Säkraste stället att träffa mej...


...i sommar är förmodligen någonstans i Malmö!?! ;-)

Det var alltså dit tåget tog mej i fredags igen - för fjärde gången på si så där två veckor. :-)

Kan nog lika gärna ta och flytta dit!?! :-D

Fast nu i helgen har jag i och för sej haft det väldigt bra här hemmavid också. Lugnt och skönt, och än har inte torkan tagit kol på blommorna i min trädgård heller... :-)
/AnnaKKKommentarer
Postat av: Jane

Vilka kontraster, med cyklarna och vallmon! Vallmo associerar jag med stora sädesfält och inte mot asfalt och betong :)

Förstår att Malmö lockar med alla möjligheter till spännande motiv.

Ha en bra dag!

2010-07-04 @ 10:22:55
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Fortsätt med tåget över bron nån dag, då! ;) Vallmo är så härligt röda...får se om jag ser nån här också. Förra året hittade jag en :) Nu regnar det lite här...rätt skönt.

2010-07-04 @ 10:31:29
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: mimmi

Det var väldigt så många cyklar det var där ... man kanske skulle åka och hämta en ..men jag misstänker nog att de inte är till salu ;)

Idag skall jag åka till Elgiganten och byta ut ett objektiv... hoppas jag ... jag köpte kamera och objektiv där för drygt en vecka sedan och nu igår lät min kamera som ett tröskverk när jag satte på den och stängde av den.Hypar nervös trodde jag att det var kameran som det var fel på ..men så testade jag objektivet på min dotters systemkamera och där lät det precis likadan .. så då är det objektivet som det var fel på.Jag var ute och läsa lite om Sigma objektiv och upptäckte att det var ganska vanligt att de gick sönder ..då de har gjort det kugghjul som skall dra objektivet fram och tillbaka i plast .. då går det sönder.Det är inte alla som gör det .. vissa har haft sigma i flera år och det har aldrig hänt något ..men det kan bero på att vissa kameror har för stärk motor och då håller inte deras kugghjul.Så nu skall jag ner och se vad jag kan få .. ett nytt objektiv ..pengar tillbaka .. eller om de vill skicka det nya till lagning ... En vecka har jag haft den nya kamera och objektiv .. så det var ju roligt ..inte... Så nu vill jag nog ha ett Tamron objektiv istället ..men det har inte elgiganten.. så ja .. det får bli en överraskning för mig idag att få se hur de har tänkt sig att lösa detta .

2010-07-04 @ 10:39:01
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Stigbert

Visst ÄR det härligt med "riktiga" hö-balar ?

Precis som du skriver så DOFTAR det i alla fall sååå somrigt och gott!Nu är allt vårt hö inne, och vi kan glädjas åt lite regnstänk här i dag....(:

Naturen behöver verkligen lite nu!Knallröda vallmo och massor av cyklar i en asfalterad värld.....Så himla fint du fångat dessa kontraster!Och löjtnanshjärtat är ju bara så sött!Mina löjtnanshjärtan här vid ingången har blivit KVÄVDA av en våldsam klätterhortensia, och inte fanken orkade undertecknad rädda stackarn i tid heller....fyyyy mej!Ha en fin söndag och tack för att du delar med dej av dina härliga "tågluffar-bilder"!

(låter helmysigt att bara ta sej några dagar så där och spatsera runt med kameran!!! Skulle gärna åkt med dej, om jag hade kunnat!)Kram, "Stigbert"

2010-07-04 @ 10:39:19
URL: http://peacerosen.blogspot.com/
Postat av: ingrid

Här håller vi oss rätt nära hemmet. En tur till vänner som har liten stuga precis vid sjön, där vi varit mycket när våra jämngamla pojkar var små. Det ska bli jättekul är nog ett par år sen vi var där.

2010-07-04 @ 11:18:05
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Men jisses! Är det en sån underbar vy där eller har du fejkat bilden! Cykelstyret o alla blommor är även den helt underbar!

Kramen!

Ragnvi

2010-07-04 @ 11:50:51
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: annette

Förstår Din längtan till Malmö, sådana här fantastiska motiv och vinklingar hittar Du ju inte på så många andra ställen. Underbart!annette

2010-07-04 @ 21:04:57
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Charlotta

Jaså, tåget? Jag trodde du hade cyklat till Malmö? ;)

Snart kommer regnet, annars får vi vattna. Jag har 100 tusen mygg och knottbett (känns det som) efter att ha gått med vattenslangen i trädgården tre kvällar den här veckan. Man tycker att små-odjuren skulle torka bort och dö de också, men nej... Tur för fåglarna kanske?

Ha en skön vecka.

2010-07-04 @ 22:50:01
URL: http://livetmedleran.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Så fina bilder!

2010-07-06 @ 08:24:45
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0