Idag stämde ALLT!! :-)


Vädret var TOPPEN i Malmö, det pågick nån slags marknad utöver den vanliga komersen i centrum - och stan var framför allt full av fotande turister:Bättre förutsättningar för lyckat gatufoto kan man antagligen inte ha!? :-)

Nu känns det nästan bara fint, att jag inte kommer att ha tillgång till mitt tåg-kort på ett par dar (dottern ska låna det) - för jag lär ha FULLT UPP med redigering! ;-)

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Morten Pedersen

Som regel så tar redigeringen mye lengere tid enn å ta selve bildene, men flott at du har hatt en fin dag. Her har vi hatt bra vær også så vi har kost oss litt ute og litt inne.

2011-07-27 @ 18:37:43
URL: http://foto.dv.no
Postat av: Jane

Vilken lyckträff! Blir spännande att se vilka du smugit dig på ;)) Funderar fortfarande på vem den där kvinnan är (som jag kände igen så himla väl) som du hade fotat för ett bra tag sedan, om du kommer ihåg ...

2011-07-27 @ 22:15:57
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Lotta

Solsken och mulet, solsken och mulet hela dagen lång.Inget plåtande här hos mig, men gräsröjaren har gått varm från och till.Nu mera så lyssnar jag inte på det örat...men jag säger det lite tyst. Det ska bli regn hos mig i morgon.Kram

2011-07-28 @ 00:26:34
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Kanske inte är så smart att träffa dig, om man har kamera på sig som man höjer... ASG!

Mejla mig, så kan vi se om det kan funka!? Programmet är inte helt spikat ännu, men vi kan väl se! info(snabela)ekallblad.seHär har i alla fall solen stekt i dag, ända ner i skogen där jag försökte gömma mig! :-)

2011-07-28 @ 00:49:32
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0