Några till från hundutställningen...

Om ett par veckor är det dags för Svenska Kennelklubbens stora internationella utställning i Hässleholm. Men nu behöver jag kanske inte åka och kolla på den!? :-)

Ett sånt här jippo om året känns rätt lagom! ;-)

/AnnaKKKommentarer
Postat av: Anki

Ja kanske...undrar just, blev du lika trötter som jycken på bild "sist" ?? Den stackarn vill nog inte heller gå på fler utställningar i år..lerFina bilder.Kramiz hoppas solen skiner vid ditt också idag, DE GÖR DE HÄR...jippi!!

2011-05-05 @ 08:40:01
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Lizaloop

hahaha jag snabbläste och läste att det var dags för svenska kanelbullens utställning i hässleholm, hann tänka rätt sjuka tankar om hur den snyggaste kanelbullen såg ut och att det då finns allt...hahaha men jag läste igen och insåg min miss... hahaha så kan det gå!

2011-05-05 @ 08:42:30
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: mimmi

vilka minnen dessa bilder framkallar hos mig:)

Självklart skal du åka till den stora internationella utställningen och kolla :D det är ju så kul att titta på och nu när man inte skall in i ringen själv med sin hund .. då kan man titta utan att vara nervös också:)

Så söt den lilla spetsen var som tittar ut vid tältet .. och här ser man också hur trötta hundarna blir efter en sån dag ute på fältet:D

2011-05-05 @ 12:29:40
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Lisa - InkyWings

härliga bilder du fångat! Det slog mig dock att det blev lika roligt att titta på "mattarna och hussarna" som hundarna... hehe...Du får väl satsa på en hästutställning nästa gång då? ;)Eller kanske en fototripp till Dalarna i sommar!? Jag vet ett trevligt ställe. ;)

2011-05-05 @ 13:24:31
URL: http://lisainkywings.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0