Ingen tvekan!! Eller...? 8-X


Det är inte alltid så lätt att artbestämma fågelungar, tycker jag... Men den här gången kan väl inte ens jag ha fel...? För vad kan det här vara för nåt, om inte en......rödhake!? :-)

Den satt på altangolvet härom morgonen, och är fotad rakt genom fönsterrutan. Den lilla vita pricken i ögat satte jag själv dit, för jag tyckte den såg "lite död ut" med ett alldeles svart och glanslöst öga... Det blev ju inte så där jättebra precis, men skit samma! <:-)

När dottern var hemma i förrgår kväll, hade hon med sej sin skoldator (en liten bärbar sak). Under sommarlovet har den varit inlämnad, och tydligen blivit upphottad med både det ena och det andra. Oändliga orättvisa: Hon har fått Photoshop i den!!! Som om hon nånsin kommer att använda det!? X-( (Avundsjuk?? Jag!? ...).

Men det var nog droppen, faktiskt!? Inte en dag till med den här kolasmets-sega burken och mitt stenålders-bildbehandlingsprogam!!!

Undrar om man kan göra naturliga ögonblänk i Elements...? 8-I

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: Gärdsmygen

Kan du inte låna den lite? ;)Fågeln är så söööt!! Ser ut som en liten rödhake ja.

2010-09-02 @ 09:07:18
URL: http://litenfagel.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Visst är det en rödhake! De känns lätt igen på de stora öööögonen! ;) Hoppas den växer till sig snart! Har inte hört nåt från min kamera än...väntar fortfarande! En Sony (sån här) är ju inte bland de dyraste systemisarna. Jag kunde ju ha valt en A850...bara huset kostade 25.000 ;) Hehe...det beror väl på vad man ska ha bilderna till! Men jag hoppas ju på lite bättre kvalitet, även om det inte är nåt fel på mina andra kameror. Nåja, snart kommer det nog bevis i en blogg nära dig! ;)

2010-09-02 @ 09:10:58
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Fotograf Annie

Jag har elements 7 men har inte testat om det går att köra ögonblänk. ;) Men jag tycker att programmet är bra, använder det inte jättemycket, mest till att öppna raw-filer och justera pyttelite där. :PSöt rödhake :)

2010-09-02 @ 09:33:11
URL: http://anniesfotografier.blogg.se/
Postat av: Susanne

Tack för kommentaren, ja där satt den :-) Inte helt enkelt annars med en katt som inte vill sitta still.Vilken liten sötis... och det är klart att du ska hotta upp din datorutrustning, det är du värd!

2010-09-02 @ 09:38:09
URL: http://kandy.se
Postat av: J:son

Det var det sötaste!!!!!!!!!!

(Mycket gulligare än skorstenar...Hihi!!)Såg Du filmen på kunskapskanalen i går kväll om PARADISFÅGLAR på Papua Guinea???NU vet jag vad min DRÖMRESA är!!Förresten...Du måste ha jätterena fönster...Hehe!

Jag kan nog bara fotografera dis och dimma genom mina.....(;Kram på dej!

J:son

2010-09-02 @ 10:49:38
URL: http://skrivfingerkli.blogspot.com/
Postat av: Lotta

Vilken liten söt pippi, hoppas den växer till sig så inte stora katten kommer och mumsar i sig lilla rödhaken. Du får önska dig en ny dator i julklapp, det tycker jag du är mer än väl värd :-)

Kram

2010-09-02 @ 11:09:30
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Lizaloop

Det går inte på nåt sätt att skaffa en bärbar hårdisk och lägga över hennes PS i den och föra över till din dator ;)

2010-09-02 @ 11:12:44
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Kan det funka om vi gamlingar sätter oss i skolbänken... FÅR vi också bärbara då?Har tittat på en ny Macbook... allt som allt skulle det gå till runt 25 papp. Hummm.... (Men då ingår en skanner för mina gamla neg och kopior, och en kalibreringsbar större skärm.)Jättesöt fågelbild!

2010-09-02 @ 13:16:20
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com/
Postat av: annette

Den pippin kunde t.om jag, ursöt och en toppenbild.

Oxå funderat på detta med dagens skolbarn och datorer, kanske vi skulle skriva in oss som elever någonstans så vi finge lite bra redigeringsprogram;)annette

2010-09-05 @ 06:58:59
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0