Sen eftermiddag i oktober...


Kyligt - men vackert!Och framförallt fortfarande ljust!

En månad till, och det är mörkt vid den tiden... Irk!

Och då finns det inte heller kvar några darrande asplöv... <:-IMen en sak kommer att bli bra med november! Då ska jag börja visa alla sommarfoton som jag fortfarande inte har redigerat - ja, knappt ens själv kollat ordentligt på ännu! :-D

Trevligt fredagsmys på er allihopa!

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: soffie

otroligt vackra bilder:) kramen

2011-10-14 @ 21:02:18
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: mimmi

Jag vill gärna se fler bilder från din nya kamera :)

sånt är alltid lika kult.

Tyvärr.. det var inte med system kameran jag hade fotat de bilder med .. utan det var faktiskt med den lilla cacio :) Den tar otroliga bra bilder..när det är sol.. men jag är lite besviken på bilderna den tar när det är sämre väder ute...men men .. det får gå ändå .. man får väl hoppas på att det blir många soliga dagar då ;)

Härliga bilder från dig här:)

Ikväll var jag nere till stan .. ja .. igen... men jag ville ju så gärna testa hur den lilla kameran var på kvällsbilder..så den lilla Casio och min system kamera fick följa med ner ..men jag satte kit objektivet på system kameran .. för annars gick det nog inte att fota spegelbilder :)Jag kan ju tala om att system kameran vann med häst längder på kvälls bilder :)

2011-10-14 @ 21:05:23
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Ja, sommarbilder vill vi se! Det är otroligt vackert ute nu, med alla gula löv och så, men man vet ju vad som väntar...men, men, då kan man ägna sig åt redigering av fotor och annat innepyssel!

2011-10-15 @ 07:50:57
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Bonnfrua

När jag är ute nu så njuter jag av ljuset och de skuggor det skapar. Men hur i all sin dar fångar man det med kameran???? Det blir inte som jag vill! Men en dag kanske...???

2011-10-15 @ 08:08:13
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0