Mitt i mars!


Och mera vår för varje dag som går. :-)Idag verkar det dessutom vara min lycko-dag!? :-D Jag har precis fått veta att jag har vunnit i ett slags fågellotteri hos Anki N. Så nu kommer jag inom kort att vara hönsägare - igen. :-) Titta här, så söta de är!!!

Tyvärr finns det inga digitala foton på de hönor (och tuppar) jag hade för X antal år sedan, men nån gång kan jag kanske ta fram de gamla fotoalbumen och fotografera av lite ur dem... :-) Dottern hade några album framme i helgen, för hon skulle ha några foton från 90-talet till ett skolarbete. Det är verkligen KUL att kika på gamla fotografier!!! Nu i den digitala tidseran är åtminstone jag alldeles för dålig på att se till att även göra papperskopior av de bästa och/eller viktigaste fotona... <:-I

Även om alla mina bilder säkerhetskopieras till en extern hårddisk, så kommer det alldeles säkert att så småningom bli ett problem om jag inte ser till att ha papperskopior också... För den dagen barnbarnsbarnen (om si så där 30-50 år) kanske blir intresserade av vad som finns på mina gamla hårddiskar, så har det ju säkert kommit helt andra filsystem - och jpeg kommer i värsta fall inte att gå att öppna överhuvudtaget på den tidens datorer (eller vad de kommer att ha för apparater då).

Gaaah! Så fort det blir en regnig dag igen, ska jag baske mej sätta mej ner och göra den där beställningen av papperskopior av favoritfotona från 2009 som bara har skjutits upp och skjutits upp!!! Och från 2010 också, förstås!

Ha en underbar vårdag allihopa! :-)

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Lizaloop

Men grattis till vinsten, jag har oxå vunnit...

Visst blir man glad :DBilden på vattnet var jätteläcker, som vanligt med dina bilder!

Här skiner solen idag och även om det inte är lika mycket vår här så är det ändå rätt skönt att gräva ner sig i en snödriva och lapa sol å dricka kaffe :)Ha en bra dag!

2011-03-15 @ 09:18:01
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Jösses! Hur har du lyckats fota den där droppen? :D Jag funderar också mycket (ibland) på hur framtidens datorer kommer att se ut och fungera...Mycket mindre kan de väl knappast bli, man ska ju kunna se och skriva på dom också. Det som blir mindre är kanske själva hårddiskarna, själv har jag ett virusskydd som e.u. "verkar i molnet" hm... :S

Men med utvecklingen i Japan kanske man inte ens behöver bry sig om någon framtid övht :P

Ser fram emot hönsbilder!

2011-03-15 @ 09:18:12
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Sara

Ja jag har inte framkallat kort mer än till dem man har på väggen, på väldigt länge.. Man gör inte som förr. =)Men borde ju kanske göra det =)

2011-03-15 @ 09:55:40
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: mimmi

Vilken härlig bild du har fått till här :D

Typisk vår tecken :D

Du kan ge dina ändar bröd .. det äter du ju med glädje och så ställa ut lite vatten till dom förstås .. då kanske du får se de små fåglar bada också :D

nu skall jag snart ut och leta vår tecken :D

ha en fin dag

2011-03-15 @ 10:25:17
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Jen

Vilken härlig bild! :D

Ja fy tusan, jag är lika seg som dig på det där med foton...men idag kan jag faktiskt ta tag i det, då jag nu åkt på någon form av halsfluss (?).

Halsont, lock för öronen och en mindre feber... :(

Nåväl, ska man vara inomhus så kan man lika gärna ta tag i saker och ting. :)Grattis till hönsen! :D

2011-03-15 @ 13:07:03
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: Lotta

Grattis till vinsten! Det där med papperskopior är man ju lite dålig på till sig själv. Har gjort massor av album till fotbollsintresserade som de varit mycket nöjda över. Men ska ta tag i det där redan i helgen, tack för tipset:-)

Det blåser nordan här hos mig, men där det är lä lurar våren.

:-)

2011-03-15 @ 14:34:12
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Jane

Vilken lyckad bild och gratulerar till vinsten :)

Här blir det inte heller några pappersbilder ... och de bilder jag tog förr är i dia ... vem orkar dra fram hela den apparaturen, suck! Nej, jag funderar faktiskt på att göra någon fotobok med de bästa bilderna. Då kan man också skriva in kommentarer på en gång.

2011-03-15 @ 18:01:03
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: annette

Grattis till vinsten;)

Visst skulle det vara kul att beställla lite papperskopior av en del bilder, men har det jobbet inte blivit gjort under vintern, så blir det nog sjutton inte gjort här i alla förrän nästa vinter;)

Underbar bild på vattendroppen, en sådan bild Du borde göra en papperskopia av faktiskt!!annette

2011-03-15 @ 18:55:13
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Susanne

Härlig bild! Grattis till vinsten...Susanne

2011-03-16 @ 16:09:30
URL: http://kandy.se
Postat av: Per-Anders

Extremt häftig bild. Blir avis.

2011-03-16 @ 22:03:41
URL: http://peranders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0