Naturens gröna färger...


...förstärks lite extra när det regnar, va´!?Vilket det i och för sej inte gjorde när jag tog fotot ovan - men jag räknar faktiskt med att denna dag framåt kvällningen kommer att kunna räknas in bland den här sommarens regniga dagar... <:-) 

Men det gör inte så mycket! Jag släpade omkring på vattenkannan i minst en timme igårkväll, och försökte få mina rabattväxter att se lite piggare ut. Oj, så torrt det var i jorden, och det mesta vattnet rann nog egentligen bara av och ut i gräsmattan istället... :-I Så både växterna och jag skulle vara hemskt tacksamma över lite hjälp ovanifrån nu!!

Med eller utan regn: Ha en skön dag allihopa! :-)

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Regn... i måndags släpade jag runt på vattenslangen i två timmar (!) och i tisdags regnade det! Maken är jätteglad för säden uppe på sandbacken började tyna bort... Så regn är nödvändigt helt enkelt! Fast inte varje dag på sommaren....Tack för hjälpen med matten! Missade det där med 180 gr (fast att jag vet ju det egentligen) och hade liksom på känn att det skulle bli en sisådär 130-140 gr eftersom man ju vill ha dem i 90 gr.Egentligen är det roligt med matte, men jag kom inte längre än åk 9 då gymnasiet hade mycket lättare matte (som inte ens var obligatorisk!). Så det är bara att invänta barnen så man får fräscha upp kunskaperna igen. ;-)

Önskar dig en bra dag!

2011-06-09 @ 09:56:14
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: mimmi

Det är inte lätt när det blir mycket på en gång .. och så blir det ju ALLTID när man hade tänkt att ta det lite lugnt ;)Jag kollade på dina förre inlägg . jag har inte hunnit med så mycket jag heller under de sista dagar :)

Den med stubben var ju för härlig :)

Idag har vi regn ..men inte så mycket .. maken sitter och muttra över att vi får för lite regn.. jag tycker nog inte lika :)

2011-06-09 @ 13:17:51
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Ingrid

REgnet och åskan passerade här med mitt på dagen, just när vi var och handlade. Blev helt svart en låång minut innan strömmen kom tillbaka.

2011-06-09 @ 16:45:14
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Jane

Här har vi blivit förskonade från åskväder men jag skulle önska ett stilla regn en hel dag - lite skonsammare mot alla blommor :)

Nu är det verkligen nedräkning ... tre dagar kvar att jobba. Beroende på vädret kan jag också välja om jag vill jobba to och fre också, då kan jag ta ut de två dagarna i augusti om jag vill - låter bra, va? :))

2011-06-09 @ 18:58:44
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Suss

Här har vi haft rejält med regn och åska några dagar, så mycket att några gator sett ut som vattendrag med rejält med vatten. Jag gillar åska!

2011-06-09 @ 23:03:13
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Lotta

Lite lite regn här hos mig idag men jag tror knappas att det var mätbart så det fick bli vattenkanna idag me.

I natt blir det säkert inge åska eftersom det är så kallt.

Sängen väntar!

Gonatt :-)

2011-06-10 @ 00:56:30
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Nämen OJ en sån helskön bild!

Regnet har varit hos mig, alla växter är så glada så!

Hoppas du också får rejäla regn, på nätterna...

Så slipper du stå så tradigt med slangen.Ha en fin Fredag!

2011-06-10 @ 01:25:29
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com/
Postat av: Maria Berg

Vackert härligt grönt och mycket som händer med pojkvän till dottern din som tar studenten och allt - njut av sommaren så som jag njuter av dina bilder. MB

2011-06-14 @ 13:41:41
URL: http://alltkangronska.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0