Hello Mouse... :-)
Jag var ingen fena på engelska när jag gick i skolan - men numera kan jag tycka det är rätt kul till och med med grammatiken! ;-)


Apropå möss, och andra skadedjur... Så har jag städat idrottsföreningens Loppis-butik nu på morgonen, och efter första soptaget bakom stolen inne på toaletten så följde det med fram en stor oval brunaktig skalbagge. Jag har inte en aning om vad det var sort, men "kackerlacka!!!" for det iallafall direkt genom huvudet på mej... Så mer eller mindre instinktivt STAMPADE jag TILL - och sen var det inte längre möjligt att artbestämma den! <:-I

Uäck...!!!

/AnnaKKKommentarer
Postat av: Fotograf Annie

Svar: Ja det är bara att fråga om det inte fungerar, så ska jag försöka förklara på ett annat sätt :P

2010-11-05 @ 10:38:24
URL: http://anniesfotografier.blogg.se/
Postat av: Lisa

usch, förstår paniken..vi såg en på hotellrummet i Egypten som låg på rygg. Vi tog en sked och klöv den mitt itu, isch! Sen tömde vi alla väskor innan vi skulle packa för att åka hemåt igen. Trevlig helg!

2010-11-05 @ 10:59:17
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Anki

Urk...ny ryser jag igen...råttor, möss...blääää.

Föredrar den vackra korren jag.

Slog mig just att jag inte hälsa på "på ett tag" har nog kanske varit lite sorgen o så kanske.

Man kan ju alltid hoppas man är saknad ibland..hihi

Kramiz o trevlig helg

2010-11-05 @ 11:45:45
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Jane

Åh, vilken liten sötnos :) Klart sötare än den stora råttan jag hittade utanför mitt hus.

Nu ska jag ut med dottern och övningsköra, sedan blir det en långpromenad i vårt friluftsområde. Tar kameran med förstås. De har sett en björn där :/ hoppas den inte syns till idag - vill ha lite snällare och ofarligare motiv ;)

2010-11-05 @ 12:10:41
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Marianne

Jag gillar heller inga såna kryp som du plattade till, bläh ! Men den lille musen tycker jag är söt.Mjölet har jag köpt i en vanlig ICA-affär.Nu ska jag ut i solen och sparka omkring lite i lövhögarna. Grannens löv har efter gårdagens blåst landat på vår tomt.Ha en bra helg.

2010-11-05 @ 12:28:19
URL: http://livetsommajsan.blogspot.com
Postat av: Lennart O

Gomiddag! I denna mörka och dystra novemberdag, då regnet aldrig tycks upphöra, har jag varit på kyrkogården för att tända gravlyktorna. Vis av skadan från tidigare år så ska man inte besöka kyrkogården på Allhelgonadagen - trängseln brukar då vara olidlig.

Kackerlackorna anses ju vara det djur som kommer att överleva människan som art. Om det nu var en kackerlacka som du avlivade, så lär det knappast hota artens fortbestånd.

När det gäller möss så bedriver jag som vanligt under hösten ett utrotningskrig mot dem i garaget. Hittills har kriget varit resultatlöst. Det verkar som om de utbildat immunitet mot råttgiftet och de är oerhört skickliga i att undvika att fastna i mitt batteri av slagfällor.

Trevlig helg!

2010-11-05 @ 12:47:53
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Lotta

Så söt liten mus. Jag gillar de små liven så länge de inte är inne och springer.

Jag ser framför mig när du trampar till på skalbaggen, tyvärr så hör jag ljudet också.

Ryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyser!Ha en go kväll!Kram

2010-11-05 @ 14:00:16
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Hannah Larsson

Här tycker jag engelska är superkul! :D Vilken sötnos ovan!sv: Åh, tusen tack! :D Att bli antagen till rymdgymnasiet måste verkligen vara något speciellt, gud vad roligt! Menar du att jag också ska söka in dit, haha? ;) Vet dock inte vilken riktning alls jag vill, men får väl söka till någon bred linje. Fast det verkar så otroligt tråkigt, haha. Får fundera, har ju tills februari. :D Fast usch, vad kort tid det låter som...Ha en fin helg!

2010-11-05 @ 14:56:54
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
Postat av: Yvonne

Mycket möjligt med kackerlacka...:P De börjar ju bli vanligare nu! Nåt som är läskigt är syrsor också...såna där "inne-syrsor" som kan finnas på väggarna...Men möss är söta! :)

2010-11-05 @ 15:17:30
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: mimmi

Jag tror nog att du gjorde helt rätt i att stampa på den .. vad det var för art var nog inte lika viktigt som att få död på den :)

En härlig gullig bild :) har du här idag också .

I morgon skall det nog bli en tur till Segerstad .. får se om det dyker upp något vilt :)

2010-11-05 @ 18:21:04
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Ika

Vilken "mice mouse" ;-)Svar: Tycker det var bra av dig att ändå se att det var en hane, för han är inte så stor för att vara en hanhund, själv blir man ju lite hemmablind på sin egen hund :-)En jättetrevlig allahelgonahelg till dig!

2010-11-05 @ 20:21:09
URL: http://ikasfotoblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0