det kanske blir bättre till nästa match

2012-08-25 @ 13:04:16
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Ingrid

Jösses vilken skärpa du har i dina fina bilder trots deras fart! För inte tror jag de stannade upp för att du skulle hinna fota ;)

2012-08-26 @ 10:23:07
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: Victorias fotovärld

Vilka bra bilder du tar! Det kan vara svårt att få till action-bilder, men du kan du! :) Synd att det blev sådär med kaffet och korven, eller snarare frånvaron av dem. Hundarna på översta bilden var verkligen bedårande!

Sv: Synd att du inte får läsa de kurser du vill denna termin. Som sagt får du satsa på nästa istället! :) Jag har redan pluggat i över sex år, allt från turism, ekonomi, spanska, grafisk design och fotografi, så egentligen behöver jag nog inte plugga så mycket mer! Fast jag tycker det är roligt :) Jag ska med andra ord söka jobb nu, men jag tänkte att jag har en liten back-up med lite distansstudier för att inte gå helt arbetslös. Så nu ska jag läsa psykologi! :)

2012-08-26 @ 11:54:50
URL: http://victoriarennerstahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0