Semester... :-)


Fortsätter att stöka om bland mina bildmappar, och även om det nu inte skulle bli så mycket bättre ordning bland dem så har det iallafall den fördelen att jag allt som oftast hittar foton som jag av olika anledningar inte har visat upp här i bloggen tidigare, men som jag plötsligt får jättestor lust att åtminstone "göra något med". :-)

Som bilderna här nedan... :-)

De är tagna i Kivik i somras, men efter att jag har förvrängt färgerna och skitat ner dem så hoppas jag att det snarare ser ut som om de ha legat och skräpat i en byrålåda i åtminstone ett par decennier!? ;-)Varje foto innehåller dock minst en detalj som gör att mitt  60/70-talskoncept spricker! <:-)

 Och allra tydligast är det väl i mittenbilden... För nog ser väl gubbarna ut att kunna höra hemma i äldre tider, lixom skrindan? Men knappast den nya bilen med takbox!!

I den första bilden är det förstås killen i hörnet som ser för modern ut, och i den tredje stämmer framförallt inte sandalen särskilt väl överens med modet från förr... :-)

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: yvonne

Visst är det roligt att leta i gamla mappar! Man skulle inte behöva fota en enda bild mer i hela livet tror jag...vårbilder, sommarbilder osv...har man så det räcker. Fast det är ju så himla kul att stoppa i sladden i kameran och tanka över bilderna och se hur de blev. :) Idag snöar det här...så nån solförmörkelse får man nog se sig i månen efter om man säger så ;)

2011-01-04 @ 08:41:04
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Anki

Härliga bilder...o somriga precis vad man behöver idag när snön faller tätt där ute...sommar, sommar, sommar...sjung med vet ja!!!!!Kramiz

2011-01-04 @ 09:06:12
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Lennart O

Morning! Härliga sommarbilder som ytterligare förstärker längtan efter att vintern snart ska vara förbi. I dag på morgonen gav väderprofeterna ett visst hopp om att vintern, i varje fall tillfälligt, brutit nacken av sig. Det fastlåsta väderläget vi haft den senaste månaden har nu brutits upp och under de närmaste 10 dagarna kommer vindarna från väster, vilket kommer att innebära mycket nederbörd och en temperatur som här i södra landet kommer att pendla kring nollan, med övervikt för plusgrader.

Jag strödde i går ut ett kilo salt på infarten vilket resulterat i att det nu går att ta sig till brevlådan utan att riskera arm eller benbrott.

Beträffande gubbar, så tror jag att den svenska gubben i princip är ganska tidlös, jag tycker att gubbar alltid sett ut som de på ditt foto, inkl mig själv.

Nu ser vi fram mot vår och sommar!

Ha det gott!

2011-01-04 @ 09:51:50
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Jane

så fort det är ngn människa med på bilden tror jag nästan att den går att placera tidsmässigt, även om man inte kollar kläderna så finns trots allt frisyrerna (oftast) kvar som är avslöjande :)... men dina gubbar är faktiskt i princip tidslösa ;)

Det blev riktigt tuffa bilder - leta mer i ditt arkiv!

2011-01-04 @ 10:29:19
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: soffie

mmm vilka bilder längtar till sommar å snöfritt ,hos mej har snön vräkt ner hela långa dagen ...

2011-01-04 @ 15:42:30
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: annette

Gubbarna skulle Du kunna säga vilken tidsålder som helst på om det bara vore dom på bilden!

Älskar verkligen dom gula strumporna till shortsen;)

Leta vidare Du, hittar Du tillräckligt många somriga bilder så tror vi det är sommar och tar fram sommarkläderna och går ut i;)annette

2011-01-04 @ 18:18:29
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Madde

Nej, jag var icke det. Var så mulet och molnigt här så jag såg ej skymten av solen fören efter 12:(

2011-01-04 @ 18:28:32
URL: http://amatorfotografen.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hejsan! Nu är jag tillbaka.

Hur kul som helst att leta bilder. Men, 70-talet känns så nyligen för mig. Vet inte varför!

Nyss, nyss, nyss.....

Kram

2011-01-04 @ 19:13:28
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Nollan

Ja, sommar - mer sommar gammal eller ej är aldrig fel :)

2011-01-04 @ 19:18:38
URL: http://absolutanollpunkten.wordpress.com
Postat av: Malin B

Men det var himla härligt med sommarbilder!!! =)

Jag tycker alltid att det är så kul att kolla på "tvärtemotårstidsbilder". Drömma lite så där. ;)

2011-01-04 @ 19:44:33
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: elena cn

Nice! Nu längtar jag ännu mer till varmare tider:) Fick lite Spanienkänsla av den översta bilden.Var ute och sprang idag, samma runda som dottern och jag gick. Nu har jag lite ont i knäna...det var ju en månad sist jag sprang. Jösses så många tunna klädlager jag hade satt på mig,, 4-5 lager...men jag frös i alla fall inte:)

2011-01-04 @ 20:27:56
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Aha... där har vi onsdagens tema alltså... Hi hi

Som du sa, det är verkligen toppen att kunna inspirera varandra!

Tycker du har lyckats fint med dina tre bilder. Speciellt med den första där det också blev lite mystik över den. Mittenbilden är väl sen den du lyckats kasta tillbaka till typ 60 talet bäst, med det häftiga av en "framtidsbil" mitt i allt. Den sista känns som du bara gjorde lite halvhjärtat..

Bra jobbat!

2011-01-04 @ 21:01:28
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com/
Postat av: Suss

Häftiga bilder, vem är mannen i mitten med de gula sockorna? För övrigt är det förbjudet för alla mig närstående män, att ha sockor till shorts. Då sparkar jag bakut!

2011-01-04 @ 22:34:16
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0