Ixusen är inte bara leksak...


Den har leksakskamera-inställning också!

Lite barnsligt kanske, men KUL - ibland iallafall. :-DObservera! Den här gången har jag faktiskt stannat bilen, innan jag började fota genom vindrutan. ;-)

(Det är ett majsfält, om nån undrar).

Och det här är typ gjutjärns-kaktusar, framför en vilda western-kuliss:Såna där "träd" skulle jag inte ha nåt emot att ha hemma i trädgården - tycker de är hur coola som helst! Och lättskötta måste de ju också va´!? Blir dessutom förmodligen bara vackrare och vackrare ju mer de rostar. :-)

Och så en glassgubbe till - till samlingen:/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Morten Pedersen

En skal ha det litt moro også.

2011-10-18 @ 16:44:29
URL: http://foto.dv.no
Postat av: annette

Har Du en Westernstad i Din by eller?!Järnkaktusar måste ju vara toppen, dels blir dom ju vackrare och vackrare, och sedan sticks dom ju inte heller;-))Ha en bra kväll!annette

2011-10-18 @ 16:56:38
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda

härliga bilder du har tagit :)//Linda

2011-10-18 @ 18:40:32
URL: http://lindaelm.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Andra bilden blir lite som korsframkallning i Photoscape! Kul. Jag har lite olika filter i kameran också...har inte kollat på alla än. Och stod glassgubben där från början eller finns han i kameran? :)

2011-10-18 @ 18:41:51
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Jane

Åh ... hör du hur jag suckar av avundsjuka? Vilka bilder man kan ta med den där kameran ... fast det beror nog på den som är bakom den oxå ;))

Igår kväll anmälde jag mig i sista stund till 2 kurser på Högskolan i Jönköping ... precis som om jag inte har nog att göra :) Distanskurser - Digital bildbehandling och Fotografi – Visuell kommunikation, allt görs över datorn och i den takt jag hinner! Hoppas jag får plats för det skulle vara kul att "komma till skott" med bildbehandlingen :))

2011-10-18 @ 22:17:58
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Lisa

Första bilden, majsfältet,..hm children of the corn genesis-filmen med Stephen King. Jag började titta men fick stänga av efter bara nån minut. Jag är såå harig...men ändå nyfiken.

2011-10-20 @ 11:26:23
URL: http://www.majamyra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0