Foto från i somras...


Dock november-redigerat!! Det illgröna gräset på originalet, stack lite väl i ögonen nu. ;-)Fast gräsmattorna ÄR ju faktiskt väldigt gröna än. Och växer gör de också fortfarande. Blir kanske ett lagom första advent-pyssel att köra ett varv med gräsklipparen till helgen!? 8-X

Dessutom är det inte så länge sen jag såg paddor på vägen nån kväll när jag var ute och körde, så de har väl inte heller tyckt att det varit dags för vintervila än. Om de nu inte har "gått och lagt sej" typ den här veckan (eller möjligen förra)...

Det är så-å-å läskigt att köra bil i mörker när det kryllar av paddor på vägen, förresten! Till sist ser man ju knappt längre vägen, utan bara paddorna - och väjer än hit och än dit, för att försöka undvika att mosa dem under bilhjulen... X-( Än har jag inte väjt ner i diket också, men vem vet när det också inträffar... Undrar om man då isåfall vågar skriva på skadeanmälan till försäkringsbolaget, att det var en "viltolycka med padda inblandad"...? Eller om man bara ska säga att man "råkade göra en groda", där bakom ratten...? <:-I

Go´morron!!

/AnnaKK

Kommentarer
Postat av: lizaloop

Hehe ja et skulle väl vara nåt att fira 1:a advent med gräsklippning, lova att du ber någon fota när du går runt i tomteluvan och klipper :)

2011-11-23 @ 08:18:55
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Madde

vilken härlig närbild:) De är ju egentligen söta:)

2011-11-23 @ 08:46:32
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: Ingrid

jag tror vi skiter i gräsklippningen FAST vi har i och för sig precis "fått" en åkgräsklippare så vem vet -den kanske måste testköras?!

2011-11-23 @ 09:12:58
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Bonnfrua

Padd-körning... låter farligt! :-) Och visst är gräset grönt här med och träden kala.Förra veckan klipptes gräset här! Jorrå så nu är vi beredda på snön. OM det kommer någon.

2011-11-23 @ 09:41:01
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: Madde

sv:Ja, jag blir inne hela dagen jag oxå, tänker icke ens hämta posten, får karln göra när han kommer hem ;)Krya på dig

2011-11-23 @ 12:08:23
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Haha, gräset är grönt ja. Även icke-konstgräs ;) På en del ställen har ju de (några?) grävt såna där tunnlar under vägen så små djur kan ta sig över (under) på så sätt! Kanske du kan iscensätta ett eget projekt? "Rädda paddan"! Och nu började det regna...suck. Men snart är det mörkt ;) då tänder jag en massa ljus och myyyyyyser!

2011-11-23 @ 13:05:45
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: annette

Påminner lite om när jag körde upp till Lappland i somras på natten, det var ju Lämmelår i år och hela vägarna var fulla av Lämlar, var så otäckt för det gick inte att väja undan då det var tät trafik och det låg döingar överallt, en del var riktigt smarta och vände tillbaks när vi kom, men inte alla hann;(

Tål nog att fundera på vilken typ av skadeanmälan man skall göra vid dylika djurolyckor, undrar vad det räknas som, då jag har viltdjurstillägg;)

annette

2011-11-23 @ 18:41:44
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Jen

Ha ha! Ja vi sa det samma idag. Gräset är ju lika grönt som om det vore sommar ute...Men jag tror vi avvaktar med gräsklippning, det finns ju såå mycket annat som ska göras. :0Paddor brukar vi stöta på när vi åker till stugan under hösten. Ett rent hel-ete att försöka väja för alla. :/ Men häromkring verkar de inte finnas till. :)

2011-11-23 @ 19:32:31
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: Jane

Skrattade gott åt din fundering på skadeanmälan, ha ha ... undrar hur stor "viltet" ska vara för att det ska bli godkänt :))

När min äldsta son var liten hade han hittat en tillplattad padda, typ mumifierad, som han hade på sitt skrivbord. Som tur var kastade han den efter ett tag!

2011-11-24 @ 07:01:53
URL: http://www.janesmax.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0