Från cocker-ringen... :-)


Eftersom hushållet består av en styck cockerspaniel (svart hane, sju år) så är det kanske inte så konstigt att jag började bevakningen av söndagens hundutställning med just den rasen.Med hem på minneskortet fanns även ett antal närbilder på öron, tassar, svansar, fanor - eller kort sagt: Bilder på bepälsade kroppsdelar som ska klippas på ett visst sätt!

Får se om jag kan ha dem som förlaga nästa gång saxen ska fram... Hm! <:-)

/AnnaKKKommentarer
Postat av: Yvonne

Vill se före- och efterbilder på vovven sen vid klipp, hihi! Visst är det tacksamma fotoobjekt på hundtävlingar och dylikt! :)

2011-05-03 @ 09:29:33
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Lotta

Blir lite full av skratt när jag tänker på utställningar och deras mattar och hussar. Jag har ju aldrig varit så där som klippt och donat. En tvätt och så lite borstande. Kom till en utställningen med en blöt hund en gång då det hällregnade hela dagen, domaren blev lite sur men jag visste ju inte att man skulle ha regncape till de små liven. Men rolig var det, träffade på många olika typer av hundägare och hundar.

Här skiner solen idag :-)

Nu ska det bli röjande av igen, mot sopberget :-)

2011-05-03 @ 09:50:08
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Anna Jansson och Läckberg...uäck! Fast alla är ju inte lika dåliga, jag gillade Läckbergs första, men sen blir det ju mest upprepning av alltihopa. Men Minotaurserien...mmm...Prova gärna de om Ruth Galloway! Inte tjocka böcker heller, och mycket trevliga! :) För övrigt så kom jag hem från bibblan sist med en massa böcker om mord (riktiga!), bödlar (riktiga!) och övrigt döderi. Knäpp? Mjae... ;) Jag är rätt beskedlig...

2011-05-03 @ 09:52:32
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Lizaloop

Det är inte lätt att klippa dom små rackarna inte. Mina vänner som oxå har en svart cocker blev så less på allt skit han hade i pälsen en vår så de helrakade honom...(hädning kanske) MEN han blev så himla söt, såg ut precis som en labradorvalp!!

2011-05-03 @ 11:41:44
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: mimmi

Det känner man igen när en annan tittar på .. jag fotar allt som har med sheltie att göra ;)

Du fick i alla fall bra bilder på dom och du hade tur .. för du hade sol :)

2011-05-03 @ 11:50:30
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Lennart O

Gomiddag! Denna kyliga vårdag vistas jag helst inomhus. Minus 2 grader i morse och plus 6 grader nu på middagen. Nattfrosten går illa åt fruktblomningen, men vad göra åt det? I går em när jag var ute och handlade hamnade jag rakt i en kraftig snöby! Men här är det fortfarande torka - under helgen kom det mindre än en mm regn.

Det slog mig nu plötsligt att jag måste åka till kyrkogården och vattna de penséer, som mina kusiner från Skåne planterade på min farmor och farfars grav till påsk.

Ha det bra!

2011-05-03 @ 12:47:15
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Jane

Damen uppe till höger ser ut att ha hunden under kontroll ... ett rejält grepp runt "hakan" ;)))

Första och enda gången jag ställde ut min förra hund, en cairnterrier, lyfte han på benet mot en annan cairn och pinkade. De hade tydligen haft ngt i pälsen på den som min hund tyckte att han skulle doftmarkera. Pinsamt blev det men vi skrattade gott åt hela spektaklet på hemvägen :)

2011-05-03 @ 18:14:07
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: annette

Vill gärna se både hur det skall se ut och hur det verkligen ser ut efter att Du "friserat" Din cocker;)annette

2011-05-03 @ 19:29:40
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0