Inte alldeles oväntat...


...(eftersom jag lyssnade på ett antal väderleksrapporter på radion igår), så är det vinter här idag. Hade hoppats på en våt och blaskig snö, och det är det väl i och för sej också. Men den är inte tillräckligt blaskig för att smälta bort i samma stund som den hamnar på marken, så sakta men säkert byggs just nu ett allt tjockare snötäcke upp...

IRK!!!

Och dubbel-IRK, med tanke på att jag måste ut och köra en sväng i skiten också! Blir väl tvungen att ta BMW:n då, för den har bäst däck - men däremot ingen (eller rättare sagt; ganska opålitlig...) fungerande värme!

Hutter-mutter.../AnnaKK
Kommentarer
Postat av: Marianne

IRK ! Jag håller med. Här är vitt, vitt och mera vitt. Försökte fota fåglarna vid matbordet men det blev bara snö på tvären på fotona.Julen, ja den närmar sig med stormsteg. Jag gillar julmarknader också. Hantverk och doften av glögg hör liksom till. Tomtar kan jag vara utan, får inte plats med fler.Usch , jag ska också ut och köra i em. Måste lämna bilen till service och här har dom just nu lämnat en klass 2 varning på vägarna. Men jag har bra vinterdäck så det ska nog gå bra.Hoppas det slutar tills i morgon. Då ska jag skjussa mamma till doktorn, vilket blir ett äventyr i sig, hua !

2010-11-09 @ 10:11:07
URL: http://livetsommajsan.blogspot.com
Postat av: Susanne

"Ja se det snöar, ja se det snöööar, det var väl roooligt".....eller inte :-)

2010-11-09 @ 10:42:55
URL: http://kandy.se
Postat av: mimmi

Ja här sitter man och väntar på den snö som de har sagt skall komma ..och nu har det börjar att falla ner några lätta dun .men inte i det omfång som de hade hotat med .. i alla fall inte än.

och bra är det ..även om det blir ljusare ute när det är snö .. vill jag inte ha snö än.

Jag gillar din bild den var otrolig vacker

2010-11-09 @ 12:02:07
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Vilken vacker bild! Annat än IRK-snö.. :( Hoppas molnen är tomma när de anländer Värmland ;)

2010-11-09 @ 12:30:48
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: annette

Bläääää säger jag, för vi har liknande väder är, otäckt med bussen hem på motorvägen,troligtvis en massa bilar utan vinterdäck för det var fullt i båda filerna ända från Linköping.

Våran chaufför i dubbeldäckaren var måttligt road av "lustempot" körde om allt han kom åt och låg i häcken på bilarna som "lusade" fram i omkörningsfilen!!

Hoppas Din resa gick bra och att Du inte frös alltför mycket.Underbart vacker bild, så fint ljus och underbar färg i den.

Njuter!annette

2010-11-09 @ 18:57:44
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Ingrid

Du kompenserar med en jättefin bild!!

Snö här med, tyvärr...

2010-11-09 @ 19:17:26
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Jane

Ja, usch ja, här stormar det som tusan och till råga på allt hade vi personalmöte så jag har precis kommit hem efter en färd på 2 mil superslirig landsväg i kolmörker plus ett och annat omkullblåst träd - rektorn vägrade ställa in mötet - lite surt! Men - hem kom jag i alla fall. Det är bara att hoppas på att man kommer helskinnad fram till jobbet i morgon bitti oxå :))

2010-11-09 @ 20:28:55
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: SAn

Jisses vilken vacker bild! Så fint att solen tränger igenom!Haha, zumba är en slags dans med olika dansstilar som salsa, merengue, african mm. Jättekul är det :).Hoppas du blir bättre i din höft. Det är så himla tråkigt när man blir sådär långvarigt sjuk :/

2010-11-09 @ 20:49:48
URL: http://www.runsanrun.blogspot.com
Postat av: soffie

just nu toksnöar det hos mej hoppas bara det ej blir för svårt att köra bil imorrn,

läcker bild

2010-11-09 @ 21:21:10
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Britta Bloggar

Vilken fantastiskt fin bild!

2010-11-09 @ 21:32:57
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: mimmi

God kväll :) Här snöar det än ..men vi har inte fått så mycket snö ..men herregud som det blåser .. jag skulle gå ut och fota lite i kväll (ja du läste rätt )

Men jag fick gå in ganska snabbt för jag kunde inte stå upp så mycket blåste det.

2010-11-09 @ 22:14:30
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0