Tur att jag hade gått och lagt mej...


...innan alla kommentarer om vilket fint sommarväder det tydligen varit överallt (?) annars, börjades strömma in igårkväll! ;-) Så slapp jag bli deppig, och kunde istället vakna pigg och utvilad i morse... :-)

Och vet ni vad!? Idag är det minsann sommar här också!!! :-D Iallafall nu på morgonkvisten - och skulle det bli molnigt och dant längre fram på dagen så är det inte hela världen, för jag har redan varit ute en lång stund och njutit av solen, humlornas surr i äppelträdet och doften från syrenbuskarna, samt knäppt ett antal foton med kameran. My-y-ys!!!

Strax blir det kaffe på balkongen, dessutom!! :-)

Och tack vare att det var så dåligt väder här igår, så kom jag äntligen en bit till med redigeringen av fotona från hundutställningen jag var på härom helgen. :-) Ska det vara en sån i närheten av där ni bor, så rekommenderar jag varmt att ni går dit en sväng med kameran. Motiven finns i överflöd, och det är ingen risk att man som fotograf sticker ut eller upplevs som något slags irritationsmoment, för det är verkligen kameratätt på såna här tillställningar! :-)



Ett enbensstativ, som den huksittande kvinnan på mittenfotot till höger har, vore nog inte så dumt att ha till "blyklumpen" (40D:n + 70-200 f/2,8-objektivet). :-) På utställningen använde jag den betydligt lättre utrustningen; 450D:n + 18-200-objektivet...

Trevlig onsdag på er!!! :-)

/AnnaKK






Kommentarer
Postat av: Kerstin

Haha, ja det var verkligen en hel del kameror. Ett enbensstativ kanske skulle vara bra ändå. Jag har ett trebent och alltid undrat vad ett enbent ska vara bra till. Men när jag ser din bild så verkar det inte helt fel.

Kul att ni fått fint väder.

Här skiner solen också. :)

Ha det gott.

2010-06-02 @ 11:59:39
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com
Postat av: Lennart O

Gomiddag! Nu när värmen äntligen kommer så upplevs den som om det är för varmt att jobba ute i trädgården! Aldrig blir det riktigt bra. Men det blir väl att vänta till kvällningen med utearbetet. Det är ju ljust framåt midnatt nu.

Ha en fortsatt fin dag!

2010-06-02 @ 12:51:43
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: annette

Hoppas vädret har bestått hela dagen, vaknade själv till en klarblå himmel imorse, lite kallt vid 6-tiden, men nu är det helt underbart och jag skall ut till skogen om en stund.

Hunduställningar brukar det vara här minst ett par ggr om året, kanske skall gå dit vid tillfälle, Du gar verkligen fångat ngt som verkar vara fotografens "mekka", ett enbent stativ har jag, mkt andvändbart bara man kommer ihåg att sätta på det;)



Ha en undebar kväll!



annette

2010-06-02 @ 18:27:14
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: elena cn

Jamen, idag blev det ett riktigt kanonväder! Jag fick ta av mig tightsen ute på skolgården när jag var rastvakt:)

Nu är det verkligen fullt av aktiviteter av något slag varje dag. Jag tror att jag glömde skriva dop och personalfest i mitt senaste inlägg. Bloggen har hamnat längst ner på min aktivitetslista. Men det är alltid trevligt att det ändå finns några som flitigt kikar in efter lite nyheter hos mig:)



Nästa vecka tar äldste sonen studenten! Vi bjuder hela tjocka släkten hem till oss. Hoppas att det blir bra väder så att några kan utnyttja sittplatserna på vår balkong...för det lär bli trångt:) Hoppas att ni också får riktigt bra väder till ert studentfirande så att ni kan vara ute i trädgården!



Lycka till!!



2010-06-02 @ 18:55:16
URL: http://elenassida.blogg.se/
Postat av: ingrid

Först idag solen och värmen kommit hit också!! Njuter för fullt!

2010-06-02 @ 20:24:04
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: mimmi

Jag har ett sånt enbent stativ och det far ju åt alla håll :)

Så underbart att du också fick lite sommar hos dig idag .. här har vi haft ännu finare väder idag .. så jag har varit ute precis hela dagen .. var bara hem och tanka lite energi så iväg igen :)

Ja det är så roligt att gå runt och kolla på hundutställningar nu när man själv har slutat att ställa ut kan man ju gå och titta utan att vara ett dugg nervös :)Jag testade att ha på AV idag men jag tog 2 hack mörkare på exponeringen.. och ja .det blev något bättre i alla fall :)

2010-06-02 @ 20:32:28
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com
Postat av: SOFFIE

hoppas solen varit framme hos dej hela dagen,

må så gott

2010-06-02 @ 22:06:00
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: anki

härliga bilder.. enbensstativ är bra att ha emellanåt, använder mitt om jag ska fota stående.. :-)



soligt och varmt här idag, blåsigt som vanligt,, insekterna verkar ha minskat här just nu, men hoppas dom kommer tillbaka snart igen.. :)



ha en skön kväll

2010-06-02 @ 22:13:28
URL: http://engstromsfoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0