May och Owe...


...dricker kaffe utanför Willys. :-)Fast om någon skulle få för sej att kolla registreringsskyltarna mot bilregistret, så skulle den märka att en bokstav har blivit vänd 180 grader! För det är med det här fotot som med detta; Det skulle eventuellt gå att lyckas med det i verkligheten - men det är antagligen inte värt besväret! <:-)

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Efter ett regnigt dygn ser det idag ut att bli en fin dag. Solen lyser nu fram mellan dimmolnen och temperaturen visar behagliga 9 grader.

Idag kan ortsblaskan berätta att samtidigt som den ännu resultatlösa jakten på vargen Kynna pågår, planerar Naturvårdsverket utplantering av ny varg i ett område endast 5-6 mil från Kynnas revir. Man har tydligen i tysthet bestämt att det ska finnas en vargpopulation i södra Småland och norra Skåne. Ortsbefolkningen i stort är rasande medan naturmupparna jublar. Många menar dock att det "öppna landskapet" är i fara då det framdeles kommer att bli betydande svårigheter att hålla markerna öppna med hjälp av betesdjur. Det har ju upprepade gånger visat att varg och betesdjur inte går så bra ihop.

Ha en fin dag!

2011-10-27 @ 09:43:59
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Elisabeth

Kan det vara W kontra M, det brukar vara lite olika lutningar på "stolparna"....

Fikat ser verkligen stressat ut... phu!

2011-10-28 @ 01:10:52
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com/
Postat av: mimmi

Nu har du varit i farten och manipulerat igen :)

Men det blev en jätte bra bild av det ;)

kram

2011-10-28 @ 21:37:38
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0