Så-å-å höst!! :-I
Med undantag för i fredags och halva gårdagen, så har det varit ett ganska ruggigt veckoslut (på en ungefär lika ruggig vecka). Känns mer som november än september, och det kan jag inte påstå att jag är helt nöjd med.

Så just nu åker september hiss ända ner i källaren, som min favoritmånad på hela året sett! Den får skärpa till sej rejält fram över, säger jag bara, (med massor av solskensdagar och behagliga temperaturer!) om jag ska ta den till nåder igen! >:-I

Ändå sitter jag här och funderar på om jag ska ta tag i ett projekt jag länge har funderat på... Knåpa ihop en fotobok på Fujidirekt som ska heta just September, och innehålla foton tagna i den månaden. :-D

/AnnaKK

Kommentarer
Postat av: Morten Pedersen

Det har vært litt mørkt og trist i dag.

2011-09-18 @ 16:17:24
URL: http://foto.dv.no
Postat av: Lennart O

Halloj! En fotobok, ja varför inte?

Vädret är för tillfället inte mycket att tala om, men det har i varje fall medfört att jag med gott samvete tillbringat det mesta av dagen framför datorn. Vilket i och för sig är fördärvligt enligt vissa. Men va då?

Ska man tala om något nyttigt så fick jag en hel kasse fylld med äpplen, päron och plommon av en granne. Äpplen och päron kan jag konsumera en del av men plommon har jag själv i överflöd så dem skänkte jag med varm hand till en annan granne. Nästan någon form av rundgång blev det.

Ha det bra!

2011-09-18 @ 17:12:31
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: elena cn

Men jag tycker att september har varit en BRA månad (när det gäller vädret!). Gick på långpromenad igår i bara kortärmat. Tog i och för sig på mig höststövlarna och kappan i fredags morse men på eftermiddagen var det bara kofta som gällde. Idag var det lite grått men ändå varmt:)Jag borde också få ihop ett bröllopsalbum till min vännina som jag har lovat. Det är halva priset på Smartphoto (f.d. Extrafilm) och då brukar jag passa på.

2011-09-18 @ 18:29:34
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: annette

Men Anna då, tycker Du att september varit så dålig, det är inte min känsla, men vi bor ju en bit ifrån varandra så Du kan ju ha haft mycket sämre väder än vi haft här i Östergötland.

Idag har det visserligen regnat, men typ igår var det kortärmat i solen som gällde, och sådana dagar har vi haft ganska så många!

Även om Du tycker är lite "blä" just nu så har Du i alla fall lyckats med att få till en underbart vacker bild, gillar mycket!

Hoppas Du får lite fina dagar nu i veckan!annette

2011-09-18 @ 19:14:49
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Ja, det tar ett tag att knåpa fotoböcker...just nu är det riktigt höstruggigt här, regn och blåst. Men snart blir det bättre. I alla fall för min del, eftersom vi åker på fredag till Costa Brava! Sen får vi hoppas att oktober blir fin...Tjusig bild du knåpat ihop här i alla fall!!

2011-09-18 @ 19:23:57
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: soffie

vilken fin bild hos mej har det med varit ruskväder idag så himla trist å kallt brrr, ha en ny härlig vecka!kram

2011-09-18 @ 19:41:25
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: fjällripan

Ja jag håller med, september har inte bjudit på nåt bra väder, skärpning! ;) Så kul med en fotobok, det har jag också funderat på...Jättefin bild!

2011-09-18 @ 21:59:49
URL: http://susannelindsfoto.blogspot.com/
Postat av: Malin B

Har du också ett sådant där erbjudande om gratis fotobok? ;) Jag filurade på om jag skulle fixa en julklapp till någon via den. De blir jätte glada och jag kommer "billigt undan". Perfekt ju!Jag har också haft september som stor favoritmånad men i år känns den verkligen inte som september, i år är ju ändå den stora fördelen att jag slutar klockan 16 istället för 17, lyxigt!

2011-09-18 @ 22:01:53
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Naturligtvis ska du göra en fotobok av denna även för mig underbara månad. När den sedan är klar så kan du om ifall att det skulle uppstå flera dåliga september månader bläddra i din fina septemberbok. Troligtvis så var det bara en tillfällighet att det blev dåligt väder i september...föri morgon kommer solen tillbaka (önsketänk)Kram

2011-09-18 @ 23:53:06
Postat av: Lotta

Oj då...glömde att presentera mig i inlägget ovan :-)

2011-09-18 @ 23:54:10
URL: http://www.tankarombilder.se
Postat av: Jane

Åh, vi som har haft en riktig kanonhelg ... trodde det skulle bli regn igår men det blev ganska varmt och soligt så man kunde vara ute.

En fotobok låter som en bra idé, har hört flera som blivit riktigt nöjda :)

2011-09-19 @ 06:50:11
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Lisa - snurrmaja

Hm, nu blev jag påmind om att jag skulle ta chansen och framkalla bilder på postfoto som har 50 bilder gratis...Bilden är vacker, som i en film!

2011-09-19 @ 16:08:26
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Gärdsmygen

Vilket helt fantastiskt foto! Hur har du gjort?

Instämmer helt i att September faktiskt får skärpa till sej när nu inte augusti gjorde det.

2011-09-19 @ 20:23:34
URL: http://litenfagel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0