En annan sorts gatufoto...


När jag snurrade kvartsvarv i en rondell igår, fick jag syn på en lite kul grej i ögonvrån genom vänstra sidorutan. Så det fick bli en avstickare in på första bästa sidogata efter rondellen, och en vändning av bilen där. För jag måste tvunget tillbaks igen!! :-D

Kunde parkera något sånär nära rondellen, och sen fick jag traska "över och runt" för att komma åt motivet - och bilar kom det från alla håll mest hela tiden. (Fast i själva rondellen körde de förstås åt samma håll!).

Förresten. Ja, jag VET att det bara är rundeln i mitten - den man inte kör på, fast somliga gör det ändå ibland... - som är själva rondellen, och att det övriga (det man kör runt på...) heter cirkulationsplats. Men jag har alltid sagt rondell om hela spektaklet, och det kommer jag antagligen att fortsätta göra. :-)

Hur som helst...

Vad var det jag ville fota!? Jo, detta:Ni minns väl rondellhundarna för några år sen?? Som inte bara var hundar, utan lite allt möjligt.

Deras tid är uppenbarligen inte alldeles förbi än. :-D

Go´morron!!

/AnnaKK

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Hahaha! Sån tur att du gick tillbaka och fotade rondellpumpan! Många gånger har jag sett nåt kul på stan, men inte hunnit/orkat fota...Såg en gång en liten hund ståendes i en cykelkorg, men hann jag fota..näää...Man borde sitta på en bänk och vänta på att motiven ska komma förbi tror jag! På sommaren i alla fall...Väderrapport: Gråttgråttgrått!

2011-11-10 @ 09:38:02
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Bonnfrua

Det motivet förstår jag om du ville "knäppa". Helfestligt ju. Igår när jag åkte in till staden för veckohandling var det ingen kamera med, men ack vad motiv jag såg... typiskt! :-)Önskar dig en bra dag!

2011-11-10 @ 10:18:57
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: Jen

Ha ha! Härligt när det händer något! Jag gillade rondellhundarna, och jag hade faktiskt ingen aning om att det egentligen heter cirkulationsplats...pinsamt eftersom det var jag som tog körkort senast. :OSv. NU har jag lagt upp fler bilder, så du slipper leta efter ett förstoringsgla. :D

2011-11-10 @ 10:25:45
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vilken bra idé jag fick nu, jag har en pumpa som jag mer än gärna skulle kunna pryda en av våra rondeller med. Ska se vad jag kan göra åt saken. Solen tittade fram en kort stund så jag skyndade mig ut men då var den borta.Nu ska pappa och jag ut för att såga ved. Ved är bra för den värmen en frusen kvinnokropp många gånger :-)Kram

2011-11-10 @ 11:56:36
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Madde

Ja, det är precis så det är:) Sådana vänner ska man hålla i:)

2011-11-10 @ 12:03:06
URL: http://amatorfotografen.blogg.se/
Postat av: tessan

Jahaa okej :) men då vet jag, för det var vekligen fina kort :)Jag har en nikon coolpix p100, för min sambo har en nikon d3000 och jag klarade tyvärr inte av den, för den var för avancerad för mig ;) då köpte han "allt i ett" kamera till mig i julklapp förra året :)Det har verkligen tagit ett bra tag för mig att kunna fota och sedan hur man gör.

Träning ger färdighet ;)Tack så mycket att du tyckte om bilden :)du får gärna kolla in i min blogg och kolla på mina bilder om du vill, så får du se vad jag har knäppt kort på för något :)Ha en bra dag

2011-11-10 @ 13:16:30
URL: http://varanfotoblogg.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Lakom "hyssigt" det där!! Helt i min smak

2011-11-10 @ 13:36:51
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: bird pictures

everything looks round. haha ..

2011-11-11 @ 17:02:08
URL: http://birds242.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0