Morgondimman ligger tät...


...och jag kan inte ens se bort till solhatten, i rabatten på andra sidan gräsmattan utanför fönstret... :-/Fast det beror i och för sej mest på att det står ett äppelträd emellan, som fortfarande har alla bladen kvar! ;-)

Men det ÄR rejält dimmigt - och lite orolig blir man allt, över att solen kanske inte ska mäkta med att hitta fram igenom den...?

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Även har dimman lagt sig tät, men det börjar höja sig så det finns hopp... :-)Oj, tänk om du inte gillar potatisgratäng på Asterix... Kul att du vågar testa. Vi har kunder som bara använder Ax till mos, klyftisar och gratänger. Mos har jag testat men det är inte idealiskt, klyftisar är jättegott på asterix.Önskar dig en solig dag!

2011-09-26 @ 07:45:41
URL: http://www.bonnfrua.blogspot.com
Postat av: Morten Pedersen

Grått her også, men ikke så mye tåke. Superfint komponert bilde så vi får nyte det så lenge.

2011-09-26 @ 08:15:09
URL: http://foto.dv.no
Postat av: Anki

Ja idag var de lite tjockt ute när man steg upp, men här har de lättat och nu ser man allt man brukar se när man ser ut :)

De e höst, Anki eldar, ja då är de höst!!

(i spisarna inget annat)

Så du säger de om suddiga kort..nja jag fick några på lillprinsen o att ta om dem är lite sent...fniss.

Jag har något som heter skarpen i mitt program men de blir inte så bra....

Kramiz o go måndag

2011-09-26 @ 08:54:15
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Vespa Vulgaris

I Estockholmo var det strålande sol när jag åkte in till jobbet men nu har det mulnat på. Det är bra med moln. Det betyder att det är mindre risk för frost till natten :-)

2011-09-26 @ 10:20:07
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com/
Postat av: Lotta

Solen kom till slut och det är jag så glaaaaaaaaaaaad över för nu ska det snart traskas till skogs med mina minsta barnbarn. Härligt kan jag lova :-)Hoppas du me får sol idag!Kram

2011-09-26 @ 11:48:13
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Bonnfrua

ehhhhhhh, jag kommenterade ju hos dig i morse vid halv åtta tiden men försvann den? Jaha.Jag skrev iaf om asterix, gratänger och klyftpotatis, så jag blev så sugen själv att det till fisken idag blev just klyftisar på asterix! Mums!

Hur gick det med din gratäng? Blev det en avsevärd skillnad eller kan det fungera tror du?Ha det gott, nu har solen hittat fram här. Äntligen!

2011-09-26 @ 13:50:38
URL: http://www.bonnfrua.blogspot.com
Postat av: Lennart O

Gomiddag! Först nu idag har det blivit tid för att sätta sig vid datorn en stund. När dimman lättat både inne och ute har jag först jobbat med ett trilskande avlopp. Fick ut på byn för att skaffa kautstiksoda, som visade sig vara dundermedlet. Sedan väntar jag besök senare i veckan vilket föranlett att jag slängt alla mina gamla krukväxter, som något slokande befolkat köksfönstret, och senare inhandlat ett antal nya som ersättning. Middagslagning och lite utomhusarbete också, så har snart det mesta av dagen gått sin kos.

Ha det fint!

2011-09-26 @ 15:02:01
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: mimmi

Dimma hade vi inte här i morse.... hm .. tror jag .. kanske bäst att fråga maken förstås ..då det var han som var uppe då ...men någon sol har vi i alla fall inte sett till här idag ..eller igår för den delen.. man man hoppas .. på att få se den i morgon ....kanske..

Det var en mysig och varm bild här :)

2011-09-26 @ 15:59:50
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0