Hm...?
Såg dessa bilder i en tidning för ett tag sen, och tyckte att den där skylten till höger; "A bird lover lives here...", hade passat mej perfekt. :-)

Men vid närmare eftertanke... Jag gillar inte alls alla fåglar! Bara typ dem som har byggt bon och fått ungar i min trädgård!? <:-)

Häromdagen var en hackspett här, och klängde på ena talgoxeparets holk, och hade jag bara fått tag i den så hade jag antagligen slitit fjädrarna av den - minst!!! Kunde iallafall skrämma iväg den, men förmodligen bara för stunden... Lika dant om det kommer skator eller kråkor, som bara har ett syfte med sitt besök; plundra "mina" fåglars bon: Jag skrämmer bort dem så gott jag kan, men hade egentligen inte haft nåt emot om dessa fåglar överhuvudtaget inte existerade!! :-I

Rovfåglarna däremot har jag faktiskt lite mer till övers för - de är inte så många, och har det säkert tufft att hitta mat till sina ungar... Men de kan hålla sej till möss och sorkar, tycker jag! Och de skulle bara våga ta "min" ekorre!!! 8-XNu ska jag ta mej själv i kragen... :-) Har inte gjort nåt vettigt alls så här långt idag, så nu måste det minsann bli både jobba och handla av - på momangen!!

Ha en fin dag! :-)

/AnnaKKKommentarer
Postat av: Morten Pedersen

Vel, du har i det minste fått blogget litt og kanskje en skvett kaffe.

2010-06-14 @ 10:31:14
URL: http://photo.dv.no
Postat av: Susanne

Klart att ingen tar din ekorre, han är ju såååå söt.

2010-06-14 @ 11:52:26
URL: http://kandy.se
Postat av: SqZ

Du vet väl att din söta lilla ekorre plundrar fågelbona också? :-)

2010-06-14 @ 13:30:01
URL: http://mysmurklan.blogspot.com/
Postat av: Lennart O

Gomiddag! Ja, ekorren är inte bara söt och trevlig, den kan vara en riktig marodör när det gäller att plundra småfågelbon. Men man kan inte tänka på alla förtretligheter, då blir livet för trist.

Här har det jobbats för fullt i trädgården idag, klippt gräsmattan, rensat bort ogräset under staketet samt klippt resten av häcken. Med andra ord har jag haft häcken(!) full.

Lycka till med utflykten i morgon!

2010-06-14 @ 15:46:23
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Marie Carpe Diem

Hej bloggvännen. Tusen tack för din grattishälsning. Jag blev så glad :-). Din humla gillar jag mycket och den skira känslan i bilden ger själen ro och frid. Du tar mycket fina macro bilder. Ha det gott. Kanske stöter vi ihop hos Kandy igen i nå´n annan täcling. Må gott.

2010-06-14 @ 17:18:02
URL: http://carpediemmie.blogspot.com
Postat av: annette

Fullt upp förstår jag att Du har om Du skall rädda Dina fågelbon, finns ju massor av faror som lurar, dom kan ju som Du skriver livnära sig på annat än att plundra bon, det gäller ju även hackspetten!Såg att Du inte vann Element, nära var det men Du nådde inte ända fram trots mina dagliga röster;)

Hoppas du klarat av dagens sysslor och får göra ngt roligt ikväll, typ njuta av kyla och regn!!annette

2010-06-14 @ 19:14:38
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Nollan

Många fåglar är fina, bara det inte är allt för närgångna! Gillar också rovfåglar - de är mäktiga och håller sig oftast på lite avstånd ;) Och ekorrar gillar jag, att titta på!Du har en utmaning att ta dig an på min blogg - men kom på att den kanske inte var den mest idealiska till hon som byter blogg ganska fota :)

2010-06-14 @ 21:59:05
URL: http://absolutanollpunkten.wordpress.com
Postat av: anki

ja det är ett gissel med fåglar som plundrar bon men ekorrarna är inte ett dugg bättre dom heller,, dom plundrar bon dom med.. to live or to die.. :)har klippt gräset idag.. så nu är det soffan som gäller ...... :-)ha en skön kväll

2010-06-14 @ 22:15:58
URL: http://engstromsfoto.sek

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0