2/5 - Frost... :-I


Det regnade här igåreftermiddags och på kvällen. Sen frös det tydligen på under natten/tidiga morgonen, och i morse kunde jag bland annat konstatera att det var som en tjock ispansar över blommorna i körsbärs- och plommonträden. Illa! :-(

På andra ställen var frosten mera klädsam:Nu skiner solen från en klarblå himmel, så det kalla smälter snabbt. Men frågan är ju hur mycket som blivit allvarligt skadat...? Dock inget jag kan göra något åt, så det är väl bara till att fästa upp smilbanden igen nånstans i öronhöjd! <:-)

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: mimmi

Här var det 1 plus inatt... och det var inget roligt.. igår kväll när vi var på Segerstad.. var det 5 plus när vi åkte hem vid 22 tiden.

Din bild ser i alla fall ganska vacker ut ;)även med rimfrosten på... men det är ju inte sånt man vill se nu när man har gått in i Maj månad :)

2011-05-02 @ 09:43:37
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Elisabeth

Frost på rutan i morse!

Minusgrader i natt.

Vårblommorna klarar sig nog, värre med alla sommarblommor som redan kommit?

Men de brukar ju fixa järnnätterna..

Underbar bild!

2011-05-02 @ 10:50:43
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com/
Postat av: Lizaloop

Visst är det trist, det är samma visa här, man hade lixom vant sig vid sommarvärmen och plockat fram shortsen...å vad händer nu är det bara +7 grader ute...??? Illa!

2011-05-02 @ 10:56:52
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Jane

Ja, usch, ja ... här har det bara varit 5 grader idag och en iskall vind! Trots det har barnen på skolan bara tröjor på sig när de kommer - vad tänker föräldrarna på?!? Vi har ju faktiskt två halvtimmesraster ...

2011-05-02 @ 17:28:03
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: annette

Ja, det var ett bakslag som eter duga, utanför Motala ca 8 mil härifrån så kom det ca 10 cm nysnö igår berättade en kollega idag.

Blixthalka på sommardäck är inte kul, men desto kuligare är det att få njuta av Din vackra bild!annette

2011-05-02 @ 19:17:03
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Suss

Min mor brukade kuta kväll efter kväll och lägga tunna täcken av tyg över växterna när det var risk för nattfrost! Vet inte om det är ett bra tips? Ganska mycket kraft tog det och naturen sköter sig nog bra som det är. Fin bild på pärlhyacinten!

2011-05-02 @ 20:03:13
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0