Ekorren finns kvar! :-)


Men den har inte fastnat på bild på ett tag nu, eftersom den brukar komma tidigt på morgonen när det fortfarande är så skumt ute att det inte går särskilt bra att fotografera.

Längtar verkligen tills det börjar bli märkbart ljusare om både morgnar och kvällar!!

Tills vidare kan jag bjuda på något från arkivet... :-)Jag längtar förresten också vansinnigt mycket efter grönska på träden igen!

/AnnaKK
Kommentarer
Postat av: Ragnvi

Morning o god fortsättning o tack för grattiset hos mig! Du får gratta maken i efterskott från mig!Oh...så grönt o skönt hos dig! Här har vi inte haft plusgrader än, men vi har inte haft den strängaste kylan än heller! Men infernaliskt med snö är det...suck!

Kramen!

Ragnvi

2011-01-03 @ 08:30:08
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Marianne

Hej där.Ja, jag har undrat vart korren har tagit vägen. Skönt att den är kvar hos er. Här har jag inte sett en enda ekorre på hela vintern. Vet i sjutton vart de tagit vägen, vi har alltid haft massor av dom tidigare. Men fåglarna är kvar tack o lov, och rådjuren. Men inte mina rosor. Dom har rådjuren hittat under snön. Nåväl, de har det inte lätt där ute i kylan.

Nu ser jag fram mot lite sol idag innan snön kommer in över oss i morgon igen ( enl vädergumman på SVT1 nyss)Hoppas du får en fin dag idag.ps/jo,jag vill också se lite grönt ute snart/ds

2011-01-03 @ 08:33:45
URL: http://livetsommajsan.blogspot.com
Postat av: yvonne

Jaaaa! Grönska och ljusare...suck..men i morgon bitti ska det visst bli solförmörkelse! :o Jag fotade ju en ekorrunge här i somras, men jag ser aldrig några nu, de kanske bor inne i skogen. Eller hos Mimmi allihopa ;-)

2011-01-03 @ 08:59:09
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: yvonne

Haha, först nu fattade jag "mouseovern" på båda bilderna ;) Koltrast har jag inte sett på länge heller förresten....

2011-01-03 @ 09:11:27
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Lennart O

Morning! Längtan är vår arvedel skrev visst Pär Lagerkvist en gång. Just nu längtar jag efter att den förbaskade glansisen ska försvinna, så att man kan gå utomhus utan att riskera liv och lem. I ett svagt ögonblick lovade jag en granne att tömma hans brevlåda under tiden de är bortresta. Men det är så halt att jag fick ta bilen till hjälp för att kunna ta mig fram till grannens brevlåda! Trots att det nu varit isgata i två dagar har kommunen ännu inte bevärdigat oss med ett enda sandkorn. Men nu ska jag förflytta mig till Granngården för att inhandla en säck med grusflis, för att bekämpa i varje fall min lokala halka.

Ha en fin dag!

2011-01-03 @ 09:15:59
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Jane

Vad härligt det ser ut med grönskan! Egentligen går den här tiden fram till mars-april väldigt fort, det är så iaf när man arbetar på skolan ... en del av januari är redan avklarad när man börjar. Februari är bara tre veckor (sportlov) och sedan är det mars :))

Jag ska försöka testa en så´n där mouseover men man måsta ladda upp bilderna någonstans först, eller hur? Så man får en URL adress? Jag har Photobucket sedan lång tid tillbaka, kanske ska fräscha upp det kontot lite :)

Ha det bra!

2011-01-03 @ 09:48:07
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: mimmi

Underbart att se den ..även om det är en arkiv bild för efter som du skrev att den finns kvar så kan man njuts av denna "dubbel" bild :) Det var en himla otur att Yvonne skulle hem så fort.. annars så hade hon fått båda ekorre och sparvhök på bild ... det vill säga om hon hade varit här hela dagen förstås för sparvhöken kom först vid 3 tiden ..men ekorren .den dök upp vid 1 tiden :)Men det finns fler gångar :) Ja jag längtar också efter grönska nu och när jag såg viden igår var jag tvungen att kolla en extra gång.. för inte har jag sett dom tå tidigt förut...men vi är på rätt sida nu :D

kram

2011-01-03 @ 10:08:40
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Ingrid

Då har du en till som längtar efter grönska och värme!

2011-01-03 @ 13:17:19
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: elena cn

Jag vill också ha grönt och skönt!!

Tror jag glömde önska dig en riktigt god fortsättning på året!

2011-01-03 @ 13:21:01
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: Sqz

Jag längtar också efter spirande små skott. Sitter och surfar runt lite hos fröfirmorna. Det finns hur mycket som helst!

2011-01-03 @ 14:46:43
URL: http://mysmurklan.blogspot.com/
Postat av: annette

Längtar är bara förnamnet;) Fast jag har märkt nu när var ledig i tre dagar att ljuset varar lite längre på eftermiddagarna, var ju inte becksavrt vid 16-tiden ens!!'Ha en skön kväll!annette

2011-01-03 @ 19:32:28
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0