Ekorren...


...kommer varje dag nu! :-)

Men jag har tröttnat lite grann på att bara fota den från köks- och sovrumsfönsterna, så nu försöker jag mej allt oftare på att gå ut till den. Men det är inte så populärt, och den far alltid upp som ett skott i trädet intill fröautomaten... Men där kan den i och för sej tänka sej att posera en stund på en gren eller i en klyka... Och i bästa fall inte allt för högt upp! :-)

/AnnaKKKommentarer
Postat av: Anki N

Fy vad jag är avis på dig som har en sån i trädgården. Men samtidigt förstår jag att ingen kommer hit bland alla hundar!! Godmorgon förresten. Underbara bilder som jag får njuta av på korren.

Träffar dom ibland i skogen men hundarna känner dem på långt avstånd så de brukar få bråttom. Idag blir skogsturerna jobbiga för jag har fått en otrolig hosta, typ kikhosta...pust o stånk, kanske kan jag gå ifrån den...

Ha en skön dag.

Kramiz Anki N

2010-10-04 @ 08:14:15
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Å, så söööt! ;) Då förstår jag att det är bra att ha ett zoomobjektiv! :D Jag träffade ju en liten kurre i somras som jag kunde fota nära, men det var ju en unge som inte hade lärt sig att vara rädd än. Ha det gott...här blåser det som 17...

2010-10-04 @ 08:53:11
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Marianne

Så söt. Men det kanske är bra att den inte blir för tam. Det är inget vidare att få in dom i huset.Här skiner solen men det blåser som tusan.Ha de bra

2010-10-04 @ 11:42:13
URL: http://livetsommajsan.blogspot.com
Postat av: mimmi

men så himla go den är :) och jag erkänner villigt .. jag är JÄTTE AVUNDSJUK på dig att du har denna underbara lilla ekorre hos dig :) men jag tröstar mig ju med att jag i alla fall får se den här hos dig :)

2010-10-04 @ 12:47:54
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Lisa - InkyWings

sötnosen, kul att den är tillbaka! ;-) Ser fram emot många lurvia kort i vinter från fågelbordet. Här är det sparsamt med fotandet just nu, men det lär strax bli ändring. Ska fota porträtt och lämna in till nästa vecka på kursen.Sen ska vi ha workshop i Blge en heldag och testa studioljus mm. Hur skoj som helst.Blixtra lungt!

2010-10-04 @ 16:24:25
URL: http://lisainkywings.se
Postat av: annette

Ja, nu börjar det bli höst och den längtar hem till sin "matmor", tror nog den vänjer sig vid om Du går ut och försöker fota lite ofta.

Fast Du har har ju läge även om den flyttar lite på sig verkar det som, helt underbara bilder.annette

2010-10-04 @ 18:18:45
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Elisabeth

Jag vill också HA!!!

En ekorre i trädet att fota.

:-D Tur du har en som jag kan få njuta av bilder på!

2010-10-04 @ 23:29:19
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com/
Postat av: J:son

Oj, va söt han är.....((:

Och vilken ögonkontakt Du fick där på sista bilden!Väldigt fina i svart/vitt också!Kram, j:son

2010-10-05 @ 01:34:32
URL: http://skrivfingerkli.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0