Solglasögon...
...och solskyddsmedel...Den som ändå behövde nånting sånt idag!? <:-)

Fast ett rejält paraply är ju inte helt fel - fast mot regn då, förstås...

Och jag vet inte vad som har tagit åt reportrarna på Radio Kronoberg, men både igår och idag har de gjort sitt bästa för att försöka få väder-tjommen från SMHI att säga att det faktiskt kommer att bli frost också inom de närmaste dagarna! Hjälp... 8-X

(Fast jag bor ju i och för sej inte i Kronbergs län - bara i "närheten" av det - så kanske jag klarar mej!?)

Go´morron!

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Yvonne

Tack för din kommentar om mitt nya körkort :D Jag räknade ut att det var nån slags moppekort...men just vad At står för har jag inte kunnat googla fram...EU-moppe-kort. Hm. Så nu är det bara att försöka vinna en sån i nån tävling då kanske? :) Det skulle onekligen vara kul att ha...man kommer ju lite längre än med cykel om man vill. Jag hade ingen moppe när jag var 15, kompisen hade (hon fyller i januari, jag i november ;)) Men jag åkte med henne och körde själv också ibland. Utan körkort eller hjälm..hmm...Och när hon tog körkort (1974) så fick hon automatiskt motorcykeltillstånd. Det har inte jag!Jag kan tänka mig att din son får utlopp för sina fortkörningstendenser på folkracebanan :DOch så det där med frosten...det finns en meteorolog på SMHI som heter just--- LISA FROST! Hahaha, det kanske var henne de pratade om på radion ;) Inte blir det frost inte. Eller..de varnade för det på tv:n också. Men här var det 10 grader i morse och solsken!På sista bilden är det väl små asiater? De är ju som bekant livrädda för att bli solbrända...Kramkram!!

2011-09-15 @ 09:14:24
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Jen

Det skulle inte förvåna mig om det blir frost snart.

Det är ju iskallt på morgnar och kvällar. :/

Men under dagen är det fint väder och varmt, så någon vinterjacka får jag vänta ett tag med. :)

För säkerhets skull ska jag ta in chiliplantorna och fikonträden från balkongen. Vill inte att de stryker med. :)Sv: Ja, jag trär upp svampen på tråd, men jag öste ut en del på ett papper som får ligga högt uppe på en hylla. :D Hoppas att katterna inte petar ner svampen.

2011-09-15 @ 09:36:43
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: Lotta

Det där med frost låter väldigt avlägset, men det är väl bara att inse att vädret hunnit ifatt mig hur jobbigt det än är att förstå. Jag vet inte vad som hänt med mig i år, jag som brukar älska hösten med tända ljus frasiga färggranna höstlöv hög luft och att få tillfälle att köpa mig en ny höstjacka. Men den lusten är som bortblåst, hur jag än letar så finns där bara en stor saknad av sommaren.Kram

2011-09-15 @ 10:20:45
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Lennart O

Gomiddag! Under dagens sedvanliga promenad märktes det alltför väl att det är dags för både handskar och halsduk. Något behov av solglasögon eller solskydd lär knappast förkomma. Ack ja, sommaren den bara försvann utan att ha gjort speciellt mycket väsen av sig.

Bilbesiktningen då? Ett protokoll utan det minsta lilla klotter måste man vara nöjd med.

Ha en fortsatt bra dag!

2011-09-15 @ 12:59:16
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Morten Pedersen

Vi har hatt både sol og regn i dag så dette passer jo fint.

2011-09-15 @ 15:47:56
URL: http://foto.dv.no
Postat av: Jane

Ja, vädret blir man inte klok på ... nu ska det visst bli kanonväder i helgen men det räcker väl med att man visar sig ute med gräsklipparen så börjar det regna ;)

Värken har lagt sig i två av tänderna, nu väntar jag ut visdomstanden också, men den är envis. Äter fortfarande tabletter så det slutar väl med att de får dra ut den. Man gör inte rotfyllningar på dem tydligen ...

2011-09-15 @ 17:19:28
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Vickan

Sv: Okej för måste säga bilderna som du tar med den kameran och det blir sjukt grymma och du är väldigt bra på att ta kort :)

2011-09-15 @ 18:28:25
URL: http://http://cinca.blogg.se/
Postat av: Lizaloop

Å här har det varit sol idag, det är bra för målarna har kunnat göra klart väggen, de ville ha mer jobb nu när det såg ut som om det skulle vara sol några dagar så dom ska få måla hela huset, skönt att få det gjort!

Nu finns det lite bilder på bloggen från veckans skolpyssel!

2011-09-15 @ 18:45:08
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: annette

Slutade skapligt tidigt idag och jobbade i stan, så då tog jag en promenad hem i solskenet, nästan så ett par solglasögon hade suttit bra;)

Fast på fm ösregnade det!

Paraply som solskyddsfaktor kommer jag aldrig att använda, änvänder inte heller annat solskyddsmedel;)

Första frostnatten tror jag kommer snart, för det är ganska så kallt tidigt på morgonen, men vad gör det då får vi ju nya motiv att fota;)

Ha en skön kväll!annette2011-09-15 @ 18:48:19
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Suss

Hösten kom fort kan man lugnt säga, men jag använder mina solglasögon ändå, så fort minsta stråle tittar fram. Då kan jag låtsas att sommaren är kvar ett litet tag till.

2011-09-15 @ 18:56:14
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0