Rundlagd!


Annette och Elisabeth experimenterar med runda bilder, och då vill så klart jag också testa det! Vilket jag i och för sej har gjort vid något tidigare tillfälle också, men den här nedan är den första runda jag har gjort i Elements. :-)

(Tar nån nu fram linjalen och mäter nitiskt, så kommer denne att upptäcka att bilden inte är 100% cirkelformad utan lätt äggformad. Men, men! En annan dag ska jag ta reda på hur man låser ellipsverktyget till just den perfekta cirkelformen).Och ytterligare en annan dag ser jag fram emot att se en slank ekorre igen - för den här har nog tusan inte bara ekollon och solrosfrön i magen!? 8-)

Det har ju hänt förr att det har dykt upp ungar ganska tidigt på våren, så jag hoppas-hoppas-hoppas!!

/AnnaKK

PS! Det var riktigt kul att titta två år tillbaka i tiden i min gamla blogg, när jag letade efter bilder på tidigare ekorrungar. Mina foton ser inte alls lika dana ut idag som då. :-) 

Men det här inlägget känns på nåt vis fortfarande lika aktuellt! Dock inte för bredbandets skull, men däremot för tidningen!

Just nu har vi provprenumerationer på två stycken morgontidningar - men den ena kommer via posten och är därför "gammal" när den anländer, och den andra verkar tidningsbärarna tappa bort på vägen lite allt som oftast (och särskilt på söndagarna, som är den dagen som vi allra helst skulle vilja få just den tidningen på). :-I Så det blir nog ingen fortsatt prenumeration på nån av dem, är jag rädd...

Men jag föredrar verkligen papperstidningar framför nättidningar! DS!Kommentarer
Postat av: mimmi

Men ojoj .. då kan man kanske få se små ekorrar här snart .. det ser jag också fram emot :)Det såg onekligen lite misstänkt ut så ja .. hoppas kan man ju efter att ha sett denna bild på den "lilla" godingen :)

2011-02-11 @ 12:46:49
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Lotta

Hahaha.........vilken söt liten kurre, som en liten julkorv. Undrar vad du har i maten till de små liven :-). Hoppas att han kommer till och att inte magen är i vägen när barnen ska göras för då blir det inga ungar för mig och alla andra som njuter av dina underbara bilder.Var ni utan ström i flera veckor under Gudrun, jag var utan i fyra dagar minns det som en evighet.

Mycket ved och ljus gick det åt.

Va häftigt ditt runda foto är, tänk så mycket man kan göra med sina foton :-)

Ha en go fredag!

Kram

2011-02-11 @ 12:57:47
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Lotta

hahahaha..........naturligtvis kan ju bebbarna redan vara på plats.....glömde jag ju att tillägga

:-)

2011-02-11 @ 13:00:38
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: yvonne

Ja, vi får hoppas att den har bebisar i magen! Spännande. Söndagstidningar, ja...jag har ju också haft en prov-pren ett tag, men just söndagar är det svårt att dela ut den tror jag. Ett par gånger har jag hämtat den nere i trappen, på ytterdörren(!), men innan jag kom på det så trodde jag den bara var utebliven. Runda foton är riktigt snygga! :)

2011-02-11 @ 13:46:03
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Fotograf Annie

Åh vad roligt om det dyker upp små ekorrbebisar, jag hoppas verkligen att det gör det och att man får se de små liven här :)

2011-02-11 @ 14:30:55
URL: http://anniesfotografier.blogg.se/
Postat av: Jane

Oj, den där lilla rulltisen har nog både en och två ungar i magen redan :)

Kul att du ser förändring i dina bilder - det visar ju på utveckling :))

2011-02-11 @ 14:45:17
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Elisabeth

Rund bild på rund mage...

Åhhh så nöjd och belåten jag blev nu! :-)

Å du slapp ju också att färglägga en bakggrund till din bloggfärg, efterssom du har vitt här.Men så spännande om du kan få chans att fota lite ekorreungar vad det lider!!!

2011-02-11 @ 15:27:55
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com/
Postat av: Lisa - InkyWings

haha... hej där!Men, vad har den ätit då tänkte jag mitt nöt. ;D

Hade inte en tanke på små bäbiskorrar. tsssFöljer med här även om jag inte hinner skriva nått så ofta, susar bara förbi i nån micropaus från nått annat. ;)

Ska försöka sätta mig med lite USA-foton igen nu... blev ju några. Ehrrr...

2011-02-11 @ 19:04:16
URL: http://lisainkywings.se
Postat av: annette

Här var det runt i dubbel bemärkelse, lite kul med andra former på bilderna ibland tycker jag, som nu lyckats med min någorlunda runda bild;)

Väldigt rund om magen är ekorren, kan ju inte vara så länge kvar innan dom små föds, måste googla på hur länge havandeskapet pågår!!

Snyggt jobbat!!Ha en skön kväll!annette

2011-02-11 @ 19:57:53
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Alexandra

snyggt :)

2011-02-11 @ 20:56:21
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/
Postat av: soffie

å va söt bild å häftigt med en rund,

visste du att ekorrar kan simma?Barnen hade redovisning idag om djur och då berättades det:)

kram

2011-02-11 @ 22:17:35
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Malin B

Jag har alltid varit en stor "fan" av dina bilder. =) Jag håller också tummarna för att du får ännu flera ekorrar att fota såsmåningom.

Här har vi undrat vilka vägar vårt tidningsbud tagit, det är hur länge som helst sedan den kom på en fast (tidig!!!) tid. Tidningsbudet hänvisar till totalutdelning, dåligt väglag... Konstigt att det fungerade ypperligt förr i tiden. Att få tidningen fem ena dagen och nio andra, SÅ dåligt väglag har det inte varit denna vinter. Håhåjaja.

Nä, någon ledig dag har det inte blivit för mig på hela det här året tror jag... Men från och med nästa vecka ska ordningen vara återställd. =)

Jag önskar dig en härlig helg.

2011-02-11 @ 22:21:47
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Madde

Sv:Tack för din omtanke, värmer i kylan:)

Ja, tycker också det är tråkigt. Som det verkar nu ska jag byta läkare.Hoppas du får se några bebis ekorrar snart:)

2011-02-12 @ 07:22:47
URL: http://amatorfotografen.blogg.se/
Postat av: Living up North

Vi har tre ekorrar som busar runt här nu i vinter (fjolårsungar tror jag) och de är så himla härliga att betrakta, men attans så svåra att fånga på bild....

2011-02-12 @ 07:47:36
URL: http://livingupnorthphotos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0